true confidental
Forumium maestatis
Re: Shqiptaret e Canadase
Paska shkru njeri, sa per ti heq pluhurin kesaj temes ........
Paska shkru njeri, sa per ti heq pluhurin kesaj temes ........
Edhe une kam pasur disa intervista ne Kanada dhe jam cuditur kur intervista e pare eshte gjithmone me HR, edhe kur pozicioni eshte per te qene konsultant..Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] Sa kam aritur te kuptoj keto se kane shume problem aftesite tuaja ne "zanat" por duan te kesh eksperience ne lidhje me mardhaniet mbrenda institucionit ku do punosh edhe prandaj kerkojne eksperience kanadeze.[/qb]
hmm, eshte shume e lehte te flasesh mbi ate cfare bejne te tjeret. Une vertete qe pata disa intervista, po une nuk pranoj te punoj per askend pa nje plan te qarte rritjeje profesionale, plan te qarte promovimi, dhe me e rendesishmja mungesa e winner take all attitude /pf/images/graemlins/wink.gif Pse, trap jam une te futem ne union? ahahaha...Kanadaja ka union edhe ne IT lolololol u kidding me u fokFillimisht postuar nga antares:
[qb] Sigurisht qe s'e merr njeri ne pune se ne 4 intervistat e para i trembi e i terrorizoi aq shume ato bibat e "HR" [/qb]
Fillimisht postuar nga audio bullys:
[qb]Ju keni shume te drejte . Ketu gjithcka eshte union dhe crown coorporation , socializem i vertete... keto ia brejne mirqenien ketij vendi dhe i robtojne njerezit , centralizimi i tepruar ka sjelle pasivitet dhe apati . Me logjiken e unioneve dhe korporatave edhe njerezve iu ka rene deshira te shohin "endrra" pa le me te lindin ide .Pse, trap jam une te futem ne union? ahahaha...Kanadaja ka union edhe ne IT lolololol u kidding me u fok
[/qb]
Sidoqofte te uroj fat dhe sukse , mos u diskurajo prej intervistave te para qe ben me burokratet qe iu eshte fshire logjika dhe eshte zevendesuar me program , shihi me teper si "machin" dhe kur te jepet momenti press "the right button" . Fillimi eshte i veshtire , keshtu ka qene per te gjithe ne.
:lol: E vertete sa shume biba qe ka, po male recruiter ku kane perfundu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga antares:
[qb] Sigurisht qe s'e merr njeri ne pune se ne 4 intervistat e para i trembi e i terrorizoi aq shume ato bibat e "HR" [/qb]