Shtepia Jone

Balahk

Locus omnem
abs mka rene malli per dasem, prandaj kerkoj viktima kush tme del para ta martoj :D

P.S. jo nuk e 'veshim' ashtu dhendrrin se nuk e kemi aq seksi, kam frike se do mbetemi me trauma te perjetshme :p
Aki,filloje nga vetja meqe te paska marr kaq shume malli per dasem:D

Aki

Paint It Black
Aki organizon dasma, Aki seshte pjese e dasmes, Aki is no human with no gender and Aki no marriage :p

gurax

Pan ignoramus
Eee, mbani rregull, se u leshuat fare ju ketu. :mask:
Vihuni nje here ne rresht te bejme apelin se s'po e merr me vesh i pari te dytin!

:D

Ameliè

Forumium maestatis
O Aki e ke pare kete?'
Gjitmone e Miyazakit eshte
Il_mio_vicino_Totoro-04.jpg

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
@abs Ke nje te shkruar super te kendshme..
Me pranoni per nje kafe ne shtepine tuaj :D
@Dreamer me siguri i kane nderruar vendin Çelsit shiko te vazoja :p

gurax

Pan ignoramus
Celsa?

Shoqja absit veshur me trendafila... nje ari ne pishine... diabetik per me teper... Dreamer qe rikthehet perhere e perhere tek nje cels specifik i vetem poshte tapetit..

003MRD_Randall_Duk_Kim_001.jpg

Seriozisht, ka dicka qe nuk shkon ne kete mes.

gurax

Pan ignoramus
Eshte e rendesishme qe njeren dore perhere ta mbash tek parvazi. Celsat jane sa per te hapur ndonje dere dhe te jete tualeti pas saj qe te mund te lash fytyren sa me shpejt pasi te jesh mbushur me djerse te ftohta. Po humbe kontaktin me parvazin do biesh drejt dyshemese me te pare qe do te te zene syte e me pas tek tjetra e tek tjetra, derisa te prekesh prape nje parvaz. :p

escher.jpg

Have a good day :D

katsune

cherry blossom
shtepia eshte e vecante dhe shume njerez e shohin me zili dhe admirim, e ka planifikuar Escher.

une nderkohe po i bej nje shampo ariut, e zbardha fare :p

7afcff400b708ab0c3c4a2e157194781.jpg

gurax

Pan ignoramus
Yep, Escher-i s'gjeti vend tjeter por ketu ndaloi te praktikonte doren me gjera te cuditshme, me shpia e me puzzle te cuditshem.

broken_smile, sille sille ketu ate ariun. Vetem sa te hipi ne shkalle, se pastaj cdo gje rjedh vete pa sforco. :D

escher.gif

katsune

cherry blossom
mire e ke, do ta sjell qe te dobesohet njecik :D por duhet gjetur nje menyre qe t'i beje ne drejtim te kundert shkallet.

abs

nuk e di...
@abs Ke nje te shkruar super te kendshme..
Me pranoni per nje kafe ne shtepine tuaj :D
@Dreamer me siguri i kane nderruar vendin Çelsit shiko te vazoja :p

n'vend moj Lisa, tesh qe m'ke lavdru :p
e sidomos shkrimin, te cilin vazhdimisht ja kam zili Gurit e disave prej jush per formulimin!:spec:

Guuuuuri ku asht kafja per Lisen? :rolleyes:

Ndersa nga une :duku:keni nje liste me pyetje per ty Lisa, Ameliè dhe Dreamer qe te nihemi dhe ma mire;

- gjatesia
- pesha
- ngjyra e syve
- horoskopi
- landa mesimore qe te pelqen me shume
- cfare profsioni ka burri/gruja /e dashura/i dashuri/shoku apo shoqja e ngusht...
- numri i kams
- dhe cfare din ma ba ma mire.

hajt shnet e dashni!

abs

nuk e di...
*smile :engjell: po i bin flok arushit tand tuj e la njaq fort :D
*guri :lojacak: jam shkri tuj qeshe fillimisht me APELIN :hidhu:
* dreamer, ruji mire rraqet :cool: :D