Re: SHQIPTARET E AMERIKES
lol isi (po e deshe e-mailine d-se e kam ne me fund), pse do kishe gje kunder ti? jo per gje po balli eshte nje nga pjeset me jointeresante te trupit.
une nuk rri dot pa shkruar se jam gjithe nerva: para 30 minutash u zgjova nga gjumi si e terbuar per te shkuar ne mesim kur kuptova se mesimin e kisha ne 2, jo ne 3. dhe eshte klase ku na eshte thene 'maksimumi 1 mungese,' te cilen une sigurisht e kam bere. ka shume te ngjare qe hutimi im te jete rezultat i 'diktatures' se mesiperme.
si te duken ty uni 4 term papers dhe 3 provime?
ti nelka s'ma ke varur hic po normalisht. degjo se jam bere me paqesore kohet e fundit (eshte shume ftohte dhe pertoj kryesisht).
edhe... ne kuader te nje paperi te fuqishem mbi shqiperine po lexoj lloj lloj gjerash: nje roman te 1937es te Nexhmije Zaimit nga Vlora, ish studente e Nenes Mbretereshe dhe Wellesley-t, hehe, pak orientalist po gallate. Pastaj Arshi Pipen mbi politiken: ua sa rob pasionant. Doni me? Kam nje liber botim i Kinostudios me mini-permbledhje te nje tufe filmash perpara 75es. Se diaspora ne ca shfaqet me simptoma te frikshme si keto.
ne vijim :kiss: per te mos prishur harmonine.