SHQIPTARET E AMERIKES

bona

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Unicorn

vdes per ate uniformen e bardhe.

i look very sexy, with my stetoscop ne qafe, with by badge RN on my chest, taking care of people.

and making a lot of many, the least i make so far was $40 in hour. my friends with years of experience make about $50 in hour.

esthe shortage per nurses po flas RN ( jo CNA me 6 jave kurs dhe LPN me dy vjete kurs) dhe kur te mbaroj planet e mia do filloj ti sqaroj ato ne tirane se sa ndryshe esthe ky profesion nga shqiperia, sa health field makes so much money, pervec RN , the RT, OT etj etj.

kuptohet esthe shume e veshtire te kalosh provimin dhe shkolla esthe shume e veshtire. pastaj ne pune ka shume certificata, dhe po pate tru te besh master ia hudhe.

te henen to filloj pune ne nje spital shume me emer dhe megjithse i kam kualifikimet qe duhet prape nuk me marrin ne pune dhe po mesoj pharmakologjine.

te puth Bona.

dhe e fundit ato qe thashe me americen jane te verteta.

MERR GAZETEN TE DIELEN DHE THIRR NE TELEPHON AGENCITE QE OFROJNE PUNE PER RN.

THUAJ JAM RN SA PAGUANI NE ORE?

DHE DO TE THONE PA EXEPERINCE FILLON ME $36 NE ORE. JA DHE nje nga NUMRat

212-868-1030

address: 499 7th AVe, NY, NY.
ne katin e 8.
call STACY OR JOHN.

PASTAJ THUAJI KAM 1 VIT EXPERIENCE

DHE DO TE THONE $40 NE HOUR.

SO KUR TE BEHEM GATI TE HAP NJE SHKOLLE NE TIRANE DHE TU TREGOJ W2 JAM E SIGURTE QE DO VINE ME VRAP.

KETE MUHABET E HAPE TI DHE UNE PO TE KTHEJ PERJGJIGJE.

EDHE NJE HERE TE PUTH BONA.

nje joke : nje dite my father takon nje por..ace shqiptare dhe i e pyeti babin cfare ben Bona , babi me "siklet" i tha po studion per RN ( kuptohet ne tirane nurse ka kuptim la mut). jo i tha ajo une jam medical assistant qe ne shqip esthe asistante mjeke.

o dady i thashe eshte i cope sekretare me 10 dollare ne ore.

bona

Primus registratum

NY TIRONSI

kjo esthe america e emigranteve shqiptare. s'po flas per americen e americaneve klase e mesme dhe up.

bona

Primus registratum

ti Linos

ne vend qe te thuash faleminderit qe po te tregoj te verteten, po te ofroj dhe gazeta per falas, me thua budalliqe.

me sa shof une vuan nga peer presure ketu ne forum dhe gjamse do me join the club.

bona

Primus registratum

PER JU TE TJERET.

meqe Unicorn e permendi punen e uniformes se bardhe.

nqs ndonjeri/a esthe e interesuar esthe program ( bachelors of science) shume i mire. puna garanti. sa del nga bangat e shkolles ne NYC qe paguan me mire se nga cdo shtet ne americe paguhesh me $65000 ne vjet. me experience , certifications, lene pastaj me masters, shkon tek 'SPO O THEM.

ne qs fillon agency private dhe punon shuuuuuuuuuuuuume 100, 000 ne vjet.

bebi

Primus registratum

ca ju paska ba bona.
zap! :smash:
ec e flitni tesh.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Paska te drejte Bona , ja ka hedhur AMerikes dhe tallet me ne punetoret e varfer . Mua te shkretit me tipet e bus boit po me doli $6 ora jam mbret .

BISOU

Primus registratum

MIRMENGJES,
SI JENI O NJEREZ,
KJO KOHA ME VE NE GJUME MEZI U NGRITA SOT NJE MENDJE ME THOSHTE TE RRI NE SHTEPI... PO SME RRI ME NJE VEND DHE THASHE HAJD SE PO SHKOJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

KU ESHTE LOPI SE DO TA NGORDH :smash: SA TE KEQE DHE TERS QE E KE GOJEN , NE QUEENS NY, NGA NJE PAKUJDESI TJETER E CON ED. NJE CIFT VDIQ I ELEKTRIFIKUAR BRENDA NE MAKINE.... SA KEQ /pf/images/graemlins/frown.gif .....
MU KUJTUA LOPI KUR PO DEGJOJA LAJMET E MENGJESIT :smash: CFARE KOINCIDENCE :eek:

ANYWAY BENI KUJDES RRUGEVE SE SI DIHET......

PUNE TE MBARE SOT :kiss:

I love new york

Primus registratum

Bizuske, si te kemi me xhane qy ne mjes n'a jep aberet e akshomit :lol:
Mirmengjesi dhe ketej nga SOHO - edhe ketu koha e keqe eshte, si e shpifur :smash:
Grupi diaspora si ndjehet kete mengjes te enjteje /pf/images/graemlins/laugh.gif

A mund me e dit una kush eshte Lopi :idea:

duhet me ardhi icik me shpesh ketej nga Diaspora me u update me eventet e ketushme.

