Shtepia Jone

AL PACINO

Forumium praecox
abso u ktheva une,por spoma hap deren asnje ketu.sapo u ktheva nga lufta ne siri...hahahahhaaa
te prsh abso,gjith te mirat

abs

nuk e di...
sa king :D t paska ba "rrugta" deri ktu :p
celsin e shpis e ka Guri :) pervehte nga e shtundja deri ne dhjetor jam ne California:kerce::lojacak::skip::duku:
hajt shnet e pare :D ihr se tjerat vijne vet :D thot kojshija jeme:D
tungu:cool:

Last edited:

bobo

marksist-enverist
tgjet noj 'enderr kaliforniane', zoja e shpis ;) , do tkushtoj para, por ashe e mire per shnetin...- tfala kush tpysi ...;)

Last edited:

abs

nuk e di...
Asnjehere s'ta kuptova "humorin" tand bobo! intuitiv me duket i thartum ... se di kush mund te pyesi qe ti dergoj t'fala :confused:

bobo

marksist-enverist
eh, ca tbajm..., rruga e mbare!- dhe mos ban fjal me fatorinat e avionit, se per tmiren dhe sigurin e pasagjerve e kan! ;) , kot maj, po tpyti kush, kushdo kjoft dhe sidokjoft, po stpytej mos i bje kujt nqaf ... ;)

gurax

Pan ignoramus
U sa pluhur paska ktu.
Kjo tema me sjell ndermend disa pamje keshtu pak a shume.

incredibly-ornate-abandoned-room--25059.jpg

• Like
Reactions: abs

katsune

cherry blossom
miresejugjeta njehere :)

muzike pranohet ketu? po pije alkolike? po duhan?

sa duket qe jam gati per nje rave party tani :p

gurax

Pan ignoramus
Kjo dhoma me siper eshte lene pas dore Aki. Nuk ka nevoje ta pastrojme, e leme ashtu sic eshte se ka dhoma te tjera fringo sa te duash. :)

I kemi te gjitha, broken_smile. Po qe mos behet zhurme per komshinjte, party area e kemi poshte nentoke. :p

party-club-venue.jpg

abs

nuk e di...
U sa pluhur paska ktu.
Kjo tema me sjell ndermend disa pamje keshtu pak a shume.

incredibly-ornate-abandoned-room--25059.jpg

Ne 2003 u ndertua kjo shtepi per mua natyrisht nga TEA me team (Paperina etc.) Guri tamam kjo me duhet, athere erdha ne alb! Detyra jote - Administrator!

Aki

Paint It Black
Une kam sugjerim ta ridekorojme ate dhomen ne dicka krejtesisht te re, psh si kjo me poshte:

FB_IMG_1439119288652.jpg

gurax

Pan ignoramus
Ne fakt, nje sallon me arkitekture gotike i dekoruar me pasqyra dhe menyra te tjera qe stimulojne iluzionet optike mua me duket dicka shume e bukur. Nje lloj bote cudirash si e Lizes, duket sikur behesh dru pa pire asgje... imagjino te pish pije alkolike, duhan, e te degjosh muziken perkatese... E mahnitshme. :D