Shtepia Jone

gurax

Pan ignoramus
keshtu pra faji nuk eshte teresisht yni, por edhe pak i alkolit. :p se c'ndikim te cuditshem pati kjo gje mbi henen nuk di te them.
I keni dhene edhe henes mojito dmth!
abs, urgjentisht ndrysho passwordet neper shtepi sapo te kthehesh! Tani e kuptoj une se pse dje fillova te bej debat me pirunin kur po haja vezen e skuqur ne darke dhe ne fund u detyrova t'i them "ke te drejte!"

:D

katsune

cherry blossom
I keni dhene edhe henes mojito dmth!
abs, urgjentisht ndrysho passwordet neper shtepi sapo te kthehesh! Tani e kuptoj une se pse dje fillova te bej debat me pirunin kur po haja vezen e skuqur ne darke dhe ne fund u detyrova t'i them "ke te drejte!"

:D

dakord po e themi tere te verteten, jo vetem gjysmen si deri tani. :D nuk i dhame vetem mojito, por edhe pak keshtu si te kjo fotoja me poshte. e kerkoi vete ama!
hajde te durosh qortimet e doktorit tani, se ne zyren e tij super jeshile e morem. e ngaterruam me menderzen, s'kemi faj :p

0strgWv.gif

tymi arriti deri tek ti, gurax? :D

katsune

cherry blossom
mireseerdhe Universal. mire jemi mire, shendoshe si molla me sherbet. edhe fotot e vertetojne :p
po ti si je? :)

gurax, pse cfare thote doktori ne keto raste kur je tete-à-tete me nje pirun? :D

Universal

AnonymouS
Te faleminderit,duket qe argetimi eshte mbreslenes dhe shoqeria e kendshme si perhere.

Uroj te jeni mire ju dhe doktori! :)

gurax

Pan ignoramus
broken_smile, doktorit nuk i kam thene gje per incidentin me pirunin. Mendoj se nuk do me besoje. Kam tere keto dite me pas qe e kam ruajtur por nuk ka ndodhur asgje, eshte thjesht nje pirun normal. Me ka ardhur zor t'i them doktorit, kushedi c'do mendoje. :p

Universal, une birren mendoj se ti e pi. Gjithashtu doktorri yne nuk e ndalon asnjehere, sepse ajo eshte...
beer_type_1x.png

:)

Universal

AnonymouS
Ju falenderoj pertej vleres qe permban fjala, e mgjth nuk me egzaltojne ndergjegjen komentet pergezuese apo komplimentet e fshehura,me teper sesa fakti, kur lexoj se puna eshte shperblyer permes perqendrimit total te lexuesit dhe thelbi i mesazhit ka njohur me ne fund, bindshem, perpjekjet e arsyes.

Mireulexofshim! :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
@gurax , jo vetëm aq jo , madje arritëm të kapërcejme drejt një botë tjetër të pajetuar më pare,tepër mistikee , pa shiko se kush na priste në muzgun e asaj mbremjeje të begatë shoqërie , ti ku fshiheshe që nuk u bëre pjesë e jona?!

"Fluturimthi përshkruam atë botë të pajetuar më parë, por të kërkuar me ngulm , me mall , ja që për një çast na u duk sikur të gjithë botën e mbanim në pëllëmbe të dores ,dhe nuk na dilej nga ajo fantazi mos kishim parë vallë më mirë përtej asaj?Për ne nuk kish rendësi , as e shkuara , as e ardhmja por kishim pikërisht atë të vertetë, këtë moment të dëlire jetë , ndjesi ,frymarrje ,jemi të gjallëë...Një dolli"

Ok , po bëj monolog me vetveten me zë në shtëpi meqe nuk paska asnjëri. :D

2fc93306e6adba754ad7234322e0a28f.jpg

katsune

cherry blossom
une po te degjoj hermetica, ja ketu me ke prane dritares me nje gote vere te kuqe afer kompjuterit duke tymosur nje cigare. por tani po me pelqen me shume te lexoj dhe jo te shkruaj. (shkruajta vetem per ta bere te ditur qe po e lexoj me shume kenaqesi monologun tend :))

abs

nuk e di...
Und wenn ich sterb
Ich sterb für dich
Und wenn ich wein
Ich wein um dich
Und wenn ich denk
Ich denk an dich
Es tut so weh
Ganz ohne dich

Last edited:

katsune

cherry blossom
vendi ku ke qene fundjaven e kaluar qenka vertet i bukur, abs :) duhet te jete relaksuese te dalesh shetitje neper ato shtigje te ngushta ne kontakt te plote me natyren. faleminderit qe i solle. :)

• Like
Reactions: abs

gurax

Pan ignoramus
abs, vetem "voice of albanians" paskan informata per kete Satana2, pjesa tjeter e botes qenka ne injorance. Hmm.

Yo, 'voice of albanians', cfare jeni duke pire dhe pse nuk e ndani me shoqnine? :p

abs

nuk e di...
guri, ... ngaqe rastesisht me clikoi gishti mbi te, e fshiva, nuk e shihja dot :D

ps 'voice of...' nuk e njoh personalisht ;)

abs

nuk e di...
vendi ku ke qene fundjaven e kaluar qenka vertet i bukur, abs :) duhet te jete relaksuese te dalesh shetitje neper ato shtigje te ngushta ne kontakt te plote me natyren. faleminderit qe i solle. :)

*smile kam nje vit plot qe kaloj vazhdimisht kohe (hiking)ne ate vend relaksues. Me pelqen shume natyra, e cila gjithandej ne bote eshte magjike :)

gurax

Pan ignoramus
guri, ... ngaqe rastesisht me clikoi gishti mbi te, e fshiva, nuk e shihja dot :D

ps 'voice of...' nuk e njoh personalisht ;)
E c'te bej une pervecse te ngre supet e te bie dakord. :D S'te ka faj Dreamer kur thote:
Laj enet, prej barin, bej tatuazh, bej palester, nxjerr arriun nga pishina dhe ne fund me postoni nje kamzhik ?? Ehh, miresia per ju femrat nuk eshte virtyt por dobesi ...:furious:

Dreamer, ke ndonje fshese edhe per mua se vendosa te te ndihmoj. :vrapusi: