Shtepia Jone

ildina

Primus registratum
Shtepia Jone

NA vodhen shtepine e re /pf/images/graemlins/frown.gif ...po ne prape do ta ndertojme, me te madhe dhe me te bukur do e ndertojme /pf/images/graemlins/wink.gif ...hajdeni te gjithe me nga nje tulle ne krah ta ndertojme shtepine e MAMIT time...
jemi mesuar me puen vullnetare ne o miq te familjes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mami cke ti do e ndertojme me te bukr se te paren shtepine! :thumbsup:

ildina

Primus registratum
Re: Shtepia Jone

Abs e dashur keto jane per ty!
rose.jpg

mua sa em dhuruan nje me verte! :rolleyes: :wub:

arbi

Primus registratum

e gezofshi /pf/images/graemlins/smile.gif
jam kurioz /pf/images/graemlins/laugh.gif te di cfare kish shkruar tea ne postin e fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif qe pastaj bllokoi temen :lol:

bobo

marksist-enverist

dott-o, ku kam qen un ,kur preve shiritin?!! :cry:

te rruajn, rrojn, hajdutet..., se sa ma tmadhe ta bajm shpin..., aq ma tsigurt do kem deren e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kush ka hedh lopaten e par?
sa inati tkam! :mad:

hot

Hotgirl

ky bulloni..homi na qeka e?! :smash:
homi..pse mcifesh er cun!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ildina

Primus registratum

home ta kishe rrujt ne vere se ne dimer te te mban nxehte /pf/images/graemlins/tongue.gif

mroma i here ne miresenaerdhe!

bobo

marksist-enverist

hot-o, smnjofte mu?!!, se shef nr. e karteles?! :devil:
dott-o, jo me sopat, se po mheq dhe nai cep... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po me brisk! /pf/images/graemlins/wink.gif
mrama, du me pi i kafe!, kena ku me e bo...?-kafen,desha me than :angel:

ildina

Primus registratum

ja ja smerrem me rrujte e qethje une...

hajt kerkona noj cep e ta bojme...kafen

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga bulloni:
[qb] hot-o, smnjofte mu?!!, se shef nr. e karteles?! :devil:
dott-o, jo me sopat, se po mheq dhe nai cep... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po me brisk! /pf/images/graemlins/wink.gif
mrama, du me pi i kafe!, kena ku me e bo...?-kafen,desha me than :angel: [/qb]
ee desh harrova qe ti je ka ata me pervoje..qe kan mor ate kartelen si puna atyne letrave me vlere /pf/images/graemlins/laugh.gif

kafen ec e bojm siper nej tulle te nxet..po jo knej ka una..se ktu fryka /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

ca thu per... /pf/images/graemlins/wink.gif aneksin?!, i ri akull asht! :angel: , ose ke ballkoni..., per tmos ba tym e kam fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

hot-o, llampa e shpis..., po per tu ul, ku do ulna..., mtulla? /pf/images/graemlins/laugh.gif , se do na djegi moj! /pf/images/graemlins/wink.gif

bobo

marksist-enverist

e kena per t`hudh themelet... sa per tba kurban dicka ke ana e ballkonit, qe ta kemi me fat..., do pim i kafe aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

e..po si sju erdhi zor ktyne ene fasulet e mija i shkulen e? ptu..njerez pa pik humanizmi :tipsy:

bobo

marksist-enverist

do lagem i fije, ke bari :devil: ..., po ma mir per mu, se jam me... kombinoshe /pf/images/graemlins/wink.gif

bobo

marksist-enverist

per fasulet mos u boj merak :devil: , i kam mxhep un... /pf/images/graemlins/laugh.gif , dmth, i kam mar me vete, kan shpetu /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

mlidh farat ka i ke e ka si ke,ti mjellim prap /pf/images/graemlins/laugh.gif
po nej far domote kshu si gabimisht te ka ngel e? :rolleyes: