Shun pa arsye .. Abuzime irkopi

Primo

Primus registratum
abuzime e irkopit fantazem qe si vje zeri as me dhen arsye pse me futi shun kur nuk shava njeri as sbera asgje te dhoma shoqeria ?
privat skthehet pergj kur flet vetes kur je shun plus robocop nuk me lexoi link keta jan abuzimet e stafit irkop e asnjeri smerr masa e sthote asgje minimalia as voice te #sherbimet
duhet nderoja Ip tu fusja serish
su bete njehere njerez vetem abuzoni e abuzoni
kush abuzon kshu pa lidhje... apo mrboni abuzimet e kolegeve e mrapa thoni jan userat e keqinj sju vje turp skeni as ftyre as ndere as burrni jeni leshko ju qe abuzoni.
kshuqe gjejeni kush beri shun kete minuta dhe pse beri shun te na sqaroje ketu forum me logse ke shav ku bera reklame ose flood ?
Nese keni pak burrni nese jeni pushta heshtni si tani

[17:50:40] <Spike> hi
?????
[18:01:01] <Spike> hi
[18:01:02] <Spike> hi


http://prntscr.com/nbssvv

[17:52:14] <Spike>
[17:52:15] * Quits: arbri_do_sheharazade (Mibbit@F38CFDF4.8F9AC4ED.F2B0CD48.IP) (Mirupafshim!)
[17:52:26] * Joins: Maya (Mibbit@375CDE77.381E30A.B430B2DE.IP)
* Maya Hyri Ne #shoqeria
[17:52:26] * Joins: Alb18281 (Mibbit@1091B6D9.8D201ECA.C4530392.IP)
* Alb18281 Hyri Ne #shoqeria
[17:52:28] * Quits: Greekman (Mibbit@895DA18F.A824E919.1CDFD0C8.IP) (Mirupafshim!)
[17:52:31] * Joins: Klaudio (Mibbit@CF2D0D53.D86FA6D0.D7475AA7.IP)
* Klaudio Hyri Ne #shoqeria
[17:52:39] * Joins: Greekman (Mibbit@895DA18F.A824E919.1CDFD0C8.IP)
* Greekman Hyri Ne #shoqeria
[17:53:57] * Disconnected
 
Last edited:

Primo

Primus registratum
https://usercontent.irccloud-cdn.co...9-04-14-19-09-30-626_com.irccloud.android.png

https://usercontent.irccloud-cdn.co...9-04-14-19-09-16-605_com.irccloud.android.png

https://usercontent.irccloud-cdn.co...9-04-14-19-09-10-463_com.irccloud.android.png

ku jan fjalet mia nese thoni ste ka ven njeri shun

ja ku kam fole e hedh dhe link muzike youtube e sdel foto nga cloud

[17:50:26] <Spike>
[17:50:45] * Quits: per_nje_zonje (JavaUser@Albnetwork-5DB14222.hsd1.il.comcast.net) (Ping timeout: 380 seconds)
[17:50:48] * Quits: Alb19119 (Mibbit@1091B6D9.8D201ECA.C4530392.IP) (Mirupafshim!)
[17:50:53] * Joins: Masazher (Mibbit@A9C3A263.9A4C68C.F98E774B.IP)

[17:52:14] <Spike>
[17:52:15] * Quits: arbri_do_sheharazade (Mibbit@F38CFDF4.8F9AC4ED.F2B0CD48.IP) (Mirupafshim!)
[17:52:26] * Joins: Maya (Mibbit@375CDE77.381E30A.B430B2DE.IP)

se jam dhe ne 17 servera tjera e linje kisha sdola ping nese do ishte faji linjes pse vektori murro nderroi ip

[18:39:24] * Quits: vektori (Mibbit@79E2D5BD.4CB454F8.FF920B11.IP) (Ping timeout: 380 seconds)
[18:41:06] * Joins: vektori (Mibbit@Albnetwork-E2D77986.gate.wayne-enterprises.company)
* vektori Hyri Ne #shoqeria


se futet shun dhe vector me wetel, po une cfaje kisha kur nuk shava bera gje qe mund thoni ju si pretekst nuk repsk rregulloren e kanalit ?
 
Last edited:
Top