Decafeinato perseri e ruan shijen e kafes megjithese i mungon stimuluesi aq i deshirueshem per ne qe kena nevoje per zgjim ne mengjes. Une psh do e pija vetem ne darke sepse ndryshe do rrija gjithe naten tu pa endrra me sy hapur.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] A mund tju pyes per dicka, pa asnje secondo fine me besoni po jam vertete kurioze ta di. C'kuptim ka te pini kafe kur e merrni decafeinato??? Pervecse te mos keni probleme me shendetin qe te eliminoni kafeinen dhe kete e kuptoj shume mire pse pini leng te zi kot ku mungon elementi qe ju ve ne pune trurin!!!! [/qb]
Ja t'a shpejgoj una Lara mqs hy ne ate kategori /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] A mund tju pyes per dicka, pa asnje secondo fine me besoni po jam vertete kurioze ta di. C'kuptim ka te pini kafe kur e merrni decafeinato??? Pervecse te mos keni probleme me shendetin qe te eliminoni kafeinen dhe kete e kuptoj shume mire pse pini leng te zi kot ku mungon elementi qe ju ve ne pune trurin!!!! [/qb]
I didn't know that :idea:Fillimisht postuar nga CrAzE:
[qb] Po too nice pi si nga kto sodat..thone qe mountain dew ka aq kafeine sa te te hapi syte :thumbsup: [/qb]