Mystique
Larg
Peshkun e ha, nuk e kam problemA the nuk I baj naze asigja hahahahaha ti do vra me buk n'goj hahahaha![]()
Isha n'shkoder t kisha qeras me krap![]()

Je qe je ne kuzhin sot , bej ndonje embelsire lol , une po pastroj dhomat e shtepise

Peshkun e ha, nuk e kam problemA the nuk I baj naze asigja hahahahaha ti do vra me buk n'goj hahahaha![]()
Isha n'shkoder t kisha qeras me krap![]()
Hahahah kshu nuk kena kohen e mir lol lol asht ul tempeaturaUrdhero perparsen..
View attachment 4935
Te na falesh po te tjerat jan pa lare ne lavatrice, keto gocat nuk vun lavatrice sot
![]()
Nuk thu keq kam 1jav pa pastru lol imagjino sa do lodhesh ja vlen me vesh tash at kustumin me kollarePeshkun e ha, nuk e kam problem
Je qe je ne kuzhin sot , bej ndonje embelsire lol , une po pastroj dhomat e shtepise![]()
Fol maj se na qu tencioni 100%Hope perparsen do vesh , jo te zhvishesh edhe ti si ai![]()
i cojm pastrim kimikUrdhero perparsen..
View attachment 4935
Te na falesh po te tjerat jan pa lare ne lavatrice, keto gocat nuk vun lavatrice sot
![]()
Aki perkedhelje ska!! Merr lecken e koven e jepi pak dyshemese se ti vje si turiste gjithmone ketu. Pasi te shendrise shtepia atehere do te perkedheli gurax-i pakez se ky ja ka dorenCa behet ketej dhe ke e ka marre malli te me perkedhele pak![]()