Shtepia e Labeve.....

ere

Primus registratum
Re: Shtepia e Labeve.....

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po ta njohesh nga afer eshte me ndryshe.Eshte teper simpatik i gjate nja 182-185 me trup te drejt e muskuloz,pra nje djale teper i bukur.Une e kritikoj shpesh,por ai nuk merzitet. Ai me respekton prandaj e dua shume maskarain. /pf/images/graemlins/angel.gifCiao

[/ QUOTE ]

e kam pare e kam pare, /pf/images/graemlins/angel.gif eshte i mire dreqi po ka karakter te keq..! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Ergler

Primus registratum

Ku e keni pare ne fotografi? Nga distanca ja keni percaktuar karakterin Tonit? /pf/images/graemlins/smile.gif

Ergler

Primus registratum

Vlora dhe vlonjatet jane shume te ndjeshem karshi bijeve te tyre,te cilet per arsyet qe dihen kane lene te dashurit prinder,motra dhe vellezer dhe kane marre rruget e pasigurta te kurbetit.Ja si kendojne ata me lot ne sy: /pf/images/graemlins/cry.gif

Sa shume me ka marre malli
O kurbet te marrte lumi
Sa shume me ka marre malli
Hajmedet o kurbet lumi

Me iku cupa dhe djali
o kurbet te marrte lumi
Me iku cupa dhe djali
O o o kurbet te marrte lumi

Nga dhimbja hapet dhe mali
Hajmedet o kurbet te marrte lumi
Nga dhimbja hapet dhe mali
O,O&lt;O kurbet ore te marrte lumi

Shkuan vite pa i pare
O kurbet te marrte lumi
Shkuan vite pa te pare
O kurbet ore te marrte lumi

Jane te gjalle ,a m'i kane vrare
Hajmedet o kurbet lumi
Jane te gjalle a m'i kane vrare
O,O,O kurbet ore te marrte lumi

C'm'i preve kembet o malle
O kurbet te marrte lumi
C'm'i preve kembet o mall
O,O,O kurbet ore te marrte lumi /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

ere

Primus registratum

Ti elektricisti gjithmon na prek me keto shkrime.. /pf/images/graemlins/frown.gif...
nuk mund te komentoj shume se ku e kam pare po rendesi ka qe e kam pare /pf/images/graemlins/wink.gif

ere

Primus registratum

hemmm /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
antalya1.jpg

Daniel H

Primus registratum

S'gjete dot nje me te madhe, se kjo mezi shihet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

kastile per ty i cova qe mos te kesh nevoj per syzet si gjithmon... /pf/images/graemlins/grin.gif

Ergler

Primus registratum

Te kuptoj dhe nuk behem shume kurjoz.Te uroj per fotot magjepse ,qe me pelqejne pa mase,sepse me kujtojne vendin ku kam lindur.Kur isha ne gusht kam bere shume filmime,por kam edhe nje kasete me pamje filmike te Vlores te bera nga nje studio.I shikoj here pas here sepse cmallem. /pf/images/graemlins/booki.gif

ere

Primus registratum

hahhahahhahahhaha...ik ore zagar! hahhahahah

elektriicisti meqe qenke ketu dhe jemi patriot ..a mund ti thuash ketij we dont play...se kush i perdor keto shprehje dhe ne cfare kuptimi jane:
te dua moj qene!
ose sa e mire qe je moj qene!
te dua ore zagar!

ere

Primus registratum

kjo tema eshte per ata qe jane leber..prandaj we dont play..better stay out

we_dont_play

Primus registratum

o idiot boll se ska lezet se thjesht forum esht! i think u need to grow up, take a pill and chill, life is too short enjoy