Shtepia e Labeve.....

Ergler

Primus registratum
Re: Shtepia e Labeve.....

Mendoj se ju i keni te dyja Ruri.Paraardhes te bukur dhe te fisem patjeter edhe pasardhesit do jene te till.Mos u trego me teper se c'duhet modeste. Dy bukuroshe ne org. na bejne nder dhe na i rrisin kredibilitetin si njerez te emancipuar.Do kete me shume urtesi dhe gjykim te shendosh brenda radheve,pra do te kete amortizim te problemeve.
Besoj kucioti e mori vesh lidhjen.Toni miku im eshte artist djale dhe me i vogel nga ty ne moshe,por me mendje te prehte dhe me nje zemer te madhe. /pf/images/graemlins/cool.gif

Ergler

Primus registratum

ThanKs a lot!Ruri /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gifNdersa mua me impresionon inteligjenca juaj.
Pergezime te sinqerta! /pf/images/graemlins/booki.gif

Ruri

Primus registratum

dhe une e vlersoj sh toncen packa se e kemi filluar njohjen tone duke u zene po ai eshte sh i mile xhan xhan une ate

Blendi

Primus registratum

Une i kam kaluar beharet ne dhermi, qe i vogel. Ama ajo rruga te vriste a derbardhe! Deri sa arrije vloren ishte merzitshem shume qe nga tirana. I vetmi vend ishte te gjelberimi ne lushnje nje Pilo kishte nje lokal aty, hanim pace, dhe nje kos qe e prisje me thike. Yummmm!!!!

Ruri

Primus registratum

eshte lokali i pilo lales ne lushnje pa u bere rruga e jane dy te tille
blendi paske kohe pa shku se rrugae dhermiut eshte bere yll bote e kane zgjeru dhe shtruar eshte nje mrekulli isha disa here beharin e kaluar dhe jam kenaq shume

Ergler

Primus registratum

Po ta njohesh nga afer eshte me ndryshe.Eshte teper simpatik i gjate nja 182-185 me trup te drejt e muskuloz,pra nje djale teper i bukur.Une e kritikoj shpesh,por ai nuk merzitet. Ai me respekton prandaj e dua shume maskarain. /pf/images/graemlins/angel.gifCiao

Ruri

Primus registratum

e pra me kane thene qe eshte bukurosh dreqi po nuk e gjuj jo

Ruri

Primus registratum

ha ha ha e forte kjo
jo jo e kam kalu ate faze pastaj ai eshte i vogel

Ruri

Primus registratum

e di pse qesha se e perfytyrova veten si ato zonjat bukuroshe te viteve 1800 ti qe me puth doren dhe une qe perkulem me delikatese
ngordh per keto filma
pashe tregtarin e venedikut nje dite ..nje mrekulli

Ergler

Primus registratum

Paskemi shije te perbashketa.Edhe mua me pelqejne ato fustane te qepura nga artiste te verteta,sidomos disa lloje jakash qe e tregojne femren e bukur nje hyjneshe.Ruri kam qene nje here mik te nje shtepi beu ne Cakran ku fjeta nje nate dhe kur u zgjove ne mengjez nuk ju besoja syve.E zonja e shtepise kish veshur nje fustan te till,te cilin e kish kujtim nga mamaja e saj dhe dukej si perendeshe.Kur erdhi dhe me takoj me verboi me bukurine e saj,te cilen ja shtonte me shume fustani gjer ne fund te kembeve.Nuk kisha fjetur ne carcaf akllazi te bardhe me pare,po atje po.Jorgani ishte ngjyre pink dhe mjaft i bukut.
Ne nje tavoline si ato te shekullit te 18=19 na kishte shtruar mengjezin.Cfare do te thuash ti? Hoje mjalti bore te bardha te veshur me nje cipe te holle dylli te bardhe,nje gote qumesht deleje dhe nje cope buke te bardhe te bere ate mengjez vale e ngrohtte.Nuk kam per ta harruar ate moment.Nqse do te shikoja te veshur ashtu,si zonja tek tregetari Venedikut ose si ato zonjushat tek filmat me kaubojs patjeter do ta puthja doren.Por ju e meritoni edhe pa ate fustan te ta puthesh doren dhe te te respektosh. /pf/images/graemlins/angel.gif

Daniel H

Primus registratum

Pershendetje l-abetare /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sa s'u shkon romanticiteti fare, duket qe stononi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Labi dhe labja gjithe kohen duhet te rrine me vetulla varrur, buzen shtrember dhe shikimin venger /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Kane ikur ato kohe miku im.Mundesite jane per gjithcka.Njerezit nje jete kane dhe duhet ta gezojne ate sa te munden.Mos i kujton me ato labet qe visheshin me citjane ti?Me duket se po stonon ti me ato mendime te mykura.Prandaj mos ki zili.......thirri mendjes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Uor ti sa serioz qe me benec kur te ngacmoj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te thoj ndonje nipcja jot hajde de, por vjen e me mbush mendjen ti qe u zurre me gjismen e forumit se te shane muziken labe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

o zot sa i mykur ky djale ...nuk me shkon mua ebm te jem e ngrysur....

Ergler

Primus registratum

E do rrish rehat a i vrare?Kush ki mo...?Pa merrja nje kenge e mos beje llafe.Se e di zakonin ti,po nuk kendove nuk ka nuse.OK? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Ehe pa ma ben zuzarin mua ne Forum ti, ta ndreq te Toncja une ti mo, te gjitha raportet me fakte do ja dorezoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Birazer po largonem une, se kam nje kurs anglishteje per te bere, ate qe ti e ke gjuhen e memes nashtin qe je bere inglez /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kalofshi mire!