Tim Horton's eshte pak a shume si dunkin donuts perzier me togo's or smth...nuk ishte ndonje nder i madh te coje dike ne tim horton's.. The Keg ishte persmari, ne mississauga, atje po qe mund te cosh dike.
Vallai s'me pelqen ekspres-i me.. regular coffee is what i drink..ndoshta ndonje kapucino apo late..po edhe ato te cajne trapin se bejne nga 4 apo 5 dollare. mbaj mend une..ne kohrat e arta te kolegjit qe per 5 dollare merrshim nje ashtu loool..me mire te mos e them
me e forta..vajta ne Chapters ne ottawa mu ne qender atje dhe nuk gjeta dot nje kalendar nga ottawa..keshtu qe perfundova dhe bleva nje kalendar nga montreal loool
thashe se ishin te mire kanadezet per bizness po lesh lesh
epo tashti, duhet me ble ndonje gje kujtim nga qyteti..ca te bleja une. ajo mall ne qender te ottawa, Rideau Centre, ishte mbushur me GAP..American Eagle, lol.
P.S. i'm a tripod, lol /pf/images/graemlins/wink.gif
Menove se po t'gjujsha mre? Po pse ëre si kujto ti se s'nihet era jote deri ktu? Po dojsha me t'bo respektin se o sikur ke ardh n'shpi time /pf/images/graemlins/shrug.gif.
Ke po na e vejn emrin Arco tashti kta t'rit /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Kondre, at gocen qe pyete ti e kemi cu me mision ne memedhe ..po mduket se ka ndru mendjen e sdo me u kthy me mbrapsht...
A besohet akoma ajo shprehja ku o balta me e embel se mjalta
Mire jemi, mire! Vetem qe del ndonej psikopat si puna e ketij te djeshmit e fillon vret! Kot s'erdhi kendej nga puna ime e kishte vrare nja dy /pf/images/graemlins/smile.gif
S'ja bëjmë qefin armikut ne /pf/images/graemlins/laugh.gif.
M'kalojshin plumat ke veshët fiiiiuuuuuuuu fiiiiiuuuuuuuuu edhe un që u munojsha me shpëtu me vrap. Sa mo shum u munojsha un aq mo i rond u bojsha e kur s'kisha mo shpëtim m'doli gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse sprite me mar ndoi plumb , se thon kur del gjak prishet endra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ai i bresherive vetem nje gunman ishte, ne fillim u fol se ishin 4 ......mendo te ishin vertet 4 cfare kasapane kishte me u be...bang , bang ..dead
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.