Shtepia Jone

TinkerBell

Papirus rex
kushedi c'do te kishim bere te ishim si ne kushtet e atyre te big brother-it! Vajzat do te na kishin vene t'u lanim breket e gjera keshtu... :p

Kush ka gerhitur mbreme naten? Kam mbetur pa gjume! S'besoj se ka qene vajze. Vajzat e shumta vetem flasin ne gjume. Me duket se degjova Tinker dje qe thoshte: Hope: s'kam cfare i jap krokodilit per te ngrene. O ti, o ky djali i panjohur, me dukeni si zgjidhje... :p
Ka filluar vërtetë të më dali ky krokodili në ëndërr, hahaha :p gjithandej po e lexoj.

Një përshëndetje shtëpisë : )
Një javë të bukur.

abs

nuk e di...
uau, po ti qenke kampione! Une kujtova nja 4-5 metra.
Mire, mire. Por te pakten heren tjeter lejoi pak vete. Leri te fitijne qe te ndihen pak superiore. Burra ! :)

4-5 metra jane per fillestaret mor, jam alent i pazbulum ne ket pike :D shkoj rradh ne gjujtje ne fakt, dhe prandaj u befasova dhe vete :)

Burrat me dy RR ;) jane S* dhe superior :D

*Smileeeeee ku je moj pranvere :wub:

joetisti_

Locus omnem
Ka filluar vërtetë të më dali ky krokodili në ëndërr, hahaha :p gjithandej po e lexoj.

Një përshëndetje shtëpisë : )
Një javë të bukur.
Mire do te ishte po ta merrje nje. Dhe po te vinte dikush te kjo shtepia jone, nuk do te pyeste "a e keni lidhur qenin" por "a e keni lidhur krokodilin" :p
Edhe une do te marre nje. Do ta marr femer. Dhe mbase behemi krushq. Ti do te me kerkosh doren (putren) e krokodiles per krokodilin :D

Kush nuk ka ardhur akoma ne shtepi, te kthehet se vajti vone! Se... do te numerohen kepucet :p

Last edited:

joetisti_

Locus omnem
4-5 metra jane per fillestaret mor, jam alent i pazbulum ne ket pike :D shkoj rradh ne gjujtje ne fakt, dhe prandaj u befasova dhe vete :)

Burrat me dy RR ;) jane S* dhe superior :D

*Smileeeeee ku je moj pranvere :wub:
Ai/ajo qe s'ka shenje, vere edhe nje meter edhe prape nuk godet ne shenje. Por, personalisht (pasi s'e kisha shume idene e largesise ne qitje reale) kam qelluar me pushke me thumba (t'i quajme keshtu) nga ato qe neper qendra luna park, kur merr piket e caktuara te japin dhurate nje arush pelushi dhe distaca pak a shume ishte... ndoshta tre metra. Por prape shume veshtire. Shto pastaj faktin qe ata e kishin bere edhe me hile. I kshin shtremberuar pakez tyten qe sado shenje te kishe, vente shtrember. Une, pashe mire se ku qelloi "thumbi" i pare, pra kur ishte per t'u goditur shenja qe po e quaj pika b dhe thumbi shkoi nje centimeter me tej ne piken c, une mata piken a qe te qelloja b-ne, pra shenjestren dhe ia dola. Por ata te asaj loje u habiten shume qe godita gjithe shenjestrat pervec te pares (ishin nja 20 a me shume) dhe e harruan fare cmimin. Ika pa arush pelushi :p
Pra, se m'u duk "gogol" distana tri metra, u mahnita me distancen qe ke qelluar ti.
Nejse, une me shume shenje kam nga afer fare. Sidomos kur "godas" vajzat. Mjafton ta kem nje centimeter afer "tabelen e qitjes" dhe jam i padiskutueshem :D

Kjo "S*", cfare kuptimi ka?
Dale moj se edhe une me dy rr jam, por para teje ne nje gare qitjeje reale do te mbetesha si i dhj*re. :)

abs

nuk e di...
He mor burr mos bjer aq poshte, se vec iher e provova, kushedi ishte rastesi dhe ka qellu si puna e atij thumbit tend :D Nuk e praktikoj ket' sport. Thjesht provova dhe hareja ishte e zvicerianve qe ishin me mua, per to isha ne ate moment 'hero? Vete imagjinoj nese here mbas here qelloj ne qenderen, athere po qe do thoja, qe jam talent ne qitje :kerce:

Keshtuqe me mire ti qe mbas shume provash ne distancen ...:confused: je i sigurt si talent :D

Shnet e dashni se tjerat vijne vete!

joetisti_

Locus omnem
He mor burr mos bjer aq poshte, se vec iher e provova, kushedi ishte rastesi dhe ka qellu si puna e atij thumbit tend :D Nuk e praktikoj ket' sport. Thjesht provova dhe hareja ishte e zvicerianve qe ishin me mua, per to isha ne ate moment 'hero? Vete imagjinoj nese here mbas here qelloj ne qenderen, athere po qe do thoja, qe jam talent ne qitje :kerce:

Keshtuqe me mire ti qe mbas shume provash ne distancen ...:confused: je i sigurt si talent :D

Shnet e dashni se tjerat vijne vete!
E kisha fjalen per thumbat e pushkes une, jo per... :D
Jo, edhe une nje here provova. Por shenjestrat ishin shume. Ndryshe s'i ta fitoje ariun me pelush? :p Kurse ti kot tregohesh modeste. Ne distancen dhe saktesine tende, sado vetem nje here, talent quhesh :) Hajde, hajde te matemi nje here bashke me thumba :D Po s'te lashe pa pike fare! :)

abs, s'i s'na bete ca petulla ju femra e shtepise. Na vdiqet fare, jemi bere jo elegante por skelet :p Mua per vete me ka vajtur mendja. Ah sikur... !

gurax

Pan ignoramus
Shtepi, e embla shtepi. Nuk ka askund si shtepia, kjo eshte e vertete.
Uroj te keni qene mire, te dashur banore.

@Dreamer e ka qare kesaj here barin, dhe po organizoj nje piknik.

@abs & @joetisti_ , ulini armet dhe dilni ne oborr. :D

6868ebf20cc8e7f2e87e84fe4d6d21ce.jpg

@katsune me duket se ka qene semure keto kohe. Vish dicka qe mos ftohesh dhe dil edhe ti ne oborr, katsune.

e4669713c4e8769b7fcb485e8f8ddbab.jpg

Me zuri syri edhe @disku , qe po luante me top...

enhanced-buzz-19474-1325653631-10.jpg

Ku eshte @klea ... Klea vish kepucet dhe eja ne oborr.

tumblr_noi9jcppiF1s1vn29o3_1280.jpg

@TinkerBell , nese na premton qe krokodilin do e mbash perhere te lidhur, merre si 'pet' edhe ate ne feste.

a399eec635e6685cc4c0a355147a104d.jpg

Te gjithe jane te ftuar. Feste pra. :D

dscf0279.jpg

140416-victorian-picnic-wave-gotik-treffen-steampunk-3.jpg

Home...
57e4d9575fc46dfb7660a51bc44482b9.jpg

...sweety sweet, home. :kafka:

joetisti_

Locus omnem
Shtepi, e embla shtepi. Nuk ka askund si shtepia, kjo eshte e vertete.
Uroj te keni qene mire, te dashur banore.

@Dreamer e ka qare kesaj here barin, dhe po organizoj nje piknik.

@katsune me duket se ka qene semure keto kohe. Vish dicka qe mos ftohesh dhe dil edhe ti ne oborr, katsune.

e4669713c4e8769b7fcb485e8f8ddbab.jpg

Me zuri syri edhe @disku , qe po luante me top...

enhanced-buzz-19474-1325653631-10.jpg

Ku eshte @klea ... Klea vish kepucet dhe eja ne oborr.

tumblr_noi9jcppiF1s1vn29o3_1280.jpg

@TinkerBell , nese na premton qe krokodilin do e mbash perhere te lidhur, merre si 'pet' edhe ate ne feste.

