Shqiptaret e Canadase

true confidental

Forumium maestatis
Re: Shqiptaret e Canadase

Pupa, hahaha, ke harruar ti vesh gotat ke dora atyre plazhistave ..pije freskuese qe ne vend ta pakesojne, rrisin temperaturen e trupit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
Kondre i ke ble speed-ot , /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Eve nga un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Kam frike nga pijet se mos na vjen xhaxhi Polici /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

regele

Forumium maestatis

Labe frikacake nuk me kishin zene syte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Po ti jepi nje dopjo xhaxhi policit dhe te le te qete ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Ej , ku e boni plazhin ju te Kanadase dhe ku nxiheni e boheni sterre?!

Ku do ikesh ti Kondre?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Gele s jan polic prej shqiperie ato /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ...po nejse une ne mbrojtje do thosha qe jam shume e paster te kaloj ne kontraband ....ka menyra te tjera...po le Pulsin te ta shpjegoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Mozi ne gjole me uje te embel...do sjell ca foto-fakte te shofesh si shkrihen akullnajat ktej....

Helppppppppppp vdiqem nga vapa
sweat.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

'Ja n'Kebek. E ke t'nejtmen falas /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Mozi, o sekret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Iiiii Kondra, sekrete me mu re?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Me duket se do ikesh te Lepurushka e vogel :).

Dole, po te ato ujet e embel ka edhe peshq eeee ?! Ato te kilikosin te koma kur futesh me u la , apo s'futeni me u la ?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Neve la'mi sa t'na teket po asiher nudo. Aty bohet peshku i rrezikshëm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

Un do iki ke Lepurushka e madhe se ajo ka edhe lepurushkën e vogël /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

true confidental

Forumium maestatis

Hevouuu..qenka gjalleruar icik diaspora /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif , kshu qe ky weekendi qe sapo nisi do jete akoma me premtues

Regele mos ma shaj PuPen se kam per te tregu sa her ke shku ke ai naughty shop this week , from the shopping list /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
At dite me policet Pupa me befasoi ....very appealing and smart, i peshkoi direct ....PuPa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif hehehe...you know how to handle a policeman ....well done /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Kondre mblidh ca forca para se te shkosh ne Shqiperi ...

Une jam ne pune sot dhe spo e shtyj hic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça forcash të mledh un mi? A thu se i harxhova me nai ven /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Ene 1 jav /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ne Shqiperi duhet te perballosh pluhurin, mungesen e dritave, pyetjet e pafund te njerezve, absurditetet, ndonje diarre te mundshme etc etc pervec atyre qe te shkoi mendja ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Still it's fun being a ufo sometimes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

I consider myself a UFO all the time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Night vision, rocky stomach, mindless person, etc. Me pluhurin nuk e di si do t'ja bëj se mu më ngjit edhe kur nuk ka pluhur. Në shpi kur duam të marrim pluhurat, shkoj unë të lahem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

u74

Primus registratum

bonjour à tous les Canadiens, et à d'autres dans la diaspore

Dolores

Primus registratum

Bonjour...ju pershendes with my glorious tan /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_liar.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

tan.jpg

u74

Primus registratum

damned it ... where te hek did you go , I'm so jealous of you !

mozaiku

Primus registratum

O Dole , ca ha ajo femra mjes/dreke/darke?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Du dhe une ashtuuuuuuuu .....

regele

Forumium maestatis

O Mozi, ajo me duket se cef haka mengjes, dreke, darke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Sa mire qe i rrika dhe bikini /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Miremgjes dhe ia kalofshi mire sot!

Dolores

Primus registratum

Ho me se trupin e ka ashtu fytyren se ka gjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...cokollata me duket ha ajo Mozi