Shtepia e Labeve.....

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Shtepia e Labeve.....

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pardje takova nje lab.Quhej Ilir.
Kishte gjashte vjet ne Belgjike dhe ishte paraqitur si i Kosoves nga Gjakova.Kur e kishin pyetur sa eshte distanca mes Gjakoves dhe Prishtines ishte pergjigjur me hamendje ,200km.Jo 100 ,i thane,e sheh nuk je nga Gjakova.
E kisha fjalen vajtje-ardhje o te qifja,u pergjigj Liri sa hap e mbull syte.

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
me shkrive hahahhaha

besim231071

Primus registratum

Ja se e shtova.
Dhe une,per te treguar zgjuarsine e leberve e tregova ate ndodhine.Jeni me te vertete te zgjuar Ruri,sidomos ti. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ergler

Primus registratum

Hartin 99% je i joni ose nip tek ne dhe 1% je nga tjeter vend, a te krrefsha binan thone ne Kote e larte, gjithe rreza.
Kur i pyesje labet para viteve '90,te thoshin tere krenari nga rreza a te q.... udhet,andej nga pula strall.
Me te vertete ajo krahine,ka qene dhe do te mbetet e lavdishme,per burrat e mencur ,te cilet te marrin gjak ne vetull.Jane bije gjalmezezash.Kete e tregon edhe thenia qe shoqeron mesazhet e mia,te cilen e kam shkeputur nga nje kenge e kenduar nga polifonia labe.
Ja si i kendon populli hje partizani trim e orator:

Me 2 prill na vjen haberi
Fonogrami me nxitim
T'i njoftohet ushterise
Se ne Kuc u vra nje trim
Memo Meto oratori
Nate e dite o ne veprim
Memoja ka qene poet dhe per per trimeri i kishte shoket te rralle.Pra ishte edhe i penes edhe i pushkes.Keshtu jane labet.Kane luftuar edhe te tjere ne Shqiperi, por nuk kane pasur intuiten dhe zgjuarsine e labit gjysme opinge. /pf/images/graemlins/cool.gif

Guest

Mora ne Tirane nje CD te PONIT (kengetares Labe) qe me pelqen shume.
Kush e ka degjuar? Do jua jap dhe juve kenget e saj /pf/images/graemlins/smile.gif

Sot po ju jap nje kenge te re te Marjoles!

MARJOLA - CA NE VLORE CA NE TIRANE

Ckane djemte qe lane fshane
kane len´ nenen dhe babane
per te zene kasabane
ca ne vlore ca ne tirane

ca ne vlore ca ne vlore
ca ne tirane, kollo kollovare

Vene djemte Kollovare
i bejne punet me kandare
atje del qare mbi qare
gjeten nuse ne pazar
gjeten nu gjeten nuse ne pazar

ca ne Vlore ca ne Tirane
Kollo kollovare

Ti njezet nusja tridhjete
lajkatare plot me huqe
bulevardit me nxitim
s´ka si vajz e fshatit tim
ska si vajz,
Ska si vajz e fshati tim
ca ne Vlore ca ne Tirane
lum medet o Kollovar

P.s Ju pershendes Leber /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

Fanta ku je ti ? te te puc pak se nuk kemi fol hic....
kenget e ponit i kam dhe une fanta dhe me pelq sh zeri i saj dhe kenget qe ka perpunuar se fundmi kam blere dhe ate cd Perlat e Jugut

Daniel H

Primus registratum

Fanta e paska modifikuar Marjola se kete e ka kenduar grupi i Kucit qe ne kohen e xhaxhi Enverit.
Dhe nje strof e kam permendur dhe me siper te kjo teme:

ti 2o nusja 30
thatanike plot me huqe
mjaft te kete 2 e guzhine
lavatrice dhe kolltuqe /pf/images/graemlins/smile.gif

Behet fjale per ate kohe, ku keto gjera quheshin luks ne fshat /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ruri

Primus registratum

po ajo kenge eshte une e kam njoh qe ne fillim se kur isha e vogel e kendoja po ajo marjola tani e ka perpunuar sic jane perpunuar sh kenge

H

harap

Guest
Re: Shtepia e Leberve.....

temen e keni formuluar gabim.kshu duhet /pf/images/graemlins/smile.gif

ere

Primus registratum

he mo e nxorret koken ketu juve? thashe se kishit harruar qe ishit lab o qener.. /pf/images/graemlins/smirk.gifpo s'harroni ju jo labi lab mbetet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Ruri

Primus registratum

e moj qene e
po ky pashai nuk eshte i yni jo mgjse po vdes per te qene cik lab po i thashe nuk do jemi te tere nga vlora

Daniel H

Primus registratum

Shtepia e Labeve duhet se na marrin per lebroze pastaj /pf/images/graemlins/smash.gif

Ergler

Primus registratum

Kur degjoj Ponin me vjen per te qeshur.Kenga kendohet bukur por i ka ikur vakti si kenge eshte e dale mode,persa i perket permbajtjes.Sot do te kendojme nje kenge qe i kushtohet nje djali i cili nuk e takoi vogelushen e tij.
Pretty do t'ja marri,Pink do t'ja hedhi dhe ju Fantazia kthejani dhe ne te tjeret do bejme iso bukur.
Tek guri ku dal per dita
Te prita mike te prita
tek guri ku dale per dita
Te prita mu sos durimi terbimi mike terbimi
Mu tha buza u zhurita
tek burimi dot nuk prita
Mu tha buza u zhurita
te prrita mu sos durimi
Terbimi mike terbimi
Mu zu nata dot nuk zbrita
Mu vra syrinuk dremita
Me zu nata dot nuk zbrita
Te prita mu sos durimi
terbimi mike terbimi
U luta dhe u lajthita
I lashe vetem te gjitha
U luta dhe u lajthita
TE prita mu sos durimi
Terbimi mike terbimi

Ruri

Primus registratum

po pra na habiti ky neve une them ta bejme krietar te shtepise e meriton ...hidhini ca dru zjarrit kalamaja se u ftofem le qe vete me mire kenga kur eshte ngrohte

Daniel H

Primus registratum

Do iki nja nje jave nga fshati te mesoj ndonje kenge, se lashe nam, as iso s'mbaj kur kendohet labce.

Ergler

Primus registratum

Kenga labe te ngroh vertet sepse mua per vete ma ngre zemren peshe dhe me duket sikur fluturoj mbi Kurvelesh,dale ne Llogora dhe Hidhem te notoj ne det qe nga pisha flamur.Nuk i kam qef krietarlleqet sepse une shpirt i lire e liberal