Shtepia Jone

katsune

cherry blossom
meqenese duket qarte qe asnjeri nuk ka deshire te gatuaj, mendova t'i thjeshtojme gjerat. voilà zgjidhja. mbani radhen :D

Chocolate-pool.jpg

gurax

Pan ignoramus
Eee e pashe nga dritarja qe pishina ishte mbushur plot me cokollate. :eek:

Solla keto, e do i hedh te tera brenda ne pishine.

strawberry-picking3.jpg

Tani, eshte nje loje qe e ka shpikur nje aktore, Denise Richards. Eshte e thjeshte fare loja; cila nga gocat mbledh me shume luleshtrydhe, fiton!

denise-richards-chocolate.jpg

O Cuna, merrni dhe doktorrin dhe mblidhuni. Eshte mbushur pishina me cokollate dhe gocat po grinden kush te hidhet e para!:bomb:
:D

Last edited:

Mystique

Larg
Eee e pashe nga dritarja qe pishina ishte mbushur plot me cokollate. :eek:

Solla keto, e do i hedh te tera brenda ne pishine.

strawberry-picking3.jpg

Tani, eshte nje loje qe e ka shpikur nje aktore, Denise Richards. Eshte e thjeshte fare loja; cila nga gocat mbledh me shume luleshtrydhe, fiton!

denise-richards-chocolate.jpg

O Cuna, merrni dhe doktorrin dhe mblidhuni. Eshte mbushur pishina me cokollate dhe gocat po grinden kush te hidhet e para!:bomb:
:D
Kemi vendosur ne gocat te hidhemi pernjeresh te gjitha ne pishine :p
Skemi pse mbajm radhe.

abs

nuk e di...
Loja e schokolade fondue ka keto rregulla...
1. kur vajzes i bie luleshtrydhja ne chokolate do puthi cunin
2. kur i bie cunit ...afron pijen...champagne apo vere...

Mbasi zbukurova :D lekuren nga ajo zhytja e *Smile, dua geshtenja te pjekme...:wub:

schokoladenfondue.jpg

abs

nuk e di...
ishtu jane regullat e fondue me vertete *Smile, nuk i kam shpik vete :D
kto zviceriant ishtu bajne, zakonisht me fondue me käse, kur bie buka mren :) kaesefondue.jpg

Last edited:

abs

nuk e di...
mu duk se hodha nje link me te pershnet *Smile, por nuk po e shoh kshtuqe po e hedh ketu, na shoqeron dhe gjate fondue :kerce:

Per Ty

abs

nuk e di...
ja tani e di :wub:

smiley-gets-a-big-hug.gif

me trego ndonje gje te bukur tani...
une kam qene gati nje jave ne hicking :)

katsune

cherry blossom
po bej patate ne furre dhe ca si mini hamburger te vegjel por vegjetariane me soya dhe kerpudha, domethene i bleva te gatshme dhe po pres sa te piqen edhe keto ne furre. :) pastaj do shtrihem ne divan dhe do lexoj ndonje liber ne shoqerine e maces.

bere ndonje foto? :)