Shtepia Jone

joetisti_

Locus omnem
kush eshte ne banje te dale shpejt e te mos rri t'i vendose emrin, se s'po e mbajme dot :p
Vertet, si i behet kur ne nje shtepi ka shume, por shume persona, kush futet i pari e kush pret radhen?

une per broken do te beja sakrifice, edhe pse me vjen turp te me shohin, do ta fusja, po ta kishte me ngut :D

katsune

cherry blossom
kush eshte ne banje te dale shpejt e te mos rri t'i vendose emrin, se s'po e mbajme dot :p
Vertet, si i behet kur ne nje shtepi ka shume, por shume persona, kush futet i pari e kush pret radhen?

une per broken do te beja sakrifice, edhe pse me vjen turp te me shohin, do ta fusja, po ta kishte me ngut :D

O te gjithe, o asnje. Pse vetem une? :) Po me le shteg qe te mendoj per keq...

joetisti_

Locus omnem
O te gjithe, o asnje. Pse vetem une? :) Po me le shteg qe te mendoj per keq...
:) Po mendoj... sa here edhe fjala 'keq' ka kuptim te shkelqyer :)
Pse ti mendon se rrihet dot me po te jemi shume veta? :p Pastaj me se shumti e kisha fjalen per te lare dhembet. Ja, me thuaj, iket ne pune pa lare dhembet? :)

S'di sa per keq mund te merret nga disa te tjere qe te flitet ne publik me fjale (ndonese rreptesisht te vena qe te mos bien per vulgarizem[nga ana ime]) "te rriturish", por te flasesh vetem ne privat lirshem, c'u kuptua qe jemi nje shtepi?

katsune

cherry blossom
Me shume kisha hall mos me kerkoje dicka ne kembim, prandaj u cudita kur pashe vetem emrin tim pa shpjegimin pse. :)

Fjalet po fjalet, ato jane te poshtra. :)

joetisti_

Locus omnem
Me shume kisha hall mos me kerkoje dicka ne kembim, prandaj u cudita kur pashe vetem emrin tim pa shpjegimin pse. :)

Fjalet po fjalet, ato jane te poshtra. :)
e c'te kerkoja?! Ja, t'i hidhja nje sy furces :p

shume! Cudi vertet sesi me fjale mund te realizosh shumice gjerash. Madje edhe seks mund te besh me fjale. Lufte, paqe, sherim shpirti dhe brengosje. Por edhe ribashkim.

gurax

Pan ignoramus
shtepia ka shume pjesmarres, shume dhoma por dhe shume banjo...
Nuk e di pse nuk i perdorin banjot neper dhoma o abs. Ka dicka qe i terheq te perdorin banjon e perbashket ne fund te cdo korridori.
Saw3_5422114_lrg.jpg

Nejse, une kam vape keshtu qe po iki te kaloj ca kohe ne pishine. Rrofsh Dreamer, xixe e kishe bere. :D

Soul

Forumium praecox
@gurax jemi me diete po nje here ne jave na lejohet abuzimi ...keshtu qe mund te boshatisim frigoriferin e komshinjve ...apo jo @Soul dhe @hermetica ...caktojme diten oren e @Dreamer me @gurax do gatuajne vetem per ne me diete :p:p
Dakord jam. :p Gurax neve na duhej cik diete se jemi dhe sezon veror tani. Po rracionet tona mos te na i haj njeri! Ose perndryshe do na i kompensoni :p
Mua me falet besoj, se une hyj e dal cik si shpesh nga shtepia :D Eshte se nuk jam mesuar te rri vetem ne nje vend... po shyqyr qe rojen e kemi zemer mire dhe me ka lejuar :p
Uroj te jeni mire shtepia :)

abs

nuk e di...
Nuk e di pse nuk i perdorin banjot neper dhoma o abs. Ka dicka qe i terheq te perdorin banjon e perbashket ne fund te cdo korridori.
Saw3_5422114_lrg.jpg

Nejse, une kam vape keshtu qe po iki te kaloj ca kohe ne pishine. Rrofsh Dreamer, xixe e kishe bere. :D

eh, kshtu ju cunat, te hyni te gjithe pernjehere ne wc'ne kolektive te gjinise mashkullore, ndoshta (?) nga ndonje kurozitet i perbashket...;) :D

Guri & Dream, dua nje pergjigje nga ju dy per kerkesen time, please :)

joetisti_

Locus omnem
vetem qe vrimen e celesit, banja, e ka shume te vogel!

te ben lezet shpirti te kjo shtepia. Vajzat si zemer, djemte si 'dashnore te deshperuar'...
Dhe meqe lexova fjalen 'roje': Kujdes ore se mos hyn ndonje vajze qe s'e kemi te shtepise ! :p

katsune

cherry blossom
miredita shtepia. te pershendes njecik ne vecanti Soul-in se u be kohe pa e pare ketu. :)

por edhe ju te tjereve ju puth. absin edhe e perqafoj. :engjell:

joetisti_

Locus omnem
miredita shtepia. te pershendes njecik ne vecanti Soul-in se u be kohe pa e pare ketu. :)

sa inat me vjen. S'isha ketu, kisha dale per kafe, kur paske puthur, s'me zuri :)
(tema) ngelem duke folur per "muret" e shtepise. Le te flasim pak edhe per veten, psh: pse e gjeta kemishen e pahekurosur qepare une, a thua se keto vajzat s'dine? Moj per vete e keni. Nje neser do te shkoni te burri ! :)

Soul

Forumium praecox

Te pershendes edhe une ty ne menyre te vecante Broken, meqe njihemi e jemi takuar ne 3 forume bashke. :)
#Joetisti_ kam bere kompromis qe ne fillim me rojen une, sa per vajza te tjera nuk mbaj pergjegjesi :p pastaj, cfare problemi do kishte po te futeshin? :p
Sa per hekurosjen nuk e di kush e kishte radhen, une kam qene duke lozur me haskin :D Edheeee sa per te burri, burri ben mire te dije vete te hekurose :duhan:

joetisti_

Locus omnem
Te pershendes edhe une ty ne menyre te vecante Broken, meqe njihemi e jemi takuar ne 3 forume bashke. :)
#Joetisti_ kam bere kompromis qe ne fillim me rojen une, sa per vajza te tjera nuk mbaj pergjegjesi :p pastaj, cfare problemi do kishte po te futeshin? :p
Sa per hekurosjen nuk e di kush e kishte radhen, une kam qene duke lozur me haskin :D Edheeee sa per te burri, burri ben mire te dije vete te hekurose :duhan:
Si moj! Nuk e more vesh ti? Keto te forumit na kane vene neve djemeve t'u hekurosim breket, e merr dot me mend po te vine vajza te tjera se cfare behet? :p

Ashtu thuaj ti ! Kane filluar burrat te bejne greve martese. Dhe ja, vetem nga keto thashethemet qe perhapni se gjoja ju vetem do te dridhni zinxhirin ne shtepi :)

Soul

Forumium praecox
Nuk e kam marre vesh akoma, ne nderkohe qe po pres te me thone vajzat gjitha thashethemet se ca ka ndodhur ktu gjate kohes qe nuk isha, po te them se ju meshkujt vetem te ankoheni dini :p Femrat qenkan treguar zemermire qe ju kane vene te hekurosni vetem breket. 1 kemishe burrash = 50 pale breke femrash :D per kohen qe marrin.