SHQIPTARET E AMERIKES

disku

UNI
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Apo ska ate Kenzo Sword..god o god .....
Ate ringun e pashe ..Me shume me trembte ai cuni si dudum se ajo goca qe dilte nga ekrani....pastaj un i kam marre masat sa te nxjerri doren nga ekrani ...e qelloj me armen qe mbaj (Telekomanda e TV) Butonin OFF e ka te madh. :lol:

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Lopi mos u dorezo para armikut femer :devil: moti eshte i lagur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une i kam xhan femrat. me burr, pa burr, nuk e caj trapin kurr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif cmimi i republikes per poezi.

ladouce2005

Primus registratum

shi shi dreqi :devil:
mire e ke ti, se s'i dihet kurre
mund t'dali nai gjo :devil:
me burre ose pa burre :devil: Urime per cmimin :devil: kujtdo qe e ka fitu :book:

BISOU

Primus registratum

IT IS NOT MY FAULT THAT THEY BRING CHOCOLATE CAKE IN MY OFFICE EVERYDAY /pf/images/graemlins/laugh.gif
I HAVE TO EAT IT I HAVE TO, IT MAKES ME SOOOOOOOOOO HAPPY /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :tipsy: :wub:

SORRY LD /pf/images/graemlins/blush.gif I HAVE NO CHOICE

susana

Primus registratum

edhe une i futa nje big ice cream me gjithe ate fat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Bisou :smash: per mua s'mendove /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fiona, po ti si e ke hallin? do te behesh anetare e klubit tone? eternal diet :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

:wave: back

Lopi do u blame a woman for having morals ?! :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

D. e solle koken e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
thashe nga me kishe humbur, por ju njerez te ndergjegjshem andej nga anet tuaja /pf/images/graemlins/tongue.gif punoni, jo si ne, llogje ne albforum /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ashtu po e bej dhe une me ket qe kam perballe...perbindeshen e zyres, qe s'i flet njeri me goje...te pakten keshtu e justifikojne "mute" position para asaj :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

Ke quni Lopi ju dhe si arritem deri tek ky shkurtim ?

Na falni po jap about 10 pages knowledge-less tek kjo tema!

:wave:

ladouce2005

Primus registratum

109UV e quajne D. dhe Nelka "Lopi", dhe ne ndjekim turmen, pa patur shpjegime :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

LOPI(109UV) = THE IDEAL STARTER LAMP :lol:

I FOUND LOPI AT SOUTH PARK :lol:
kenny.gif

& YOU CAN FIND HIM HERE
2.gif

OR HERE /pf/images/graemlins/laugh.gif
96c.gif

WHO IS LOPI????
49a.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb]
Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Lopi mos u dorezo para armikut femer :devil: moti eshte i lagur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une i kam xhan femrat. me burr, pa burr, nuk e caj trapin kurr /pf/images/graemlins/laugh.gif cmimi i republikes per poezi. [/qb]
Kujdes se po t'a var njeri ne mur, po t'a gju me gur, s'do e perdoresh me kurre e s'do quhesh me burr /pf/images/graemlins/laugh.gif ... cmimi "miku me i mire i librit" ne vazhdim poezie :devil:

Pershendetje te gjitheve dhe shenomeni dhe mua :wave:

susana

Primus registratum

:lol: i paskemi pasur shkrimtaret ketu ne mes te amerikes dhe s'paskemi ditur gje :lol: