SHQIPTARET E AMERIKES

drea

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

A e ndoqet ceremonine e hapjes se lojrave olimpike???

Sic duket muhabetet koti ua ledhatojne mire kohen,,, nejse.

Ketu ne Amerike, ne pergjithesi, njerezit jane indiferente dhe nuk i kushtojne shume rendesi evenimenteve te atilla.
Me kete sebep te premten une organizova nje party per rrethin e te njohurve te mi. They had a great time, pije dhe ushqim kishte plot....
Megjithate, me erdhi shume cudi se sa thate i treksin keta njerez vlereat, rendesine dhe domethenien pas fasades...

Une iu gezova si femije, njelloj si atehere kur mezi prisnim para televizorit nje tjeter arritje te civilizimit,nje mesazh.......entuziazem.....

Dhe zemra m'u be mal kur pashe EKIPIN SHQIPTAR. Me ankth desherova te kishim me shume lojtare...
Me shpirt iu urova qe te na perpaqesojne sa me mire.
Emri i Shqiperise u citua ne gjuhet zyrtare dhe broherima ndoqi pas, u ndjeva krenare kur bashkova zerin tim, ndjeva emocion te justifikuar e domethenes kur miqte e mi vune re se syte i kisha me lot. Sa do te doja te jepja c'te mundja te kemi me shume, te bejme me shume, te degjohemi per me shume, dhe per shume me mire. Fuqia qofte me ta. /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

DREA, kush channal e dha hapjen se une nuk kam qene shtepi keto dite dhe nuk pata mundesi ta ndiqja? /pf/images/graemlins/frown.gif

drea

Primus registratum

Ceremonine une e ndoqa ne NBC.
Gjithashtu ne NBC une kur kam mundesi po ndjek disa nga lojrat (ato qe une kam qejf /pf/images/graemlins/smile.gif ). Disa nga main channels kane orar te rregullt per kete jave. Check out TV Program. Tani po ndiqja nje gare çiklizmi; shume atmosfere e bukur. Gjithe njerezit jashte, shume gjalleri. Stadiumi i ri olimpik duket kryeveper, shpresoj te jete bukuri kur ta vizitoj. Kur bie ne goje Shqiperia, nja dy raste me kane irrituar komentet mediokre dhembaçe. Ndiqni ndonje, vjen ERE EVROPI
:wave:

beshbossi

Primus registratum

besoj se pe edhe ate pyros dimas qe me mbante flamurin grek e me zgerdhihej si skuth!Le pastaj qe NBC e dha te shkurtuar,dha shume USA e pak vendet e tjera(pervec aleateve).

109UV

Primus registratum

te mos ngulesh ne televizor per te pare cdo lloj sporti qe eshte shpikur nuk besoj se eshte indiferente. mua personalisht me duket humbje kohe.

arusha e bardhe

Primus registratum

PO KU KANE KOHE ATA MOR AMANI ..... :goofy: QE TE NDJEKIN SE CBEHET NE BOTE...MIR QE DIJNE TE PUNOJNE A TE RRIN GJITHE NATEN NE INTERNET ...ME NJE FJALE PUNE-GJUME ASGJE TJETER.... /pf/images/graemlins/wink.gif ..MBANI MENDJEN ORE ..KAQ PO U THEM SE PO IKU DHE AJO ...HE HE HE ..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

disku

UNI

lop edhe te duash te shohesh te gjitha sportet nuk i shef dot... Pervete bona me pa olimpiaden filloi ping pongu..mu shpif.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga arusha e bardhe:
[qb] PO KU KANE KOHE ATA MOR AMANI ..... :goofy: QE TE NDJEKIN SE CBEHET NE BOTE [/qb]
e mban mend kur shoku Enver i shpjegonte gjendjen ne gjirin persik Nafijes? Po ty, kush ta shpjegon....

disku

UNI

Good morning fools...its raining man... :mad: :mad: :mad:
Mu me kan ngel edhe nja 3 ore rrugve te Manhattanit sa te me filloje puna se sot isha ne shkolle pagova billen. :mad:
Car dite pus e zeze
Ka na nji knej? :confused:

BISOU

Primus registratum

MIRMENGJESI MIRESE ERDHET NE GJIRIN E SE HENES /pf/images/graemlins/laugh.gif

HYRA NE ZYRE TE GJITH ME TURINJ :confused: ... CA NGA KOHA CA NGA PUNA I THUA MIRMENGJES TA KTHEJNE NEPER THEMB PERTOJNE TE FLASIN JANE AKOMA NE :sleep:

ANYWAY ... LOJRAT OLIMPIKE ME ARGETUAN KETE WEEKEND... CEREMONIA E HAPJES MJAFT E BUKUR ME NJE ORGANIZIM FANTASTIK TE MENDOSH SA PUNE E SA PROVA JANE BERE PER ATE DITE SKENOGRAFIA FANTASTIKE KOSTUMET PO ASHTU, MAKE -UP ETC ETC, PUNE MJAFT E ARRITUR, BRAVO GREQIA E NDEROI VETEN KESAJ RRADHE, KATIE CURRIC ME KENAQ ME ENTUZIAZMIN E SAJ NE PREZANTIMIN E KULTURES GREKE DHE TE FJALEVE TE REJA QE MESON CDO DITE /pf/images/graemlins/laugh.gif
HYRJA E EKIPIT SHQIPTAR MJAFT MIRE ME VESHJEN E BUKUR KUQ E ZI DHE AJO VAJZA QE MBANTE FLAMURIN SE DI A ESHTE SHQIPTARE POR ISHTE SHUME E MIRE E GJATE BJONDE E BUKUR /pf/images/graemlins/laugh.gif DHE KUR THAN ALBANIA UNE ME VRAP YEHHHHH :thumbsup: JAM KRENARE QE MARRIM PJESE NE EVENIMENTE BOTERORE TE KETIJ STANDARTI .
POR KUR DOLI USA ATY, TA MBUSHTE SYRIN EKIPI... ME SHUME NGA TE GJITHE ME PELQEN NOTARI PHELPS, QE FITOI MEDALJEN E ARTE TE SHTUNEN SA I MIRE QE ESHTE TIPIK AMERIKAN :wub: ADORABLE
EDHE BEACH VOLEJBOLL ME PELQEU DJE E NDOQA PAK NDESHJEN ME JAPONINE....
GJIMNASTET HUMBEN CA PIKE PO HAJDE SE I FITOJNE PRAPE....
SONTE DO NDJEK PRAPE NOTIN UNE......

