Shqiptaret e Canadase

true confidental

Forumium maestatis
Re: Shqiptaret e Canadase

Hi Joe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif
Tani qe eshte vere as mos e permend dimrin ..te pakten deri ne Shtator ta kam heq ket te drejte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Si i behet qe u mesova me e pi kafen ne rremuje, zhurme , shoqeri te madhe dhe me detin perpara
Ketu qe nga ballkoni vetem pishinen shikoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dolke zgjohu pra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Pulsi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif u zgjova mi u zgjova
sleep026.gif

Hi Joe ..bem nji kafe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

u74

Primus registratum

[url=http://Image:StarbucksVentiMintMochaChipFrappuccino.jpg
here is your coffee ,sorry for the delay

u74

Primus registratum

Motra mor bir e ka gjet rrugen , me mire qaj hallin dikuj tjeter...!

Kondrapedali

Kondrapedali

Duhet të mori vesh se kush o dikushi tjetër e kjo m'duket se o pun e vështir shum.

Salut gjith kanadezave e ca puthje të veçanta kanadezeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

u74

Primus registratum

Ate qe salvoja e sheh ne pasqyre .
E di ti se salvoja nuk shkon kund pa pasqyre ne xhep .

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo vetëm aq por kalon edhe rrugës me mo shum xhoma që t'shofi veten n'to.

Hi Joe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

regele

Forumium maestatis

What's up Canada? Ca va?

Qenka mbledhur prape populli ketej? Vetem se duhet te veme viza me duket per pjesemarresit ne kete teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Kush eshte oficeri i vizave ....duhet me qen canadian citizen dhe me vjetersi emigracioni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Sa per sot kaloni ktej nga zyra ime se qenkam disi boring , lol
By the way have a nice day everyone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

u74

Primus registratum

Hi everybody !
Kondra duhet te jete oficeri i vizave , we are open society and therefore we should grant visas to outsiders time after time but visitors should be watched make sure they don't overstay .

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ImPuLs</div><div class="ubbcode-body">Kush eshte oficeri i vizave ....duhet me qen canadian citizen dhe me vjetersi emigracioni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Sa per sot kaloni ktej nga zyra ime se qenkam disi boring , lol
By the way have a nice day everyone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif </div></div>

Qekom tamom për kët pun un Pulso. Canadian citizen (proud) jom, vjetërsi me emigracionin kom (9 vjet), ligjet i njof jo keq.

Hudhni paret për t'mor viz tashti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Per oficere jam vet citizen nja 6 vjet emigrim nja 11 vjet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .. S na bete nji kafe....nc nc nc

Kondrapedali

Kondrapedali

espresso-italia.jpg

Urno mi rrusho. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

I kapët ata elefantët anej nga Toronto mi?

regele

Forumium maestatis

C'elefante te kapin ne Toronto keta? Ku dallohen njerzit nga elefentat atje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Rrini beni eksperience ju me emigrimin? 2000 Euro viza ketu tek une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Hajde viza!

regele

Forumium maestatis

Fute gjuhen brenda ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Ti je tregtar pakice, rri urte! Do nje vize, me qe ra fjala?

VoGeLuShI

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif me kenaqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ika se kam provim

per vizen flasim me vone

true confidental

Forumium maestatis

Nji elefant po kolovitej ne nje fije merimange dhe aty pran po kalonte dhe nje tjeter elefant ......si vazhdon kjo se spo me kujtohet .....
Sa per visa kam nje amerikane 10 vjecare per te shit, se sme hyn me ne pun kur u bera canadian ........pazarin do e bej ne privat, lol
Guys sot eshte e premte dhe data 13, hmm, damn ....

regele

Forumium maestatis

13 eshte qe mos qofte..kendej nga ne eshte nxire qielli sikur te ishte 9 e darkes dhe po bie shi me gjyma..

Ate vizen nuk e nxjerr ne ankand me mire ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Mund te marresh me shume leke ashtu...

Mire e kishim Vloren?