Bisou - nuk ishte faji i Con Ed kete rradhe /pf/images/graemlins/frown.gif
Cfare tmerri anyways

ladouce2005

Primus registratum

mirmengjes nje here :wave:
shpresoj te jeni gdhire mire e me qejf, ashtu si une /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam nja dy llafe me bonen /pf/images/graemlins/wink.gif
ti bona, te lutem, meso te shkruash mire shqip ne radhe te pare.
e dyta, kur qeke kaq parellie, pse e shan ameriken dhe mundesite qe te jep? po te ishe dhe ti ne shqiperi si ajo shoqja jote, dhe ti $10 ora do beje...
e treta, a e rilexon ndonjehere veten? e kupton se sa mllef sjell me shkrimet e tua? pse ke kaq inat e urrejtje ne shpirt? duhet t'a pranosh (dhe me dhimbje) se jo vetem ti ben pare ne amerike. te gjithe punojme e bejme pare, kush me shume e kush me pak. rendesi ka si ndihesh me veten, jo sa para ke ne banke. por ti je shume e ngushte, sidomos ne shpirt, pa folur per vizionin tend bardh e zi...
e fundit: me vjen keq per ty. por premtoj qe nuk do te te pergjigjem me ne asnje teme. une jam njeri shume pozitiv si natyre, dhe ky negativiteti yt me largon harene dhe energjite. jeta ime nuk e vlen te shperdorohet duke t'u pergjigjur ty. sidoqofte te uroj fat dhe sa me shume para. $150 ora, si mjeket e avokatet ishalla...
bye bye

p.s. Uni vllai, shif punen tende ti :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

ARTIKULLI,

Young Couple Electrocuted in NYC Downpour

Associated Press

NEW YORK - A young couple who leapt from their car as a flash flood engulfed it at a New York City intersection were electrocuted by a downed power line, authorities said.

Witnesses said the passenger, 19-year-old Alana Berenson, sprang from the car first Wednesday and was swept into the waist-high torrent. Her boyfriend, 23-year-old Joseph Cheethman, jumped out after her.

"He followed her into death," Cheetham's mother, Elanor, told the Daily News. "I'm just thinking, 'What a wonderful kid.' If he had not gone after her, I don't think he could have lived with himself."

Authorities believe the couple, both students at SUNY Maritime College, were electrocuted by a downed power line at the intersection in the borough of Queens.

The freakish storms that moved through the city all afternoon also were responsible for lightning strikes near two boys, ages 8 and 13, who were hospitalized. Neither was seriously injured.

ladouce2005

Primus registratum

kjo eshte e trishtueshme :smash:
e dinim lajmin, s'kishim nevoje per perforcim Bisou /pf/images/graemlins/frown.gif

BISOU

Primus registratum

PO LD ESHTE NATYRALE JO CDO DITE ESHTE ME DIELL APO JO :shrug: ?????

GJITHSESI, UNE JU UROVA TE GJITHEVE NJE DITE TE BUKUR :kiss:

alinos

Forumium maestatis

kurse mua me ka hapur syte, po c'e do marr vesh una :shrug: :lol:

Bona
sikur nuk te perputhen versionet ne faqe te ndryshme forumi rrush :wink:

Shyqyr qe me ka ftu LD ( :kiss: ) per vizite thuaj se do kisha met poshte Brooklyn Bridge /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Bona,

Sado pare qe te fitosh ti, kurre nuk ke per te qene e lumtur. Vecse derdellis per pare, na cave trapin. Ti harron qe gjerat qe e bejne te lumtur njeriun jane falas. Nje buzeqeshje, nje rreze dielli, nje pershendtje...

"slow down and smell the roses"...

I love new york

Primus registratum

akoma me Bonen juvee :smash: :smash:
nuk dime nese vuan Linosi nga per pressure apo vuan Bona nga inferiority complexes :confused:

Boll mo mo dhe ti jo $40 jo $50 dollare ora, good for you girl, mos mos ja ha hakun te tjereve.
Nqs ti e ke stetoskopin ne qafe ca te tjere e kane kabblin e compjuterit nen mendere dhe bejne mrekullira, nqs ti vazhdon me stetoskop te tjeret shesin shpia nga qindra mijra dollare edhe marrin perqindje very fat etj etj etj.

Nejse si jeni juve iher :wave:

109UV

Primus registratum

maje men Bisou, kur te thote Lopi beje nje gje, beje se eshte si profet :tipsy: :tipsy:

kur te shkosh ne pune neser (friday) vish nje minifund te kuq, kepuce te zeza me taka 5 inch, dhe nje tight shirt me shqiponjen e zeze ne gjoks, nje koke ne secilin ...

Shikooooooj nje xhentelman, me mulla shume, qe te afrohet dhe te kerkon per nuse. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Lopi, lexova me lart qe ishe sjelle mire me neve dhe qe na ke xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif
te jete e vertete thua? :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif