Shqiptari më budalla në histori

DFV

Primus registratum
Re: Shqiptari më budalla në histori

Doktor adhamudh-rrumpalla dmth. Sali Berisha eshte budallai i politikes Shqiptare dhe kjo as qe duhet ven ne dyshim.
Ashtu sic e tha dhe nje me siper ai nuk e kuptoj
(nga qe ishte budall) se ne pushtet e sollen amerikanet dhe me pas uleriste se nuk i pyes amerikanet, por e hengri qafen e pates>

Djep

Forumium maestatis

Gim Lepri - ndjese paste.

Te pakten ne historine e Durresit.

R-A-F

Primus registratum

E dini ju ate fjalen e urte popullore (me thuaj me ke rri te them se cili je)prandaj mos e kerkoni budallin larg se e keni aq afer sa sju ja merr menja,.......... :confused: :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy:

Uran

Forumium praecox

Shqipetari me budalla duhet te jete Edi Rama- nuk di ti lidh dy fjale bashke.

OROSHI

Primus registratum

Ej djema,harruat Kosoven,edhe ata kane budallenjte e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

balforum

Primus registratum

Sa per Edi Ramen eshte politikani me pozitiv ne shqiperi tani per tani.Ska gajle se "nuk di" te lidhi dy fjale, di te lidhi Tiranen nga njeri cep ne tjetrin :thumbsup:

DFV

Primus registratum

Ore ti qe thua per Edi Ramen se nuk di te lidh dy fjale , valle a e ke degjuar ndonjehere Edin?
Po te tregoj une se Edi Rames as nje nga politikanet e sotem nuk i vine as te maj e thoit te kembes per oratori.
Ne vitin 1990 kur Edi Rama jepte leksione demokracie te gjithe studentet dilnin me goje hapur nga diskutimi i tij dhe e kunderta ndodhte me Berishen kur ky aty nga fundi i 1990 vajti tek
studentet e mjeksise foli aq shume brockulla sa asnjeri nuk mori vesh se cfare tha, aq idjot ishte ai sa kur e pyeti nje studente se si e mendonte pluralzmin Berisha? Ai foli kodra pas bregut se ishte tap shishe.

OROSHI

Primus registratum

DFV,Berishen e thame qe asht budalla,hajde plako,na jep ndonji emer tjeter se shqiperia eshte e pasur me budallenj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uran

Forumium praecox

OROSHI
Shkruajtur më 20 Qershor, 2004 23:55
--------------------------------------------------------------------------------
Ej djema,harruat Kosoven,edhe ata kane budallenjte e tyre

--------------------
Orosh qetash mas lufte, vec po dalin si kpurdhat cdo dite ma shume. /pf/images/graemlins/smile.gif

u74

Primus registratum

Dr.Rrambulla !

Edhe ata qe mendojne ndryshe duhet qe shpejt e shpejt te bejne nje konsulte te psikologu, se per ndryshe do fillojne ti bejne shoqeri doktorit ne kete liste. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dordishani

Primus registratum

VALLAI ENE UNE SALEN DO THEM...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Jakup Krasniqi,budallai me i madh i Kosoves
/pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Ibrahim rugova (Kosova)
Sali Berisha (shqiperi)

kot u themi budallej politikanve sepse xhepat i kan mbush plot...po hajd mo thash mos te dal prej teme.
bye bye.

mariza

Primus registratum

Orosh ke te drejt per Jakupin por ai xhepat i ka mbushur plot,keshtu qe ata per popullin jane budallenj por per veten fare hiq,kur te vie koha te iken xhepat jane plot!!!!!!!!!!!!!

OROSHI

Primus registratum

Besoj qe mbas fitimit te pavaresise,shum njerez me xhepat plot do japin llogari,nje nder ta edhe Jakupi!!!