Shqiptari më budalla në histori

genti

Primus registratum
Re: Shqiptari më budalla në histori

Isa boletini

Per mendimin tim ne ate pjese te historise kur ai u zgjodh si perfaqesues i shqipetareve ne Londer dhe ai vajti dhe u nxori pistoletat.
Nuk dua ta gjykoj por perderisa Kosoven e morri serbi tregon se ai deshtoj ne Londer dhe nuk perfitoi asgje nga ai veprim qe beri sepse te gjithe e dime shume mire sepse arma me e forte eshte politika.
Dhe kjo verteton ate thenien qe te ne fiton i "forti" jo i zgjuari.

Ahmed

Primus registratum

edhe une bie dakort me Dull
Dr rrumpalla;
kur neper mitingje thoshte psh:ne Berat--rrofte populli i Fierit.
Po ashtu(dr Rrumpalla):rrofte Zoti(ne mitingje).
Gjithashtu,kohet e fundit.
Ne fillim para miratimit te kushtetutes se Shqiperise,Dr Rrumpalla (berisha)e kundershtonte kete kushtetute,e quante ate anti shqiptare dhe si prostitute te PS dhe Nanos.
Para tre muajsh ne Parlament,Dr Rrumpalla duke u cirrur tha:
-Une me elektoratin tim,do ta mbroje kushtetuten e Shqiperise(dmth Dr u be Tutor i prostitutes se Nanos)me cdo menyre nga duart e liga te ......
Cfare mund te thuash per nje skicofren te tille qe harron sot se cfare ka thene e vepruar dje?

disku

UNI

Mehmet Shehu
Kryeminister i cili i besonte shokut shpati deri ne ate pike sa nuk e kuptoi qe pa dashje po behej i tepert. :cool:

Altaf

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Demetrio Scutari:
[qb] Kush ka qenë sipas mendimit suaj? [/qb]
Unë :smash: :rockband: :goofy: :smash: :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

Goca

Primus registratum

Cfare po thua ti ? Popull budall? :confused:

Cudi, ne i japim popullit nje vlere te tille , ndersa greket e larte e vendosnin mbi cdo gje tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif Krahasoni qyteterimet. /pf/images/graemlins/wink.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

padyshim enver hoxha,pasi edhe rroli i tij dhe koha ne te cilen ai drejtoj ishin shume te rendesishme per shqiperine,beri zgjedhje te gabuara ne cdo aspekt,nuk mendonte afatgjate per shqiperine por vetem per pushtetin e tij personal.

Demetrio Scutari

Primus registratum

Budalla më duket tepër pak për një diktator gjakatar si Enver Hoxha... Ai i përket thjesht mbeturisë së historisë...

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Demetrio Scutari:
[qb] "Budalla" më duket tepër pak për një diktator gjakatar si Enver Hoxha... Ai i përket thjesht mbeturisë së historisë... [/qb]
ke shume te drejte
nuk u shpreha budalla thjesht banalisht pasi ishte mjaft i zgjuar persa i perket planeve te tij,them budalla per vete ate cka beri per shqiperine mund te bente 100 here me shume.

gentilushi

Primus registratum

shqiptari me budalla eshte doktor sali berisha
jam dakort me ato qe thane me lart

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

neqse populli do te thonte me voten e tij jo sali jo fatos athere populli do ishte i zgjuar ose tashti une then populli eshte budalla

fjorent

Primus registratum

Italianet thone "c'è l'imbarazzo della scelta". Edhe une ashtu them: Nuk ke ke te zgjedhesh aq shume jane. Por meqe kam perjetuar keto 20 vitet e fundit them se Enver Hoxha me shoke dhe Sali Berisha me Fatos Nanon me shoke jane me dinaket jo me budallanjte, gje qe eshte edhe me e keqe per ne shqiptaret.

militanti1980

Primus registratum

fjorent

tamam e ke goditur.

keto njerez qe i ke permendur nuk jane budallinje, por njerez shume te mençur sa qe dine te manipulojne nje popull te terre.

tani duhej menduar, se nese nuk eshte populli aq budall, sa qe u ka besuar te gjithe ketyre njerzeve. /pf/images/graemlins/wink.gif :book:

Xhaferr

Primus registratum

po te ishte sali berisha i mencur do ishte ne pushtet tashti. imagjino sa psikopat, kur i thoshte amerik ik ai brohoriste do as do amerika pd-ja do rri ne pushtet. tamam budalla dhe injorant, nuk e kuptoi qe amerika e vuri dhe ajo e hiqte, po vazhdonte te kembegulte, si e si ta mbante pushtetin. vuri pupollin shqiptar ne prage te luftes civile, dhe mbeti nje figure e urryer.

Antionline

Primus registratum

Te thuash Shqiptari me budalla ne Shqiperi, me duket si pak, por mendoj se budallenjt qe ka nxjerre Shqiperia nisin me Enverin dhe gjithe klasen e tije politike, duke u pasuar nga Fatosi me shoke, dhe Saliu me shoke. Keto qe te gjithe e kane marre dhe do e marrin ne qafe Shqiperine, dhe mendoj keto jane me budallenjt e te gjitha koherave.

renea

Primus registratum

Keta nuk jane budallenj, kane nje zemer te gabuar, sepse te siperpermendurit jane tejet inteligjent por e perdorin iteligjencen e tyre per veprime jo te drejta.

Per te cilesuar dike si budalla, c'eshte nje budalla si fillim, ne c'fare fushe? Sepse te gjithe ne si njerez jemi budallenj ne nje fushe a tjetren.