Shume urime per Emen!!!

Re: Shume urime per Emen!!!

Shko shperndahu, dridhu, qeshu, dehu, perkedhelu ( /pf/images/graemlins/wink.gif ), dhe po te jesh akoma ne qejf per fjalime, vrapo ne sheshin me te madh ne qytete (sidomos ne nje ku ka turiste amerikan) dhe ulerrit KAM Ditelindjen, KAM Ditelindjen, te shikosh si do bucasin edhe muret nga hareja. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

gezuar emma,edhe 100 vite te tjera sa me te lumtura /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

tak tak,te te uroj dhe une pak??! /pf/images/graemlins/smile.gif
Jete te lumtur e te gjate,zemer te mbushur me hare,suksese dhe fat kudo te jesh.
ricomponendo: U befsh 100 vjeeeeç!!! :kiss:

Le_Routard

Forumium maestatis

Po hiki te ngre nji dolli per diten e djeshme dhe me ate rast do ta ngre dhe nje per ty. /pf/images/graemlins/smile.gif E shef sesi e kujtojm njoni tjetrin ne? /pf/images/graemlins/smile.gif

Pacim!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Po hiki te ngre nji dolli per diten e djeshme dhe me ate rast do ta ngre dhe nje per ty. /pf/images/graemlins/smile.gif E shef sesi e kujtojm njoni tjetrin ne? /pf/images/graemlins/smile.gif

Pacim! [/qb]
Edhe une po e ngre nji dolli sonte per ty!
Qofsh i lumtur! /pf/images/graemlins/wink.gif

Nei

Primus registratum

Ashtude, pra jemi ne kohe:
U befsh 100 /pf/images/graemlins/laugh.gif

TDSH

Primus registratum

Ema, edhe 100 bukrusohe!
Pa ty dashurija nuk do te kishte kuptim.
Uroj qe te kesh sa me shume gezime dhe bekime ne jete. Kujdesu per veten, dhe kalofsh nje dite sa me te gezueshme!!!

gurax

Pan ignoramus

Une kalimthi isha sot dhe shof kete temen. "Epo", thashe me vete "do ta uroj Emen, se njecke kemi."

Gezuar Ditelindjen dhe t'u befte jeta si te ta doje xhani! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ah c'te erdhi dita te rrish dhe ti pezull! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------
" :wave: "

FALKO

Forumium maestatis

Edhe 100 Ema , ti auguro con tutto il cuore ogni bene ! :thumbsup:
Ket torten mos e ha te gjthe vetem /pf/images/graemlins/wink.gif
white-birthday29.gif

Guest

BDAY012.jpg

Per una donna come te un anno in più vuol dire solo essere più bella e affascinante. Tanti Auguri!!

Eni_883

Primus registratum

Edhe 100 zemer, me fal qe pak me vonese. Shpresoj tia kesh kaluar sa me mire :kiss:

romeo

Forumium maestatis

nje dite qe une nuk futem ne Af me iken ditelindja e Emes. Shpresoj ti pranosh urimet edhe 1 dite me vonese lol.

edhe 100

05a.jpg

Ema

Goddes

Urimet dhe fjalet e mira mirpriten gjithnje /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa shume miq paskam /pf/images/graemlins/smile.gif ! :kiss:

I them faleminderit atyre qe moren ne tel dhe cuan sms:Korde yll,Mone,Tea,Danae...etj s'po i shkruj te gjithe.
Gocave per fjalet e bukura,per tufat me lule.Gjithe atyre qe prishen i qerre leke e me blene dhuaratat me te bukura qe kam marr noihere...
/pf/images/graemlins/smile.gif

Julka te pres nga fundjava.Urdher! :eek:

H

harap

Guest

amelcina rri gjithmone ne fund edhe 150 Ema /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif Emke edhe 100 .. do te marr me vone ne telefon se sjam ne shpi dhe si zakonisht skam lek ne telefon.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Une kalimthi isha sot dhe shof kete temen. "Epo", thashe me vete "do ta uroj Emen, se njecke kemi."

Gezuar Ditelindjen dhe t'u befte jeta si te ta doje xhani! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ah c'te erdhi dita te rrish dhe ti pezull! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------
" :wave: " [/qb]
Ore i poshter po 23 ishe ti kur mesove me nejt pezull?Masnej une du s'du me majne... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga EDI-:
[qb] Ema, edhe 100 bukrusohe!
Pa ty dashurija nuk do te kishte kuptim.
Uroj qe te kesh sa me shume gezime dhe bekime ne jete. Kujdesu per veten, dhe kalofsh nje dite sa me te gezueshme!!! [/qb]
U're so sweet darling! :kiss: