Shtepia Jone

bebi

Primus registratum
Re: Shtepia Jone

ke harru me i vu noten unit :lol:

sa per punen e ditlindjes, e atyne gjyslykve bjeri se na duhen per party.
vetem se duhet me i vu me rradhe tan te ftumt, mos me u ngatrru eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

t paskan xan ethet e partit t datlindjes eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ktu e kena merr- nep, nep- merr, /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth sa per ate pergj n lidhje me noten.kshtuqe sa t vij dott. e t kallxoj se ka marr provimin, do t pjeku derkucin e vogel n hedh, kshtuqe m qero do arra e kshteja se m duhen me ja fut n bark, ftojt i kam gati ktu, e do erza na i bjen paperina.

------------------------

Nicht jeder Schatz besteht aus Silber und Gold...

bebi

Primus registratum

se paske lexu mir punen e partit. (si jep randsi kajher shkronjave ti)lexoje per her t'dyt, se mandej e shef sa ethet i kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

punen e nots e ke spjegu me teori kineze, ca asht e jotja asht edhe e jemja, po ca asht e jemja asht vetem e jemja :lol:

-------------------
prap n'kamb...

abs

nuk e di...

e sheh sa mir e ke pa se si un e shoh?

ksaj i thohet, kur t lexoj ty shoh tan boten /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------------

Richtig verheiratet ist der Mann erst dann, wenn er jedes Wort versteht, das seine Frau nicht gesagt hat.

bebi

Primus registratum

s'kam ba kurr riciklim dhuratash, ato q* s'me hijn n'pun i fus shpejt e shpejt n'pun disi... harrova me te than, n'ket rast ndihmojne pranin teme n'parti gjyslykt /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------
at palen e pantallonave s'ma ke kthy mir, s'merret gja vesht ka e kan t'maren :idea:

abs

nuk e di...

`kurr`thote, na ja, kur kesh datlindjen flasim mbi temen e dhuratave, ndersa per ate palen, per me pa t maren, duhet me majt syt hapt e vesht ngreft, se duken vetem per koht t shkurt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------------

Jeder ist überzeugt, er könne Bücher kritisieren, nur weil er lesen und schreiben gelernt hat

bebi

Primus registratum

jeee, edhe pala e pantallonave asht ba me u pa me pare? vec me t'pagu paska mbet, se kshtu gjall se kalxon ka e ka t'maren.
na s'jena n'ushtri ktu me rujt palen si tasin e grosh's.

-------------------------
meqe jena te ushtrija s'po dal prej temet, a kena ndoj t're prej frontit :rolleyes:
a jan tuj msu fmija, prof-at a jan tuj u duke ne shkolle allahile :idea:

abs

nuk e di...

jam prodhim komunizmit, s kallxoj me m vra :devil:
n fakt deshta me t xan n ballkon, se m ke ba me :lol: me nje fjal ktu. /pf/images/graemlins/wink.gif
ah me ato anej s jam lidh hic, s kam pas kohe, sot kam fol me nje peme, car s me ka kallxu.

n fakt, mu bane do jave qe s kam dal jasht shtetit e jan tuj m hanger kamt. :shrug:

Der Vorteil der Klugheit besteht darin, dass man sich dumm stellen kann. Das Gegenteil ist schon schwieriger.

bebi

Primus registratum

hajt moj ma, se prodhimet komuniste jan barabar si kineze (teori mao tse tung-jane), mos m'ban me ba listen, se pa nis germat e para e ke xjerr punen e pals biles edhe ca ka hanger kojshija mram. /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk kam dal n'ballkon se asht nji zog (jo ai i af) ** lshon glaca, kshtuqi kam dal te stoli poshte me ndejt.
m'bani zemra frrap /pf/images/graemlins/laugh.gif krrap kur m'the punen e pals, dmth mbylljen... mandej ma dredhove punen. mashtruse.
a ke pa ndoj balon tabake a jo tesh :mad:

ps: ca ishte fjala ma thuj me emen frutit :devil:

abs

nuk e di...

mashtruse e komuniste s shkon bashk moj vajz :rockband:
atje maje mendjen ti te kinezt, n fakt kinez na knej i thona do tjerve, por nejse.ksaj here. /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per zogun e af.e kan gjujt n llastiqe e s ka nge me fluturu :sleep:
ndersa at fjalen, isha tuj e imagjinu se si tingllon live nga goja jote ne nje kontekst tjeter.

ps: itash ja ndryshova modelin shpis. :cool:

Menschen mit einer neuen Idee gelten so lange als Spinner, bis sich die Sache durchgesetzt hat.

bebi

Primus registratum

pse a ju kan mashtru pak aaa? i kan dhan gjanat me talon njerzve e dyrnjaja jan gzu se kan than: asht rast ky me u "cik" neper rradha :lol:
jeee, un edhe e cilsova "jo zogu i af's", mos ma ngacmo zogun e af's se s'kam me ke ngatrrohem un mandej.
per balon tabake nuk m'the a ke pa kund, as penin s'po m'kalxon a e ke pa :mad: :smash:

abs

nuk e di...

m pelqeve aty te rradhat, dmth se pe anen tjeter t medalies, :wink:
mir mir, keni gjet zogun ju qe ju a ban qefin, dmth ju cik telat per me shpraz energjite e kqija, deshta me than ju afron munsin me u
gri, griju moj, kush po ta nal. ke fat ti se asht tolerant ai,
vec nja dyhere ma ka qu zemren pesh, m ka kujtu tushin, tushi ka ken nje kojshije n lagje t vjeter temen n shkoder, kishte morra, rrinte tuj u kru tan kohen,pra boll n gjendje t mire ishte, tana sendet e shtrejta i kishte n shpi, po he
morrat s ju ndajshin e thoshte: pa shkaj me pyt katalik ca me ba :shrug:
aha, penin e balons, tuj tjerr jam pra tan kohen, a s je tuj pa gja a? :idea:

--------------------------

Das einzige Mittel, den Irrtum zu vermeiden, ist die Unwissenheit.

bebi

Primus registratum

ika un se ti je tuj u marr me mizat neper oborr.
ma njit te frigoriferi pergjigjen, edhe du t'dhana cik-e-m'cik mbi arsimin e fmijve, e a e kane lexu rregulloren n'qarkullim prof-at, msusat dmth.

mos hin me m'fol per pun bishtalecash se m'con peshe /pf/images/graemlins/laugh.gif fol vetem per abetaren edhe leximin.
kaq.
edhe na e ndezni nxemjen e shpis se na e keni ba si siberi akull ... brisk ftoft /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

awww, zogu thot kjo. zog mos t'bahet qefi se jena tuj t'laku emnin (ktu ktu jam :wave: nks s'm'shef) he ta marrsha, mos na e ven re se jena tuj ba praktik g'juhsore.
ku e lame na abs, te peni i balons.
jeee, per bes m'duhet me dal me ndejt me kry n'pixhere se mazalla se m'kalxon kjo se a ka pa ndoj balon neper qiell tuj fluturu.
s'kam hall tjeter, po du me dit a ka ardh taman pranvera ktu :rolleyes:

abs

nuk e di...

tesh po m dukesh fmi i pa knaqun :eek:
ksaj i thojne den me hanger vö_ja pulen ( ja paskam harru emnin /pf/images/graemlins/tongue.gif ) deshta me than.

u pa puna po ikim niherperniher. me mend n kry anej, e vesh naj send t trash /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: aha kenka tuj dal pranvera anej ka ty? ahaaa
prandaj don balonen ti, desh e kapita un :devil:

:wave:

-------------------------

Geld: ein Mittel, um alles zu haben bis auf einen aufrichtigen Freund, eine uneigennützige Geliebte und eine gute Gesundheit.

bebi

Primus registratum

tesh po m dukesh fmi i pa knaqun

jam fmi i uritun per dije, mos ngatrro termat. du me dit sa ma shum /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam nji msus un qe po se mora vesht edhe 4 her ka vullnet me ma spjegu msimin :lol:

:wave:

abs

nuk e di...

e ti ban EXTRA sikur se ke kuptu eee /pf/images/graemlins/wink.gif

-----------------------------

Die Schönheit brauchen wir Frauen, damit die Männer uns lieben, die Dummheit, damit wir die Männer lieben.

bebi

Primus registratum

un i tham: si e pati titullin msimi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tesh kineze a e ke n'mend me dhan pergjigje se t'shkoj jeta vec me pytje, me edhe pa pikpytse /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

m bane me u kthy dhe iher, dy nacionalitete i kam boll,megjithse kinezt i kam n qefe, m bajn nje masazh dhe Akupunktur waw, masanej, kujton ti se jam ai msusi jot a? t ishe nxans biles :devil:
edhe kte, tuj pyt gjehet stambolli thot poplli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Was die Raupe Ende der Welt nennt, nennt der Rest der Welt Schmetterling.