ANYWAY... BACK TO WORK...
FLASIM ME VONE :kiss:

freudian80

Primus registratum

M.q.s tema eshte mbi problemet e shqiptareve te Amerikes kam nje pyetje per te gjithe ju shqiptaret qe e merrni kete mesazh.
Si mendoni, pse po rrited violenca e nje shqiptari ndaj nje shqiptari tjeter ne Amerike?
Ju lutem, me ktheni pergjigje ke m.marko@transnav.com, jam duke shkruajtur nje artikull per gazeten Tema, ne Detroit dhe me intereson opinioni i te rinjve.
fyi,
Vetem ne Detroit, kane ndodhur dy vrasje te dy te rinjve, njeri me moshe 20-vjecare, dhe tjetri me moshe 24-vjecare, brenda nje periudhe dy javorshme. Gazeta Tema, boton ne Shqiperi dhe ne Amerike (Detroit, MI)

Ju falenderoj per mendimet tuaja dhe i merepres te gjitha..

ladouce2005

Primus registratum

good morninggggggg /pf/images/graemlins/laugh.gif
i love rainy days
ViKeNdI ishte si shpirt...shopping, ardhje (cilesore) verdalle neper qytet,
ngrenje gjerash te mira te kombesive te ndryshme /pf/images/graemlins/tongue.gif ,
filma moral-shkaterrues qe mbushen ca boshlleqe gjate dites etj etj etj se s'i japim dot te gjitha detajet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju si kaluat o njerez te mire?
Mblidhemi ne shtepi, si ne ato netet shqiptare pa drita, vetem me qirinj, qe ishin nete kaq te kendshme...pa televizor, radio ose muzike. Kur kendonim me prinderit dhe benim muhabet si rrallehere. E kam thene dhe e them gjithmone qe televizori eshte nje killer i konversacionit dhe familjes :smash:
Keshtu pra dhe keto dite me shi, na mbledhin me njeri-tjetrin, diskutojme e dashurohemi,
nganjehere shikojme filma e pijme hot chocolate para televizorit, si ne dite dimri ne mes te gushtit /pf/images/graemlins/laugh.gif ...and enjoying the "just being together"...
That's why i love these days... :wub:

Have a great week :rockband: dhe silleni koken nga pak ketu se me ka marre malli /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

FREUDIAN80...

A KA MUNDESI TE NA JAPESH DISA STATISTIKA SE KU BAZOHET RRITJA E NIVELIT TE DHUNES, VRASJET, VJEDHJET ETC. ETC. NE POPULLSINE SHQIPTARE NE AMERIKE???

UNE KAM KETU GATI 10-VJET DHE KUR KAM ARDHUR KA QENE NJE KATASTROFE MIDIS SHQIPTAREVE SIDOMOS ATYRE TE KOSOVES, MALIT TE ZI DHE MAQEDONISE QE KISHIN KETU SHUME ME TEPER KOHE SE SA ATA TE ARDHUR NGA SHQIPERIA....(KETU AKOMA VAZHDONTE KANUNI I LEK DUKAGJINIT NE VITET 90-MARRJA E GJAKUT MIDIS FAMILJEVE UNE JAM SKANDALIZUAR ME DIASPOREN KETU NE VITIN E PARE ..., LIRIA E FEMRES SHQIPTARE ISHTE E KUFIZUAR, VAJZAT I MARTONIN TE REJA PA SHKOLLE MJAFTON QE TI PERGJIGJESHIN ZAKONEVE,
NUMRI I TE ARRESTUARVE PER DROGA, VJEDHJE VRASJE ISHTE SHUME I LARTE... NUK E KAM IDENE SE SI ESHTE TANI,KETO 10-VJETET E FUNDIT SHUME GJERA KANE NDRYSHUAR, PRANDAJ DHE DUA QE TE SQAROSH DISA GJERA PER LEXUESIT PERPARA SE TE KTHEJNE PERGJIGJE....

ME RESPEKT,
BISOU /pf/images/graemlins/smile.gif

NYC_GUY

Primus registratum

HYRJA E EKIPIT SHQIPTAR MJAFT MIRE ME VESHJEN E BUKUR KUQ E ZI DHE AJO VAJZA QE MBANTE FLAMURIN SE DI A ESHTE SHQIPTARE POR ISHTE SHUME E MIRE E GJATE BJONDE E BUKUR

Po po Shqiptare ishte , alamet fare. Klodiana Shala , lindur ne Tirane do konkuroje ne 400m dhe 400m me pengesa.

BISOU

Primus registratum

UNI, XHAN XHAN UNE TY :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif MOS KI FRIKE SE NUK THEM GJE PER TY NE CIA :devil:

Vals

Primus registratum

Ma paskan marre avatarin! U pa puna, duhet me gjet tjeter.
Kohe me shi, na mbylli brenda...ca hot chocolate ne mes te gushtit mos na habit LD'je. Vdiqa per plazh.