SHQIPTARET E AMERIKES

I love new york

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

epo s'e ha ate tek una - kane prova per tu kaluar para marteses /pf/images/graemlins/laugh.gif

:devil: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
1-1-1-2-2-1-2-0-0-0-0.jpg

ladouce2005

Primus registratum

zemren e ka te forte ai, ashtu duket te pakten nga toni i ashper me te cilin i drejtohet femrave te brishta si puna e TT dhe Liv* :devil:

109UV

Primus registratum

hajde aparat hajde, /pf/images/graemlins/tongue.gif . mu me duket se kur te besh testin do dalesh me vizore ne dore..dhe aq. ahahahaha

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] moj po deri atehere t'a kam marre kalane nga brenda une :devil: se Beben e mora already /pf/images/graemlins/laugh.gif
planning on more :devil:
xhan xhan :kiss: [/qb]
Bobo LD-jeee
doh.gif

thelle fare me paske hy
Lighten.gif

ladouce2005

Primus registratum

:devil: i don't know xhaxhi Ego /pf/images/graemlins/laugh.gif

D* :kiss: tek balli, se e qellove shume fort :kiss:
une s'i kam hyre ende aq thelle, se namin do kisha bere /pf/images/graemlins/laugh.gif
thjesht do me interesonte nje pashaporte extra :devil: e te vija andej nga ju e te rrija me muaj, deri sa te merzitesha /pf/images/graemlins/tongue.gif
e vetmja menyre qe gjeta, ishte martesa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

O LD po e rregullojme mi ate muhabet ne mos une qe kam nji qerre me fis per te sponsorizuar....do gjejme dike tjeter se ktu lejohen same-sex marriages
idea.gif

:devil:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga D*:
[qb] O LD po e rregullojme mi ate muhabet ne mos une qe kam nji qerre me fis per te sponsorizuar....do gjejme dike tjeter se ktu lejohen same-sex marriages
idea.gif

:devil: [/qb]
po une tek the same sex marriage t'a kam llafin, se me sex te ndryshem jam already married :devil:
eksperience e re me intereson /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

SAPO LEXOVA TEK NJOFTIMET QE XHAXHI GURI ESHTE BERE ADMIN :devil:

TANI E MORA VESH PSE I KA HYP TRANGULLIKU :devil:

HAJDE GURI TRIM ME FLETE :smash: , SE T'A TREGOJME NEVE KUR TE VISH KETU :devil:
URIME PER POSTIN DHE LART E ME LART NE ALBFORUM, QE TE N'A I BESH AVATARET SA ME TE MEDHENJ E TE N'A LESH TE SHKRUAJME CFARE TE DUAM, E TE N'A MBASH ME HATER QE TE MOS EDITOHEMI /pf/images/graemlins/laugh.gif

CAN'T WAIT QE TE N'A MBASH GJITHMONE ANEN /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Juve Shqiptareve te Amerikes, nje pyetje kisha me ju bo..
A pranoni Shqiptare Evrope brenda ...apo jeni icik racista..?? :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sido qe te jete pergjigjia, une ju fola njehere...nami u boft. :tipsy:

Guest

Tani po iki te fle rehat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ..

Naten e mire..!! :wave:

gurax

Pan ignoramus

LD-je, akoma me do me te mbajt anen, s'tmjafto baby O ty qe sa here ben ndonje faj merr pozicionin e macokut tek Shrek-2 me ate stilin e syve me kapele ne dore? :lol: Tangerllik thote, e kush, kjo qe shprehjen prezantuese "Ky eshte burri im" do e zevendesoje se shpejti me "Ky eshte burri im dhe kjo eshte gruja ime". Po ja, e mori edhe D*-ne ne qafe baby O. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uu, dhe meqe u kujtova, gezuar per baby O. /pf/images/graemlins/smile.gif Do i them BeBa-s qe prej meje ti dhuroje nje gushore ku te shkruhet "No lipstick if you please!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: