shtriga dhe..../....

picasso

Forumium maestatis
shtriga dhe..../....

po hap kete teme jo per ti kujtuar shtriges se e ka harruar premtimin qe me ka bere...por per ti uruar edhe 100...e ca pranvera te lumtura...qe lumturia e ndjekte nga pas si hije...dashuria ngulte fort rrenje ne zemren e saj /pf/images/graemlins/wub.gifmendia le ti bindet zemres
e zemra le dashuroje pa friken e lendimit(keshtu te pakten do kemi nje shtrig gjithnje te dashuruar(e per te gjith ata qe kane te bejne me te...do jete me mire)nuk do kemi frike se do na bej keq /pf/images/graemlins/tipsy.gifpo le ti le nje cike shakate dhe te ja uroj verte nga zemra edhe aq pranvera sa te doje e bardha zemer ty /pf/images/graemlins/kiss.gif
me rrespekt dhe me dashamirsi...tanttia auguri nga picasso...per shtrigen

picasso

Forumium maestatis
Re: shtriga dhe..../....

e di qe e ke neser eee
por meqe me duhet te festoj ditlindjen time nuk mund te vi e ta hap neser /pf/images/graemlins/lol.gif

shtriga

Primus registratum

muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq duhet te me kujtoje me shpejt flalen qe te kam dhen.
ne te dy kemi lindur nje dite keshtu qe dhe une te uroj fat e lumturi ne jeten tende cdo ender dhe deshir tu plocoft.
te kam shume xhan une ty /pf/images/graemlins/smile.gif

rO_k

Primus registratum

gezuar, edhe 100 vjet te tjere te bukur te bukur te bukur

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq duhet te me kujtoje me shpejt flalen qe te kam dhen.
ne te dy kemi lindur nje dite keshtu qe dhe une te uroj fat e lumturi ne jeten tende cdo ender dhe deshir tu plocoft.
te kam shume xhan une ty /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
ta shofim kush e jep puthjen me te madhe...e do tjetrin me shume /pf/images/graemlins/smile.gif muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhh me ler te marr fryme muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaohhhohohoohhh urime ty me mire keshtu te pakten meqe nuk mundem te te bej dhuraten per ditlinje(kushedi ndofta do te te kisha ber ndonje portret po te bera kete surprize /pf/images/graemlins/kiss.gif

shtriga

Primus registratum

muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq flirtus ose me mire vetvete /pf/images/graemlins/smile.gif
do vi dita do ma besh portretin ti mua nuk shpeton /pf/images/graemlins/wink.gifsi kalove ditelindjen?

picasso

Forumium maestatis

muaaaauauauauauauauuauauauauuauauauauauauuauuaohohohmuauauuauauauuuauauahhhhhhhhhhh
fantastike e kalova me ata qe munda te mbledh nga familja iùme ne nje lokal(filloi me me gjujt kamarjerja por ma larguan /pf/images/graemlins/frown.gif
po ti si ja kalove? /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis

e di qe e kisha harruar se kam patur nje nick me vetvetja(por ngaqe nuk me zene emrat...i ndryshoj)mbaj fytyren time pasi ajo me mban(me perjashtim te pleqerise qe po vjen me vrap /pf/images/graemlins/lol.gif ndaj kush ka deshire te me njohi keshtu sic jam akoma te vrapoje...se po mplakem me nje shpejtesi te llahtarshme /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Shtriga &amp; Flirtus Urime me rastin e ditlindjes.
Qofshi te lumtur ne jete!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

c-831_smiley_cookie_bouquet.jpg

shtriga

Primus registratum

mua me pelqente nicku vetvetja kisha nje dobesi ceshte e verteta /pf/images/graemlins/wink.gif
dhe kur te plakesh une do te kem xhan mos ca koke /pf/images/graemlins/smile.gif muaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
une mire kalova me erdhen njerzit ne shtepi e u be nje kallaballek ketu ja veshen me te kercyer e te kenduar deri von.
fantazia flm zemer per urimin muahqqq

S

Scorpion

Guest

Dhe 100 vite te lumtura te dyve

16bfqjt.jpg

picasso

Forumium maestatis

ti me duket se ja paske kaluar me mire se une /pf/images/graemlins/smile.gifpo doemos...ti je ne shqiperi(ne nje prej te dashurave te mia)
kurse une sado qe mundohem ta harroj se jam larng nga ajo cdo hap me thote...kujdes je ne dhe te huaj(se kisha provuar me pare kete sensacion...dhe te duket sikur je i dehur e po te rresqasin kembet.
faleminderit fantazi si edhe ty scorpion
jeni shume te mire /pf/images/graemlins/wave.gif

picasso

Forumium maestatis

hey tani po e kthej ashtu nickun /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/goofy.gifo scorion...a mund te ma besh nje nder...ta nderrosh ate urimin me nickun qe kam tani /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga

Primus registratum

lol ma plocove deshiren /pf/images/graemlins/smile.gif muahqqqqqqqqqqqqqq
une jam ne greqi po njesoj eshte si ne gerqi si ne shqiperi i kam te gjithe njerzit ketu me teze dajo halla xhaxhallar e kushurinj.

scorpion flm ylli per urimin /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis

po kto puthjet per ke ishin....per mua apo... /pf/images/graemlins/kiss.gif