e bete muhabet dardhash,po pjeshk ka andej se ta nderrojm i cik shijen?![]()
deshi emer tjeter,se eshte goce bukuroshe ajoJe qune??? E puqeni me Bahlak?![]()
une goce??
dardhat jane ca si shume te embla.me te mira jane pjeshketNa pikturojme cfare ne na frymzon Balahk
Nese ke shije tjeter, pun per ty![]()
po po nuk ve ne diskutim fjalen tendene zvicer po i the nje goce mbi 16 GOCE t'del pune
nga 16 = Lady, por na e perdorim fjalen goce per perkedhelje apo jo Bulahk?![]()
ne zvicer po i the nje goce mbi 16 GOCE t'del pune
nga 16 = Lady, por na e perdorim fjalen goce per perkedhelje apo jo Bulahk?![]()
obobo mua nuk me dalin ato luleshtryllets'kam vrejtje n'zgedhjen tande
hajt shnet pare e dashni, nese bjen morali posht, hidhni sy n'avatarin tim, e merrni nje luleshtrylle nen moton: jeta eshte e shkurter per MOS me dasht!!!
kena pas gati nje jave rresht mjegull ktu, paska ardh te ju tesh,
mua kujtua shprehja, ujku mjegull do, eh paris paris![]()
epo ate mia-n nuk e kemi pare me hicoh te besoj, kerkuam te rrinim me ujqerit ne e ja ku jemi tani duke u ankuar e duke u puthur me mjegullen cdo mengjes qe nxjerrim koken nga shtepia. por une ngushellohem me fotot qe me nisin prinderit nga atje ku jetojne, si kjo me poshte qe me nisen sot mbasdite. po e sjell ketu qe te ngushellohemi bashke Abs-i
![]()
epo ate mia-n nuk e kemi pare me hic![]()
![]()
epo ate mia-n nuk e kemi pare me hic![]()
![]()
Ka humbur ne drejtim te paditur. Hera e fundit qe eshte pare ka qene ne Milano.![]()
posi posi, ajo edhe ne banje nuk me le te shkoj pa te. gervisht deren nga pas![]()
Po kur iken ne pune si ja ben? E lidh me zinxhir?![]()