nuk e di po hate opinionated people. rob me paragjykime lakra nkok, kokmushk, intolerant, arrogant, predispozit per rracist, shovinist, e kunderta e openminded heee.. si i thon :smash:Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Opinionated[/qb]
Mr **** .....a wise person said opinions are like a**holes we all have one. Ato e the ti jane nje kendveshtim dhe nuk i mohoj qe being opinionated can be interpreted as that. Une se marr pesonalisht pasi nga te gjitha te siperpermendurat vetem njady i pranoj qe jamFillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]nuk e di po hate opinionated people. rob me paragjykime lakra nkok, kokmushk, intolerant, arrogant, predispozit per rracist, shovinist, e kunderta e openminded heee.. si i thon :smash:Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Opinionated[/qb]
p.s eni kto me pergjithsi jo per ty :kiss: [/qb]
Ta njhje Enin ti deri aty ku te kam citu une do shkruje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
.....
p.s eni kto me pergjithsi jo per ty :kiss:
kjo po i pershtatet personalitetim timFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Cupe e mire, beqare, pa pune, e ndjeshme , qarramane, jo hileqare /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e pse jo dy gjera te barabarta sqenkan te krahasushme dhe dy te krahasushme sqenkan te barabartaFillimisht postuar nga Darien:
[qb] DDD,
do kesh bërë mungesë në kur ka shpjeguar zysha e gjuhë-leximit figurën letrare të krahasimit se po e interpreton si shenjë barazimi
:book: [/qb]