Shume urime per Emen!!!

Ema

Goddes
Re: Shume urime per Emen!!!

Mirmengjes te gjitheve!
Sot kam te drejten te ndjehem speciale,te bej mbase edhe ndonje fjalim medioker sepse sot eshte dita e se vertetes!
Duhet te thoja shume gjera sot,deri dje pasdite e kisha lidhur disi filllin e mendimeve por ajri i freket mbreme me beri te vendos me veten se ne te vertete ca gjera duhen mbajtur brenda vetes.
M'u kujtuan fjalet e miqve me te mire,te atyre qe me shume se kurre gjate ketij viti treguan se kush ishin.Njoha njerez qe koha i tregoi me vertetesi,provova mbreme mes eres vjeshtuke meshire per dike,admirim per dike tjeter...
S'ka rendesi te them budallelliqe te tipit romance si:"Ca njerez jane gjithmone brenda nesh,sepse ca njerez meritojne te nxirren me shkelma nga zemra,ca te tjere do zene ngadale vendet bosh..."

Me thosh dikush mbreme:"Ndjehu mire!" e une s'kam ne mend te bej apo mendoj gjera te trishtuara.Germazin do ja hame vitit tjeter...

Faleminderit miq!

:kiss:

jula

Primus registratum

Edhe mund ta kishe kursyer fjalimin ne fakt... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shuuume urime dhe gjithe te mirat Emke. Suksese dhe sa me pak stres tek kati i katert.

:kiss: :wave:

Ema

Goddes

Do vish t'hash plonc ti apo ti bi dajres une?

Lerushi ene i her qe deshe me rrejt se ishe bo pis,the se ishte kafja :eek: .M'paska uru ene Morri s'me besohet.Izzy ta lumsha syun e pushkes s'm ke uru dje /pf/images/graemlins/tongue.gif .Kjo Dolce vita ka lind ne nje dite me mua?

Kush do me ardh ne feste osht u ftum ne fundjave(more vesh komisare?).
Pa dhurata s'u futni ke dera! :smash:

jula

Primus registratum

...ne fundjave...tesoruccio ti e feston si dasmat qemoti? Sa dite zgjat ahengu keshtu? :eek:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] ohuuuuu sa llafe paske zotrote. Qullin me qofte e bere gati? Ftesat i shkrojte? e ke porosit dj? rakine gati? qepet e ullinjte? ate bej, pa si ndihesh zotrote eshte ceshtje teper ambivalente. ja kshu.

c´desha te them tjeter? Ic gjekafshe.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
The gjekafshe?
Degjo po deshe ti i lej te ftumit une edhe ikim lujm shah bashke ose morim nishon llampat a thyhen a jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Te shtunen ka ditlindjen shoqka Monika dhe festojme edhe te shtunen,te madhe,darke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse sonte po dalim iher per kismet!

jula

Primus registratum

Thashe se e zgjatnit deri ne 29/9 per te festuar Silvion. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Jepi ndonje gje per te ngrene fakirit Salo se s'po i del dot rrjedhshem fjala "gezuar". :smash:

Ciao

Ema

Goddes

Detarin do e ushqej me ideologji ne fillim qe mos i thyhen dhembet.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Leri ditelindjet e udheheqjes ti po shiko nje ditlindje tjeter :rolleyes:

edda

Primus registratum

Edhe 100 patriote!

bani17.gif

:kiss: , edi

olti

Neo

geb7.gif

Edhe 100 vite te tjera te uroj Jeta /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Happy_Birthday.jpg

Jeta o bofsh 100 vjece...

P.s
Ta kom gjet njonin per strip /pf/images/graemlins/laugh.gif

strip-boy.gif

AnilaM

Primus registratum

gezuar ditelindjen JETA dhe u bofsh 100 vjec,zoti qofte me ty ne c`do moment te jetes,dhe vetem shnet e lumturi te`t sjellte.
Merre ne i :kiss:

Isabelle

Valoris scriptorum

Urime Ema !!!

Shendet dhe lumturi me kuintal /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmone !!!

:rockband: :rockband: