shtriga dhe..../....

picasso

Forumium maestatis
Re: shtriga dhe..../....

o harap po pse je harxhuar mo me gjith keto llafe...bjeri me shkurt muhabetit /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gifmireserdhe me s nesh /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

shtriga

Primus registratum

muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq /pf/images/graemlins/kiss.gif ketu jam une midis jush /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq /pf/images/graemlins/kiss.gif ketu jam une midis jush /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

leonora

Primus registratum

Shtriga shum urime naqe.... muahhhhh /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Pak me vones por me mire von se kurr thon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dhe 100 vite si ti dojne zemra jote /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

shtriga

Primus registratum

parajsa flm zemer. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis

Shtriga shum urime naqe.... muahhhhh /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Pak me vones por me mire von se kurr thon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dhe 100 vite si ti dojne zemra jote /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]po mire moj po une ty a ta urova...pu sa vajz e keqe qe je ber...qe kur kam ikur une...ca u ndodh keshtu moj... /pf/images/graemlins/smash.gif

leonora

Primus registratum

une vajz e keqe ??? :O :O a ta ban goja me than at fjal maj naqe....
U bash dhe ti 100 vjec /pf/images/graemlins/kiss.gif
E tana te mirat qe ti don zemra /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis

une vajz e keqe ??? :O :O a ta ban goja me than at fjal maj naqe....
U bash dhe ti 100 vjec /pf/images/graemlins/kiss.gif
E tana te mirat qe ti don zemra /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]o jo
keshtu duket se ti kam marr me zor ato urime...gjen noi ide ma me fantaziii per ndryshe nuk do jetoj edhe 173e ca qe e ka pas ne me /pf/images/graemlins/shrug.gif

leonora

Primus registratum

Nuk kam pse te perdor fantazin kur kam sinqeritetin... eshte pune e jotja a i pranon apo jo... une i bera me zemer /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

hhahhahahha...normale ti ke mendien tende...dhe une te njoh aq sa te them se nga nje kendveshtrim mund te kesh te drejte.

ARJELA

Primus registratum

Hej zemer edhe 100 zela ti uroj plot shendet edhe para se tjeret vin vet /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis

thnx zemla /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

picasso

Forumium maestatis

ku je moj shtrige?nuk na ftove per ditlindje as sivjet...u befsh 100 vjec lumturia dhe dashuria te ndjekte nga pas si hije:)