Shqiptaret e Canadase

capuni

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Canadase

ou?!? ..pse ka shqiptar n'kanada e? ...une thash se ka vetem foka edhe eskimez atje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Jeton ndonje nga ju ne Winipeh ...( s'e di si shkruhet /pf/images/graemlins/laugh.gif)?

regele

Forumium maestatis

Winipeg i thone /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk njoh njeri, por c'te duhet, se andej vetem grure dhe soja ka me duket /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ou?!? ..pse ka shqiptar n'kanada e? ...une thash se ka vetem foka edhe eskimez atje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E pra, ne Kanada sot ka foka, eskimeze dhe shqiptare! /pf/images/graemlins/smile.gif Ty ku te te fusim? Tek fokat? /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

E vertete eshte qe kanadezet, urinojne e ndyejne ne ambjente publike? /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Se ka ardh dimri ketej nga une dhe se shpejti do vishem me lekure foke /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E vertete eshte qe kanadezet, urinojne e ndyejne ne ambjente publike? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po, e vertete! Dhe jo vetem urinojne, por bejen dhe te tjera gjera /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Ne Toronto akoma eshte si zagushi ...edhe vrenjtur ....

Miremengjesi ...kapucinos per te gjithe
cappuccino-photo-719699.jpg

regele

Forumium maestatis

11 grade ne Montreal!

Ngjes!
Mua ma bej espresso po deshe /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

ahuaaa hiqi shkumen edhe pi ate qe ngelet .....ekspreso eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

e nxorre koken dhe si lesbike ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

...ty s te shau njeri kur e dridhje me Arcon /pf/images/graemlins/laugh.gif...lena rehat neve...
Pinku moi aussi /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

She she, sa perversa qe jeni mer, ca kam dredh me Arcon une, si ta njisni dhe ju. Une pinkun e kam simpati ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pink, po vrava veten, do e vras per ty, dhe e di per c arsye? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

Popull, nuk duam gjak sot!

Dolores, thanx per espresson, do vij me shpesh ketej!

pinkparadise

Forumium maestatis

qyqa, me lej rehat mu, se ti je rob me personalitete te shumfishta, un kam hallet e mia, edhe smundem te bej baby sitter me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndoshta arco, mund te sakrifikohet se e ka zemren e gjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: pa he ma thuj i here arsyjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Se je shume perverse dhe e shpifur, me mire te shpetosh nga ty, sesa te rrosh /pf/images/graemlins/laugh.gif