a399eec635e6685cc4c0a355147a104d.jpg

Te gjithe jane te ftuar. Feste pra. :D

dscf0279.jpg

140416-victorian-picnic-wave-gotik-treffen-steampunk-3.jpg

Home...

shiko shiko abs, une ia kam matur te buzet, ajo ne lule te ballit :p Tinker: sa e dashke moj goce ! :)
Po, po gurax, erdha! Por dua vallezimin e pare me Tinker :)

abs

nuk e di...
E kisha fjalen per thumbat e pushkes une, jo per... :D
Jo, edhe une nje here provova. Por shenjestrat ishin shume. Ndryshe s'i ta fitoje ariun me pelush? :p Kurse ti kot tregohesh modeste. Ne distancen dhe saktesine tende, sado vetem nje here, talent quhesh :) Hajde, hajde te matemi nje here bashke me thumba :D Po s'te lashe pa pike fare! :)

abs, s'i s'na bete ca petulla ju femra e shtepise. Na vdiqet fare, jemi bere jo elegante por skelet :p
Mua per vete me ka vajtur mendja. Ah sikur... !

Joe'ti :D mos ban zhurm po na gatuj do petlla :wub:

shiko shiko abs, une ia kam matur te buzet, ajo ne lule te ballit :p

Njaty konzentrohem :D kajhere :p

abs

nuk e di...
Shtepi, e embla shtepi. Nuk ka askund si shtepia, kjo eshte e vertete. Uroj te keni qene mire, te dashur banore.

Home...

GURI :engjell: m'paska marr malli me t'pa n'shpi:wub:
Pervedi i kam ul armt :D mbasi Joe'ti po na ban do petlla :kerce:

Robt e shpis, prej absit jeni geliebt :wub:
Dukuni n'partyn qe ka organizu GURI n'shpi:kerce:
Shnet, Dashni dhe Kohe ju uron absi secilit :balanc:

tropojanja

Çike Malsie
Prsh shpia!
Po si ini??
Lodh merzit?
Paska shum mungesa shpia e @Dreamer nuk paska pre barin e un jam alergjikee nuk rri dot ne party jasht, vec po ulna e ju shoh prej mrena!
Hajt Gzuar.
Kena ba mungesa n shpi a keni pas me hanger? Se nuk paska gatu kush jooo!?
Nejshi me shnet e paci vetem hare n ditet tuja!
O @abs a je mir ti? Vec tuj shetit ta po t shoh dush.. Ban qef ban!
Hugs shpien
Puc @Dreamer

joetisti_

Locus omnem
Joe'ti :D mos ban zhurm po na gatuj do petlla :wub:

Njaty konzentrohem :D kajhere :p
Mendim i mire. Po i futem punes. Ke per te pare qe do lepish gishtat. I nxjerr te mira :)

Mire moj mire, aty ma mba, ne lule te ballit, vetem mos te shpeton gishti kam hallin une :p Dhe kujdes se mos e ke me bresheri dhe na vret edhe ndonje tjeter te shtepise.

Petullat, me sheqer apo me mjalt ? :)

gurax

Pan ignoramus
Abs, lere se kam bere mungesa. E gjeta shpine pak rremuje, kjo festa ama besoj se do i beje te tere banoret te pastrojne e te rregullojne pak gjerat verdalle. Eshte ne te miren e te gjitheve jo per gje. Te jete per shtepine e ka shume qef rremujen. Pak po nuk u kujdese fillon e mbledh pluhur, djeg llampat, fik qirinjte, erreson perdet...

tropojania, leri ushqimet per me vone e merr ndonje gje per te pire. Sa per alergjite, mos ki merak por rri afer me Aki. Pas shume kohe ne bodrum, kur del, per nja nje ore e ca, dy metra rreth saj ngordhin te tera bakteret, insektet apo gjallesa te tjera te vogla jovertebrore. I ben mire te rrije pak ne ajer te paster, t'i largoje keto mendime per te zgjuar Cthulhun. :eek:

Sa bukur kerceni ju joetisti_ & TinkerBell! Po ju kujtoj ama se ne shtepi ndalohet perdorimi i banoreve te tjere si ushqim!
:D