Shtepia Jone

Aki

Paint It Black
Qenka kot fare ai dmth :p

Ok pra meqe jemi te dyja, normale do therrasim fantazma e do bejme party :D

gurax

Pan ignoramus
Me pelqejne kto rregullat e abs per 2017:

Rregullat e shpis
1. nuk ka njerez te shemtut, vec sjedhje te tilla, kshtuqe si te doni, hidhni nje ose me shume foto! "p.s. Liza, dhelpres vec bishtin i kam pa :rolleyes:
2. gocat e shpis, per me perjetu fun, nuk jana t'varuna prej cunave, sidomos atyre qe nuk bajne asnje gja per shpine!
3. Pemen e vitit te ri, qe e ka sjell *Smile, te zbukurohet (urdher ky :p) vec nga cunat!
4. Dhuratat i pranon dhe mreti, kshtuqe sa ma shume dhe sa ma extravagante!
5. Pervec pemes, na duhet dhe nje (kuti) ku te hidhen deshirat per 2017! Kush e merr persiper ket?
6. ... :kerce:

Ajo pema ishte shume e madhe, e lashe ne oborr te merremi neser me te. Mora vetem nje cope per ta futur brenda. E zbukurova aq sa munda.

8fbd3d133af33b1b8c34cddcb6eb2932.jpg

:D

abs

nuk e di...
futem ngadaaaaal n'shpi, ngaqe kam ba mungesa, dhe se di kush po fle dhe ku po fle si dhe me ke po fle :D
kur para meje del kjo pema e madhe qe ka vu guri, djali ma i mire i shpis, tana vajzat marojne per te! jam kurioze c'fare dhuratash do ti ken ba? Hajde Guri :engjell: kalxoi absit tand :rolleyes:

Shoh ktu n foto, me duket sikur kam dal vete ne at'jeten e meperparshme, kur isha e bute, e urte, e sjellshme, tamam ashtu sic me donte kolektivi :ndihme: prandaj dhe zinxhirt me kan mbulu syte, qe mos t'shoh djemt tone mbi tavoline gjate provave stripteas kurs. :kerce:
Eh sa shume paskam me kallxu, po pres te bjeri bora, e te ulemi rreth oxhakut ...
GEZUAR 2017 :wub:

Eléonoré

Valoris scriptorum
Good sight for sore eyes, Gurax! I missed you.

A mund te futem ne shtepine tende e cila eshte e ndertuar mbi token TIME??

gurax

Pan ignoramus
Miresetegjej Eléonoré. Kam qene M.I.A, ndonese pjesa e "A" nuk ka qene fare interesante.
Shtepia nderkohe eshte e jona, nuk eshte e imja. Ne fakt ne zanafille eshte e abs, ajo eshte the Lady of the House. S'ke pse pyet fare, merret e mirqene qe lejohet te futesh ne shtepi. :)
Kurse per ate punnen e tokes, nuk e di. Por ama di te them qe shtepise nuk i pelqen te padronizohet. Ka nje karakter te vetin ajo dhe eksperienca ka treguar qe nuk eshte gje e mire nese shtepia nervozohet. :kafka:

