Shtepia e Labeve.....

Ruri

Primus registratum
Re: Shtepia e Labeve.....

tani ndihem keq qe nuk ja vija veshin mamit kur me nxiste te kendoja labce ....do pyes edhe une mamin te me mesoje ndonje kenge ...as une nuk mbaj iso ebm nuk di fare
po kenga ime e preferuar ka qene llaj llaj llaj cobani ate e kendoja gjithmje e vogel

Ergler

Primus registratum

Mjafton te shkosh ne nje dasem ne luginen e Shushices dhe ke te drejt qe te henen mbasdite kur nuk te degjon njeri ose kur je duke bere dush te kendosh labce pa problem

Daniel H

Primus registratum

Ai ka qene himni i udhetimeve qe benim ne te fisit ne drejtim te fshatit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ishte me e lehta per t'u kenduar, le qe dhe i pershtatej cik veprimit qe po benim-udhetimit (ku jane nisur e po vene?) /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

po ate kengen : [ndaluar] pi dhia uje ne krua ,

e din njeri ,se e kam harruar.

pershendetje te gjitheve! /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Ruri kastile erdha te te puc /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
(dhe EBM- se nje /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/grin.gif)

Pershendetje te gjitheve...
Qe thua ti Elektricist, Poni ka bere perpunime te kengeve te vjetra, sepse kjo eshte kengetare e re dhe leberve te vertete s´ja ze shume veshi.Po kenget e saja jane te lehta per tu kenduar nga ne. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja nje te PONIT, po ju´a hedh ta shkarkoje kush se ka (besoj Priti dhe Pinku qe s´jane ne Shqiperi) si dhe tekstin.

Ju bu bu te keqen e (PONI)

<font color="blue">Cupe kush ta preu fustan
Jububu moj te keqen ee
neneja me gjithe babane
Jububu moj te keqen ee
cupe ngushte te ra ne sqetull
jububu moj te keqen ee
ju thafshin moj kush ta ka qepur
o sa shume te ka lezet
ju bubu moj te keqen ee
dukesh si thellez ne det
jububu moj te keqen ee
Oh sa shume te ka lezet
jububu moj te keqen ee
dukesh si thelleze ne det
jububu moj te keqen ee

Bandilli ta bleu nje tjeter
jububu moj te keqen ee
vish te ri e mos mbaj te vjeter
jububu moj te keqen ee
Fustanin mbatsh me shendet
jububu moj te keqen ee
me bandill gezofsh per jete
jububu moj te keqen ee
o sa shume te ka lezet
jububu moj te keqen eee
dukesh si thelleze ne det
jububu moj te keqen eee
</font>

* /pf/images/graemlins/wave.gif Me pelqen kjo shtepi Muzike

Ruri

Primus registratum

fanat te kerkova qe ne mengjes ketu ...te puc edhe une sot me shkelqenin aq bukur buzet e gjen dot me cfare i kisha lyer....
keto vargjet lart sh te bukura kur i thote iu thafshin kush ta ka qepur o zot
ej i keni vene re labet kur perkedhelin te hengert tifua sa e mire je ha ha ha

MLK

Primus registratum

Po per te kercyer, di ti labçe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
fanta te kerkova qe ne mengjes ketu ...te puc edhe une sot me shkelqenin aq bukur buzet e gjen dot me cfare i kisha lyer....

keto vargjet lart sh te bukura kur i thote iu thafshin kush ta ka qepur o zot

[/ QUOTE ]

Buzet e bukura, i lyeve me ate qe te solla /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ruri pse pa Avatar ti?? /pf/images/graemlins/shrug.gif

MLK...derisa arrij ti kendoj, i qaj dhe ne kercim /pf/images/graemlins/laugh.gif Me mbani kur te bie /pf/images/graemlins/lol.gif

ere

Primus registratum

pershendetje prape ketej..shih shih paskeni marre zjarre e shoh...
do me pelqente te kisha kenduar me ju sot..po tani cti besh punes..o punen o kengen..nejse une mundohem ti bej te 2ja /pf/images/graemlins/laugh.gif ngaqe jam labe prandaj dhe ne jemi kocke e forte /pf/images/graemlins/cooli.gif
eccccc atyyyyyyyy /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ruri

Primus registratum

fanta sot e perdora per here te pare se ma kish marre goca dhe dje doli
une e qaj pogonishten mlk kur e heq une vallen cte te thom si flutur ngjaj ...plas nga inati ti po deshe

Ruri

Primus registratum

po he ja kam ngel pa avatar nuk kam gjet ndonje te bukur ...po gjete ndonje te bukur ma dergo ta vendos

MLK

Primus registratum

Nigjo se ne Laberi kercejne vetem burrat! Mos ja fusni kot se skom pa nonji valle labçe grash! Megjithese sdo ishin keq me i pa me qylaf ne grate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Femrat labe nuk kercejne ne shesh, kercejne ne krevat /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e ke nxjer nga noj eksperjenc personale kete konkluzjon apo e ke lexu ne noj gazet ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

ka pa mua ajo mos ja keni merakun /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

MLK

Primus registratum

Vertikalisht, apo horizontalisht kerce ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif se jeni pak specie çuditeshme ju /pf/images/graemlins/laugh.gif