Re: SHQIPTARET E AMERIKES
Unicorn
vdes per ate uniformen e bardhe.
i look very sexy, with my stetoscop ne qafe, with by badge RN on my chest, taking care of people.
and making a lot of many, the least i make so far was $40 in hour. my friends with years of experience make about $50 in hour.
esthe shortage per nurses po flas RN ( jo CNA me 6 jave kurs dhe LPN me dy vjete kurs) dhe kur te mbaroj planet e mia do filloj ti sqaroj ato ne tirane se sa ndryshe esthe ky profesion nga shqiperia, sa health field makes so much money, pervec RN , the RT, OT etj etj.
kuptohet esthe shume e veshtire te kalosh provimin dhe shkolla esthe shume e veshtire. pastaj ne pune ka shume certificata, dhe po pate tru te besh master ia hudhe.
te henen to filloj pune ne nje spital shume me emer dhe megjithse i kam kualifikimet qe duhet prape nuk me marrin ne pune dhe po mesoj pharmakologjine.
te puth Bona.
dhe e fundit ato qe thashe me americen jane te verteta.
MERR GAZETEN TE DIELEN DHE THIRR NE TELEPHON AGENCITE QE OFROJNE PUNE PER RN.
THUAJ JAM RN SA PAGUANI NE ORE?
DHE DO TE THONE PA EXEPERINCE FILLON ME $36 NE ORE. JA DHE nje nga NUMRat
212-868-1030
address: 499 7th AVe, NY, NY.
ne katin e 8.
call STACY OR JOHN.
PASTAJ THUAJI KAM 1 VIT EXPERIENCE
DHE DO TE THONE $40 NE HOUR.
SO KUR TE BEHEM GATI TE HAP NJE SHKOLLE NE TIRANE DHE TU TREGOJ W2 JAM E SIGURTE QE DO VINE ME VRAP.
KETE MUHABET E HAPE TI DHE UNE PO TE KTHEJ PERJGJIGJE.
EDHE NJE HERE TE PUTH BONA.
nje joke : nje dite my father takon nje por..ace shqiptare dhe i e pyeti babin cfare ben Bona , babi me "siklet" i tha po studion per RN ( kuptohet ne tirane nurse ka kuptim la mut). jo i tha ajo une jam medical assistant qe ne shqip esthe asistante mjeke.
o dady i thashe eshte i cope sekretare me 10 dollare ne ore.
Unicorn
vdes per ate uniformen e bardhe.
i look very sexy, with my stetoscop ne qafe, with by badge RN on my chest, taking care of people.
and making a lot of many, the least i make so far was $40 in hour. my friends with years of experience make about $50 in hour.
esthe shortage per nurses po flas RN ( jo CNA me 6 jave kurs dhe LPN me dy vjete kurs) dhe kur te mbaroj planet e mia do filloj ti sqaroj ato ne tirane se sa ndryshe esthe ky profesion nga shqiperia, sa health field makes so much money, pervec RN , the RT, OT etj etj.
kuptohet esthe shume e veshtire te kalosh provimin dhe shkolla esthe shume e veshtire. pastaj ne pune ka shume certificata, dhe po pate tru te besh master ia hudhe.
te henen to filloj pune ne nje spital shume me emer dhe megjithse i kam kualifikimet qe duhet prape nuk me marrin ne pune dhe po mesoj pharmakologjine.
te puth Bona.
dhe e fundit ato qe thashe me americen jane te verteta.
MERR GAZETEN TE DIELEN DHE THIRR NE TELEPHON AGENCITE QE OFROJNE PUNE PER RN.
THUAJ JAM RN SA PAGUANI NE ORE?
DHE DO TE THONE PA EXEPERINCE FILLON ME $36 NE ORE. JA DHE nje nga NUMRat
212-868-1030
address: 499 7th AVe, NY, NY.
ne katin e 8.
call STACY OR JOHN.
PASTAJ THUAJI KAM 1 VIT EXPERIENCE
DHE DO TE THONE $40 NE HOUR.
SO KUR TE BEHEM GATI TE HAP NJE SHKOLLE NE TIRANE DHE TU TREGOJ W2 JAM E SIGURTE QE DO VINE ME VRAP.
KETE MUHABET E HAPE TI DHE UNE PO TE KTHEJ PERJGJIGJE.
EDHE NJE HERE TE PUTH BONA.
nje joke : nje dite my father takon nje por..ace shqiptare dhe i e pyeti babin cfare ben Bona , babi me "siklet" i tha po studion per RN ( kuptohet ne tirane nurse ka kuptim la mut). jo i tha ajo une jam medical assistant qe ne shqip esthe asistante mjeke.
o dady i thashe eshte i cope sekretare me 10 dollare ne ore.