SHQIPTARET E AMERIKES

disku

UNI
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Ji vjerre e keqe... O Lop cke per tu bo i plak zevzek ti kur te rritesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Lopi ka per tu bo pensioner ne Florida, me nje shpi ne Miami, dhe do bej feste cdo pranvere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk do kete asnje arsye per te qene zevzek /pf/images/graemlins/laugh.gif just happyyyy

Dolores

Primus registratum

Oh today qenka Florida the dream theme /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kujdes nga Frances se te hedh ne ndonje dege peme edhe athere do kesh arsye mjaftushem te behesh zevzek :lol: :lol:
O lara :kiss: po ne femrave s na i var hic mi :cry: ...vetem ketyre youngstereve /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

edhe te enderroni keni frike juve andej nga qimani /pf/images/graemlins/wink.gif megjithate, s'ka pune endrrash ketu...ne fakt kosto e jeteses ne florida eshte e ulet dhe oferta pune ka sa te duash /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Epo s eshte ceshtje frike ...por ne s na ka vajt qimani prapa kurrizit edhe na eshte bere nightmare /pf/images/graemlins/laugh.gif ....edhe ne me kosto te ulet enderrojme :lol:

109UV

Primus registratum

yeah, so i will retire in Florida and ur mbesat better come for spring break there /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

helou ... pufke :kiss:

lereni Lopin juve ... se e ka ne terezi /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Pershendetje Amerika

O Uni ku je mer burr i dheut, i pandier si gjithmone sikur te ka maru fryma [/qb]
Check MP shtrige. :kiss:

Dolores

Primus registratum

BeBa po tretem pa ty
22.gif
jam bere si dudume me sy te fryre
48.gif

:kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

sa shume dashuri ofron ky individ mor vlla /pf/images/graemlins/laugh.gif
o beba, kaq e omel je ti qe bo kshu kjo apo e ka fiksim vec me ca tipa kjo :devil: :kiss:

mostro

Putraku

L-r prandaj po shtyhesh ne rradhe ti qe te dalesh i dyti ehhh??she dreçi /pf/images/graemlins/wink.gif

mos u shtyj ere se ka per te gjithe dhe cfare te dush :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Epo thash ma mire nga fillimi radhes sesa nga fundi, se ne fillim jon gjonat ma te freskta /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

L-r po ka rradhe puna pra mo..e thame nji here,ne fillim vetem pensionistat e luftes dhe masnej ata te punes,ti s'je as i pluftes as i punes..a ke ndonje hero ne fis te pakten. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Lara ....e ke morr gabim shtjellimin e pufkes

Pufke....rrenja=puthje....pufje.....e pufshme....pufke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hi all :wave:

Helena
38.gif

drea

Primus registratum

Ej NEW YORKEZA, te enjten jam per NY. Burri do shohe baseball, mua nuk me shkohet ne stadium.

Them te bej ca sight-seeing, te marr nje cike era Ny; te ulem ne ndonje vend te hajrit....;;; Sikur me ka merzitur ca ky Conn...

Ndonje ide te re se cfare mund te bej?? interesante?? Une nisem nga paraditja dhe do ndaloj ne Grand Central. Kam pothuaj gjithe diten ne dispozicion.

Po degjova ndonje gje qe ia vlen, do i ndryshoj planet qe kam bere. Thanks in advance.

Me thoni.

By the way....YOU NEVER KNOW /pf/images/graemlins/wink.gif