• Like
Reactions: abs

Eléonoré

Valoris scriptorum
Missing in Action? Apo jo? Nejse, une te mendova ty si te Zotin e shtepise, ndoshta sepse une vij nga nje familje thellesisht patriarkale. Mbi deren e shtepise shkruhet gjithmone emri i kryefamiljarit, atij qe edhe u jep MBIEMRIN femijeve te vete. Cdo stan e ka nje Dash. Dy desh do te ndesheshin dhe shtepise do t'i vinte fundi. Jam e gezuar, megjithate, qe abs eshte edhe Lady of the House. Ate e kam mikeshe dhe shoqerohemi edhe ne FB, rrallehere se une nuk para e kam qejf FB. Jo tani, ndoshta here tjeter, me e preferueshmja do te ishte ne person, balle per balle me mish e me thua si i thone nje fjale, do te te tregoje nje histori me nje porte te apartamentit te vjeter ne shtepine tone prinderore ne Fier e cila pasi u nderrua me nje porte te blinduar u cua ne fshatin e vendlindjes se tim ati dhe kusheriri i tij i pare e perdori porten per te mbyllur deren e stalles se lopes dhe demit. Ne nje vizite qe beme me vone ne fshat, vume re se emri i kryefamiljarit (babit tim) ndodhej ende mbi porte e cila mbyllte dhe strehonte me sigurine me te madhe vetem nje lope dhe vetem nje dem. Jo shume lope per nje dem dhe jo shume dema per nje lope.

Jam e gezuar qe te shoh. Ne disa prani si ne ate te tenden, Linux, Aki-t, Syzezes, Dullit ndihem me krahe te ngrohte. Kete po t'a them vetem ty, mos ia thuaj njeriu te lutem por pjesa me e madhe e njerezve ketu me duken pjelle e fantazise se disave. O kane roitur nga trute e kokes ose vene alibira ose WTF jane vetem produkt krijimtarie te njeri-tjetrit.

Ti i do kernackat. Mos je gje korcar? Dhe nuk e di pse me krijohet pershtypja se ke dy femije si puna ime. Thjeshte pershtypje.

Te fala
Nore

abs

nuk e di...
Nadja e mire robt e shpis :engjell::wub:
Per mungesa s'ka problem, ju a fshij un' nese kaloni duke ba qef, (shif avatarin e abs :)) perndryshe...ju del pun' n'shpi :lojacak:

Per Nore, fillimisht mireseerdhe :engjell: n'shpi qe asht dhe jotja, ndersa toka asht' e universit :kerce:
Me c'kuptoj ne shpjegimin e roleve, Guri i bjen me qene universi i shpis' :wub: qe ne kohet bardh e zi emerohej kryefamiljar :D

Personalisht kur vij ktu', ne ket' shpi, me zgjohet nje cep truri, qe vec per (horllek) sapo e nigjova kete fjale, te cilen shkodrant e sotem e perdorin ne vend te fjales gallat...

Gjithmone kenaqem kur lexoj nga ty, jo vetem per origjinalitetin e te treguarit por dhe formulimin e kendshem ne shqip! Mireulexofshim!

p.s. fam jam kthy n' qitet :alien: kto dite :hidhu:

gurax

Pan ignoramus
Pershendetje Eléonoré. Ne ketu synojme te kemi barazi dhe mbi deren e shtepise ka qene e shkruar dikur "FAM Transparent". Ne bodrum madje gjeta edhe drushten me shkrimin, por tani s'e kemi fare as ate, shtepine e njohim thjesht si Shtepia Jone. :)

cooltext225434119181104.png

Ndersa per dyert e renda te pakalueshme dhe te blinduara, ka edhe ketu ne shtepi te tilla, por kane rol me teper qe te mbajne banoret e shtepise larg disa cepave te erret qe ka shtepia. Shtepite e vjetra perhere kane sekretet e veta dhe edhe kjo jona nuk ben perjashtim ne kete gje. :D

Si dhe te rrish e qete se gjerat qe thuhen ne shtepi ngelen ne shtepi. Eshte e vertete qe ka mjaft qe jane frut i ndonje fantazie, por nje nga te mirat e shtepise eshte se ben dallim midis fantazmave dhe njerezve dhe rreagon. Ketu duhet treguar kujdesi ama, se kur shtepia rreagon keq, te gjithe banoret e bejne gjumin te trazuar, ose kane frike te flene.

Kernackat normal qe me pelqejne, e kujt s'i pelqejne? Korcar kam nje cope te prejardhjes nga babai. Pertej kesaj, do preferoj te jem i rezervuar. Me jete te gjate te dy femijet dhe qofshin me shendet te pacenuar per 100 vjet. :)

Gezuar edhe per ty @Balahk. Shpresoj te kesh kaluar nje ndrrim vitesh te rremujshem dhe me shume se aq edhe te gezueshem :)

@abs, mireserdhe prape ne shtepi. Ti qendrimin e ke te shkurter e di une, vetem bredh ti e sheh gjera te bukura. Por prape ka nje gje te mire se sa here qe kthehesh, sjell nga nje cope vend nga atje ku shkon dhe shtepia pasurohet me gjera ekzotike.
Pse mi shan kohet bardh e zi? Ja te te marr pak me te mire pra.

:D

abs

nuk e di...
Absi 100% serioz sonte!
Ndihme.
Kam nje problem.
Nuk e di pse nuk i fshij dot link'et qe nuk dua ti shoh/lexoj ma (shif foton majtas me listen e link'eve), dua ti fshij ato qe nuk me duhen me dhe nuk e di se si...me pare kam pasur nje shenje te tille (x) dhe fshija linkun qe nuk me duhej me, por tani jo.

Do me ndihmonit po te me udhezoshit se si mund ta eleminoj ke problem. Faleminderit paraprakisht.

IMG_0830.jpg

katsune

cherry blossom
Absi 100% serioz sonte!
Ndihme.
Kam nje problem.
Nuk e di pse nuk i fshij dot link'et qe nuk dua ti shoh/lexoj ma (shif foton majtas me listen e link'eve), dua ti fshij ato qe nuk me duhen me dhe nuk e di se si...me pare kam pasur nje shenje te tille (x) dhe fshija linkun qe nuk me duhej me, por tani jo.

Do me ndihmonit po te me udhezoshit se si mund ta eleminoj ke problem. Faleminderit paraprakisht.

View attachment 5484

tani ta sqarojme njecik perpara se kujt po i kerkon ndihme ti e dashur abs :) ufove apo robve te shpise? se po qe se ke nevoje per te paret mund te kontaktosh gurax si ndermjetes, dhe nese gurax nuk ka mundesi, perkohesisht mund t'i drejtosh pyetjet teknike joetistit. sigurisht pasi te jene thare corapet perpara kuptohet :p

miredita shtepia :wub:

joetisti_

Locus omnem
tani ta sqarojme njecik perpara se kujt po i kerkon ndihme ti e dashur abs :) ufove apo robve te shpise? se po qe se ke nevoje per te paret mund te kontaktosh gurax si ndermjetes, dhe nese gurax nuk ka mundesi, perkohesisht mund t'i drejtosh pyetjet teknike joetistit. sigurisht pasi te jene thare corapet perpara kuptohet :p

miredita shtepia :wub:
jo, s'jane thare akoma. Nje pale s'i gjeta.
Po, teknikisht pergjigjem, si jo ! Madje ne sektorin corape-breke, jam pergjegjes direkt. Nese ju kane vjedhur, gje qe rregullohet. Jane hapur fjale se vjedhin breket e shoqeve dhe per mos t'u kuptuar i veshin siper te tyreve. Do te behet kontroll ! Po u gjeten me nje pale, te lira. Po u gjeten me dy, do t'u hiqen breket. Dmth... to t'i hiqen breket e teperta. :D

Sec kam nje parandjenje se kjo katsune ka tre pale veshur... ! :)

abs

nuk e di...
Kujtova se kisha shkrujt kur isha n'tren, por paskam ken' n' tunel kur kam ba Post Reply!

*Smile, Guri do jete patjeter duke mbeshtet presidentin ne ditet e para te punes :D prandaj s' ka hala kohe :duku:
Ndersa, per Joetistin do thoshja se e ka KAP thelbin e jetes :p nen moton pak & sakt, dmth e ka staku piken mbi i :D
*Smile :engjell:e te perqafon absi fort ty iher, se nuk te kam pa qysh kur:wub: