shqiptari dhe amerikani

hysni

Primus registratum
shqiptari dhe amerikani

Shkojne shqiptari amerikani dhe gjermani ne nje mission ne irak.qe te tre kane pasur mundesi qe me vete ta marrin nga nje send.
gjermani e merr nje kove me uje,amerikani nje cader (ombrelle),nderkaq shqiptari nje dere veture.
i thote amerikani shqiptarit:,,perse nuk e merr edhe ti si une nje çader dhe kur tna viej vape hyjme ner to e pijme uje nga kova e gjermanit".
jo-ja kthene shqiptari ,,une e marr deren e vetures sepse kur te kam vape e hap xhamin e saj''

bujo

Primus registratum
Re: shqiptari dhe amerikani

NJI SHQIPTAR KISHTE VITE QE PUNONTE NE USA .NJI DIT VENDOSI ME SHKU NE KINEMA HYNI ME PRE BILETEN SPORTELISTJA U NXE E I THA PO TI MOR PER HER TE PAR VJEN NE KINEMA KY ESHTE SPORTELI I ZEZAKEVE .UFUT NE KINEMA TUJ PA FILMIN IVJEN ME SHKU NE BANJO, PYT PERSONIN QE KISHTE AFER PER BANJON .TI ITHOT PER HER TE PAR VJEN NE KINEMA. NGA E KUPTOVE JU PERGJIGJ SHQIPTARI KUR NA VJEN NEVE TE BARDHVE E NXJERRIM DHE LAGIM ZEZAKET POSHT :confused: SHQIPTARI DUROJ SA DUROJ DHE VAZHDOJ TE LAGTE ZEZAKET POSHT :mad: NJE ZEZAK I INATOSUR NGRE KOKEN DHE I THOT PO TI PER HER TE PAR VJEN NE KINEMA PO TI NGA E MORE VESH PO TI LUJE PAK MOS LAG VETEM NJONIN

xhoni

Primus registratum

Hahahahahahahahaha.
Sa kisha pa e kujtu ket.
hahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

korcari12

Primus registratum

Nje Shqipetar pasi kishte qene disa vit ne Amerike, shkoj ne Shqiperi per vizite dhe per te takuar te afrmit e tije dhe shoket, nje shoku i tije e pyet se a kishte mesuar Anglisht mire, dhe ky ju pergjigj se dinte shume mire, ky shoku e pyet , si i thone ajde ketu , dhe ky i pergjigjet COME HERE, si i thone shko atje, po mendohej dhe tha po perse ti them shko atje, me mire shkoj une atje dhe i them COME HERE. ha ha ha ha
emo qeshni pak /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif