/pf/images/graemlins/smile.gif jam me fat Vals, se jam e rrethuar nga njerez te mire, qe me duan dhe i dua dhe jam natyre qe nuk e mbaj stresin e punes mbi vete...u be-u be, s'u be-s'u be...nuk bej nje big deal out of it /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Vals:
[qb] LD o shpirt vetem happy je ti. Ta bofte zoti hallall! Po edhe ne pune mi goc je pa stres dhe e lumtur? [/qb]
ngelet tu me abuzu ... per seks sme lini me lexu ... per potty training me bete... e pune jo qe jo ... who's gonna take care of me ?Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] beba hajde te te rraf pak mistrec kalamoni /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :goofy: :smash:
bebat sbojne pune e kane gjithmone pushim.....
[/qb]
well mami owen me ka dhene lejen ... qe tja mesoj une atij pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga BISOU:
[qb] OWEN![]()
YOU HAVE TO WAIT :angel: :devil: :goofy: :kiss: :lol: [/qb]
si i thone, every man is an island.... still waiting per ftesen? ahahahahahhahaFillimisht postuar nga BISOU:
[qb] une dua te iki me pushime nja 2-jave me ndonje ishull a ka ndonje ftese /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :goofy: :kiss: [/qb]