SHQIPTARET E AMERIKES

109UV

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

ua, ku jane rrushat sot? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

large-smiley-017.gif
all......

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif haj pipell
una nuk vij mo ketuja per nja ca si shume dite, se do iki dadada jashte shtetit me sherbim :goofy:
do me marri malli per ca kokrra te mira te AF, por jeta i ka keto :devil:
:kiss:
po te me harroni, bejme sikur sapo u njoftem kur te kthehem une e behet muhabeti edhe me interesant :lol: just kidding
don't u dare te me harroni :smash: :devil:

sweet eda

Primus registratum

nga do bredhesh moj...qe s'te rri ajo ne nje vend?!!!
zippy----tummy is getting bigger and bigger everyday, keto te punes po me thonin qe i need a bigger shirt, and i'm like no way, i'll keep what i have...i already have too many maternity clothes

I love new york

Primus registratum

me pune mi me pune se s'hiken per me shume se 2 jave maximumi ajo ne vend tjeter po he /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

ladouce2005

Primus registratum

s'kam ikur akoma more njerez :wub:
neser ne mengjes e marr tre...avionin i ment /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'kam ndonje qejf te madh se do me marri malli per baby O, per Aragornin dhe per ju te gjithe :kiss:
dhe nja gjysem ore dhe do ja mbath tu shpia ime :wub:
nese s'vij per ca kohe, po ju puth tani per tere kohen qe do jem absent :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

LD rruge te mbare ... do kenaqesh ne LA /pf/images/graemlins/smile.gif ... e per te ngrene merr me vete .. se atje ta fusin ke avioni duhet me pagu /pf/images/graemlins/laugh.gif ... do ndalosh me ndonje vend tjeter apo direkt?... shfrytezo LA e kenaqu( brenda mundesive ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: :kiss:

teab

Primus registratum

Have fun LD!! Miss U already... :cry: :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

sweet eda

Primus registratum

Ld beje asjtu sic thote eba se ke avioni te japin vetem crakers-a, ene nai coke, kshu qe merr tasin me groshe me vete se gjith ajo rruge lali ke per te ngordh me honger

bebivogel

Forumium maestatis

or they offer u a 10 dallas sandwich qe eshte per ne plera se as ne gryke nuk te kalonte ... :mad: