shtatzene per te shpetuar dashurine!

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: shtatzene per te shpetuar dashurine!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une kam degjuar per te tilla raste qe ndodhin ketu tek ne ne Shqiperi, dhe s'me vjen fort cudi.

Femra njihet per natyre djallezore, dhe kur e kerkon nje gje e do ta arrije e kerkon me ngulm e derisa ta marre.

Perderisa femra do qe te jete gjithmone ne qender te vemendjes dhe do qe te meshkujt ta joshin dhe te jete e paarritshme, kur kupton se mashkulli nuk e do me pas e vuan shume dhe c'nuk do beje per te fituar ate qe do. Por veprime te tilla, si shtatzani e padesheriuar dhe pa njoftuar partnerin jane shume te uleta nga ana e nje femre. Gjithsesi ka dhe plot femra te mira e te mrekullueshme dhe plot meshkuj budallenj e karagjoz.

Nuk po pergjithesoj asnje femer e as po i ve pikat per ceshtjen, por di qe do gumezhini si bletet pas postimit tim, se e gjeni nje gje qe te me citoni e kapeni.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif c'me shkrin se qeshuri ky muaaaaaaaa
Tja thonte partnerit thot, po ja more ja tha, pse ti mendon se po tja thonte qe ne fillim ajo ky tipi do kerkonte qe kjo te abortonte dhe do e zinte mat? po te doje ajo e mban qe c'ke me te dhe ai robi ka detyrime e pranon apo jo femijen. Pastaj nuk mendoj se ja tha kur ishte ne muajin e 5 qe nuk mund te hiqet me femija-

Prespa

Primus registratum

NUk eshte as e drejte as efikase.Mbase gjerat do te ndryshojne, por c'kuptim ka? Ai do ia vari bebit jo mamit:)
Nese marredheniet jane ftohur kjo e ka nje shkak dhe kete nuk mund ta fshehe as nje person i trete.

rO_k

Primus registratum

kesaj i thone nje cope tarallake ajo vajza sa nuk ka ku te veje.

picasso

Forumium maestatis

efikase...normalish qe eshte...
e drejte?...thone se ne dashuri dhe ne lufte jane te lejuara te gjitha llojet e armeve....une jam kundra kesaj thnjeje.
e kushedi ndofta ka krijuar nje familòje qe neser mund te jete nje lumturi...apo ka shkaterruar tre njerez(dhe per me teper nje te pafajshem)

kalel

Primus registratum

po ky eshte krim shume i madh ne rrralle te pare kjo seshte dashuri nje njeri qe te done te len te lire

Kondrapedali

Kondrapedali

Është pislliku më i madh, shprehje e një egoizmi pa kufi dhe vuajtje treshe në të ardhmen!

bsh

Primus registratum
Re: KUR DHE GJERAT BEHEN ME ZOR

Une jam 100% dakort me pinkparadise. Femra duhet te kete respekt per veten, edhe ne kete rast mua me duket se ajo e ka nenvletesuar veten. Per mua ardhja e nje femije ne bote eshte e shenjte edhe nuk duhet perdorur sic ka bere kjo mikesha. Plus, qe une nuk e di se si do te shifja veten ne pasqyre pas ketij kurthi qe presupozisht i ngrita personit qe dua... per mua personi ne fjale ketu nuk ka pas kurajo te zgjidh problemin e ftofjes direkt edhe ka bere nje zgjidhje ekstreme(personalisht mendoj shume te gabuar)....
sido te jete i uroj mikeshes tende fat te mbare se nuk eshte as e para as e fundit, edhe shpresoj qe gjithcka te shkoje mire me femijen....

^Res-Cogitans^

Primus registratum
Kur njeriu nuk i jep rendsi njeriut ...

Krim/Egoizem ... heu!!! /pf/images/graemlins/confused.gif

Por njerzit kur perdorin prezervativin , çer jan ?! Kriminelat e njerzimit ktu kshu ?! Me ngadal... jo kaq tragjik se njeriu nuk ben dashuri me zor me tjetrin ; nese jan bashk kaq shum vite , duhet t'ket nje motiv.
Ndodh qe vendosja ndonje her i perket kopjes , mbas marteses.
Ndodh dhe padashje ... qe "mashkulli" te vendosi .
Rasti konkret qe kte gje e kerkon femra... sepse vjen nje moshe qe femra e kerkon kte gje,esht SHUM natyrale.

Pse meshkujt e shohin si diçka te "imponuar" ????? Nese lidhesh me nje femer nen nje kohe kaq te gjat duhet te jet dhurata me e bukur qe kjo e fundit mund te t'japi... perseris:S'imponohet nje lidhje!
Nje lidhje,nje partner nuk esht vetem nje sex machine .... esht gati nje "shpi" qe duhet ndertuar tull,mbas tulle. Pastaj une s'di mire detajet e ksaj historie... por gjykimi im nuk ndryshon.
Ne jet duhet te zgjedhesh mire entourage'n , sepse gjithçka ka nje konseguenc!

Sikur ajo ka qen vajza e nje nate dhe ja "ngeci"... (m'falni x shprehjen!).

/pf/images/graemlins/shrug.gif

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Kur njeriu nuk i jep rendsi njeriut ...

Auuuuu, që kjo është pisllik dhe egoizëm nuk i luan as topi.

Pisllik sepse bën dikë baba pa dëshirën e pëlqimin e tij.

Egoizëm sepse për një dëshirë e cila nuk mund të jetë dashuri për tjetrin, kërkon të lidhësh tjetrin mbas vetes që ta kesh tëndin, për vete, përgjithmonë.

Këto janë ç'kërkon ajo vajza. Tjetër gjë është se ç'ndodh në të vërtetë. /pf/images/graemlins/kiss.gif

picasso

Forumium maestatis
Re: Kur njeriu nuk i jep rendsi njeriut ...

ne jete ka ...dua deshiroj dhe dashuroj...dhe vajza ne fjale besoj se gjendet me shume "dua" ndofta efekt i dashurise...por nuk besoj se edhe ajo vete e deshiron nje gje te till...thjeshte ka rene preh e "dua"pra dua te kem kete lidhje...ndofta dashuron...por une ne kete rast e ve ne dyshim...dashuri do te thete edhe sakrifice(pra ta lesh te lire ate qe do)per lumturine e tij(nese ajoqe do ai eshte te jete i lire)nuk e quaj krim...do ish e tepert...por pa dyshim ka nje ego(te theksuar ne ekstrem)krimi ndofta do vij me vone...psh sikur ky djali ta lere gjithsesi...dhe kjo gaoca te vendoj te abortoje...dhe atehere do jete verte nje vegellldhe aspak pasoje e dashurise...une u uroj atyree qe te perfundoje gjithcka ne menyren me te mire te munshme...dhe voglushit/esh...ate qe meriton cdo femi
lumturi lumturi lumturi

olololol

Primus registratum

Te luash me nje krijese per me mbajt burrin/te dashurin ?
Ishalla i le targen ai cuni.

tola77

Primus registratum

Tashme ajo vajza duhet te jete bere nene,por per mendimin tim nqs nuk donte ai djali pra i dashuri ajo nuk do te mbetej shtatzane me frymen e shenje, /pf/images/graemlins/tipsy.gif pasi duhet dicka mashkullore ne baze te ligjit te natyres qe te ngelet nje femer shtatzane, dhe nuk besoj se ajo eshte shtatzane ne provete, mendoj se ishte nje koincidence por fakti qe ata kryenin mardhenie seksuale do te thote qe ftohja nuk ishte e rendesishme ne momentin qe ajo ka ngelur shtatzane.