Shtepia e Labeve.....

Ruri

Primus registratum
Re: Shtepia e Labeve.....

mora dhe nje karpuz me vete se nuk ngopet kollaj ebm moj ...
jo moj jo me prit te shpia se do vij une me makine te te marr derman se kane ndryshu kohet
ku do shkojem?te vilat eshte rremuje shkojme te Liro me mire?

Ruri

Primus registratum

po merre ti dhallen se sdo i marrim ne te gjitha...po mos na thartohet moree
une mos merr se ndalojme te tuneli dy min dhe mbushim nja dy bidona

Daniel H

Primus registratum

Pretty mos harro koven dhe lopaten se do lozim tek bregu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja dhe Llogaraja, te kthehemi pak dimrit

normal_5.JPG

Ergler

Primus registratum

Ruri na shkrive moj dreqke,me ate buken me domate dhe pak djathe po ja shtoj une,se na kujtove femijerine nen diktature.Kush te ha buke me domate me tani.EBM vertet ka radio ne Kuc?Tani po e degjoj per here te pare.Keshtu eshte kur je i larguar.Besoj atje valon folklori lab gjithe diten.I lumte atij qe e ka hapur,sepse eshte nje patrot. /pf/images/graemlins/booki.gif

Ruri

Primus registratum

buke me djathe me domate vazhdon te jete e preferuara ime pale buke me vaj ulliri kripe e domate mmmmmmmm vdiqa fareee

Ruri

Primus registratum

ebm skisha degjuar gje per kete radion ..po ja gjej frekuencat rruges se kthimit per ne shpi

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po merre ti dhallen se sdo i marrim ne te gjitha...po mos na thartohet moree
une mos merr se ndalojme te tuneli dy min dhe mbushim nja dy bidona

[/ QUOTE ]

Po s'e ke futur gjithe naten ne frigorifere a e vrare? Hajde se e marrim rruges tek ndonje lokal. S'do jete si ajo e dybekut tone, por do e shtyjme poshte.
Tonce duhet dhe i kuq autobuzi, fatorinoja me emrin Flamur dhe shoferi te quhet Ylli. /pf/images/graemlins/laugh.gif
U be Dukati ta kete autobuzin te kuq, ndersa Kucit t'ja sjellin blu? /pf/images/graemlins/lol.gif

Daniel H

Primus registratum

Ruri na shkrive moj dreqke,me ate buken me domate dhe pak djathe po ja shtoj une,se na kujtove femijerine nen diktature.Kush te ha buke me domate me tani.EBM vertet ka radio ne Kuc?Tani po e degjoj per here te pare.Keshtu eshte kur je i larguar.Besoj atje valon folklori lab gjithe diten.I lumte atij qe e ka hapur,sepse eshte nje patrot. /pf/images/graemlins/booki.gif

[/ QUOTE ]

Jo a i vrare c'ne ne Kuc radio. Eshte nje radio kaliforniane me kete emer, por thjesht duke kerkuar foto nga Kuci i Vlores me doli ajo perpara. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

ruri pusho se tani me leshoi goja leng..mire e lem me mire tek Liro..se aty ka dhe meshkuj simpatik..me makinen tende ja bejne fap ne dhe me kenget e ponit ne maj..hajde ngjala hajde..EBM lopaten merre ti ndersa koven elektricisti...

Ergler

Primus registratum

Per buken me vaj ulliri e me pak kripe mme ka shkuar mendja edhe mua.Vecse vajin e dua vaj kembe dyll te verdhe si gjalp i shkrire jo nga ky virgin qe shitet neper supermarkete.Jemi nga vendi ku ullinjte jane pyll apo jo Toni.Ne dhjetor me sollen 10 kg ullinj te pa bere dhe i gatuam vete ketu ashtu si dim ti bejme vetem ne.I mbaruam brenda javes,aq te mire u bene.
Toni dje kemi pire nga vera qe na dhat ju ne Itali,ishte very nice.Thanks. /pf/images/graemlins/smile.gif

ere

Primus registratum

mua me dergoi mami ca ullinj qe i kishte shtypur vet sa te mire qe ishin moj nene...

Daniel H

Primus registratum

Pse mo e njeh kete Tonce mashtruesin ti mo vella? /pf/images/graemlins/laugh.gif

E c'mburreni per ullinj a derzinj, se aq te mira sa Berati nuk i keni /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

ca berati ore ata i kane kokerrmedhenj dhe pa shije..ku krahasohen me tanet ata

Daniel H

Primus registratum

logo_kuci.jpg

Jeni te ftuar te anetaresoheni ne organizaten e Kucit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo eshte dhe logoja e organizates /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

me verte e paske nip kete faqeziun oreeeee...ai ta paska mesu af eeee
ne ne derguan vaj kembe nga himara nja 30 kg sh i mire

ere

Primus registratum

hahhahahhah EBM te marrte e mire..bobob ika une tani se me erdhi shefi...

Daniel H

Primus registratum

ca berati ore ata i kane kokerrmedhenj dhe pa shije..ku krahasohen me tanet ata

[/ QUOTE ]

Po c'ullinj ka Vlora e derebardhe, nuk i can dot, sepse e sigurte qe do cash dhe berthacken /pf/images/graemlins/laugh.gif Si kakardhi deleje i ka ullinjte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Toni pse nuk ke pytur ustan ketu per Kucin se di shume histori,por kam frike se me merzitet miku im EBM.
Une nuk do marre koven,por do tua le juve,sepse une e Toni do te shkojme ne Risili se atje kam nje shok te mire dhe do t'ju sjellim nje kosh me pjeshke,nje me fiq tragjas,nje me dardha dhe patjeter edhe kumbulla te cilat ju pelqejne aq shume zonjushave.Sa te vijme ne ,ju e keni bere kalane gati.Pra do ham do pijme dhe do kendojme. /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif