Shumë Lënd'mesimi?

bebi

Primus registratum
Re: Shumë Lënd'mesimi?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nga bisedat me te rinjt nga mosha 11 deri ne 18.
Keto e kane kohen e lire me "pikatore"...

Se di nese gjitha sistemet e shkollave tetvjecare dhe te mesme jane te njejte.

Scorpi mua psh: me kan pas pelqy: matematika, kimia,lexim (hartimet) vizatimi, muzika.
Kam pas inat: historine, gjeografine (noten e ksaj e kam ndreq tesh qe kam shetit nje pjes globi /pf/images/graemlins/laugh.gif)
plus fiskulturen nuk e doja, me pelqente ne vend te saj te kishte dancing fjala bjen.

Me eshte e kjarte qe ne UNI njeriu specializohet vec ne nje drejtim.

Diamant he se ti i perzgjedh vet' pa pyet shkollen /pf/images/graemlins/smirk.gif.

[/ QUOTE ]

i perzgjedhi, por jo me pikatore sic i perzgjedhi njerzit. e keqja asht se kur vjen puna te shkollimi perzgjedhi shum' dhe perfundoj sic jam tesh, running two degrees full time edhe me ba kurse mundsisht nderkoh' me punen.

jo po thuj se s'te du fort q1 gjej kohen me t'u pergjigj /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

gangsterja

Primus registratum
Njehere prej njehere na mundojne me shume lende te veshtira,pasi ne akoma nuk e kemi vendosur se c'fare drejtimi do te marrim nejete,dhe te gjitha keto do te shumezohen me0 pasi ne nje dite do te vdesim e mundi do te shkoje kot.

mirdita

Papirus rex
Une mendoj se esht shum e vertet se kemi shum lend mesimi por me kalimin e kohes do te mesojm se ato kan qen per te miren ton qe ne te jemi sa me te mencur, por edhe pse nuk kemi vendosur se ne cilin drejtim te shkojm, pra ka shum lend por me mesime ja arrijm gjdo gje qe kemi nder mend ta studiojm:)

Sweety el

Locus omnem
Une mendoj se esht shum e vertet se kemi shum lend mesimi por me kalimin e kohes do te mesojm se ato kan qen per te miren ton qe ne te jemi sa me te mencur, por edhe pse nuk kemi vendosur se ne cilin drejtim te shkojm, pra ka shum lend por me mesime ja arrijm gjdo gje qe kemi nder mend ta studiojm:)
shume lende mesimi jane por si perfundim te gjithe ne peshkim do te shkojme me kete forme te re te procesit mesimor

Sweety el

Locus omnem
Une per vete nuk rri shum ne forum dhe me shum mesoj dhe mendoj se per mua nuk do te shkojn ne peshkim :)
nuk e kam se nuk mesojme por them kjo forme e re aplikimi eshte shume e veshtire une jam edhe me mesues ne shpi kam dhe dy jo nje....ne ne 19 janar do fillojme plotesimin e formulareve as vete se dime se cfare do te zgjedhim dhe ku do te shkojme...