h3o
Papirus rex
hahaha mbase ka mesuar nga gabimi,e nuk ka bere me
Kshu thua ti...po ste le dashuria.
hahaha mbase ka mesuar nga gabimi,e nuk ka bere me
jo nuk te lene,por per femijet e kisha fjalen,qe ka punuar me mend,ka shmang sms e pa deshiruaraKshu thua ti...po ste le dashuria.
Per ate pune ka edhe viber,whattsap une mendoj se ka zene mend,por nuk perjashtoj edhe mundesin e sms te tjere
Kurse, flitet, por se di sa e vertete mund te jete, se ka raste qe femra e prodhon vete spermatozoidin dhe mendo qe kjo e temes te kishte te drejte!...
hahaha pse shen maria paska qene femra,qe paska mbetur pa mashkull??Kurse, flitet, por se di sa e vertete mund te jete, se ka raste qe femra e prodhon vete spermatozoidin dhe mendo qe kjo e temes te kishte te drejte!...
Pastaj ka raste - kur nuk njihej ende prova e adn-se ne fakt - qe mashkulli dyshon se nuk eshte i tij femija vetem e vetem sepse nuk i ngjan... Po mund t'i ngjaje se emes!
Mundet. Sidoqofte po flasim per raste shume te rralla. Dhe, mendoj, meqe qenie hermafrodite ka, atehere mbase ne forme anomalie mund te ndodhe edhe te specie qe ndoshta kane qene hermafrodite me pare dhe me pas jane bere sic jane. Si njeriu per shembull.Eshte mit ai, ska si prodhon hermafrodit nje femer, ne mos jete hermafrodit dhe atehere ca si veshtire ta pllenoje veten
Mundet. Sidoqofte po flasim per raste shume te rralla. Dhe, mendoj, meqe qenie hermafrodite ka, atehere mbase ne forme anomalie mund te ndodhe edhe te specie qe ndoshta kane qene hermafrodite me pare dhe me pas jane bere sic jane. Si njeriu per shembull.
Ne cilen epoke paska qene njeriu hermafrodit,se une nuk di gje? di qe ndodhen disa peshq te vegjel ne fund te oqeanit,qe vete riprodhohen edhe kaq di une..mendo cfare do humbisnim ne meshkujt,nese femra(gruaja) do ishte hermafrodite