SHQIPTARET E AMERIKES

Dolores

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Ok kopjo s me ngelet hatri muve
console.gif

teab

Primus registratum

Nuk te affect nese nuk ke per te aplikuar perseri. Nese te duhet te aplikosh perseri ke nje % me te madhe per tu aprovuar para se te arrihet limiti. :idea:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif qenkam mire deri ne 2009 /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj po iki ne canada :shrug:
eshte pak me ftohte, por me kollaj per letra /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif D* martohu me mua :devil: per letrat, se dashuria do te te lindi shume shpejt, sapo te me njohesh me mire :wub:

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T*TONIC:
[qb] Mire mire Ego, po hidhi nje sy ktij artikullit. Se di sa te affect ty po gjithesesi lajm i mire eshte!!
News!! [/qb]
nuk eshte lajm aq i mire. ne fakt, vetem sa shton 20 mije viza h1-b per vitin 2005 (meqe mbaruan qe ne 1 tetor) per ata persona me master. qe tutje pastaj (2006 etj) 20,000 personat me master kane perparesi deri ne mbushjen e 65,000. dmth, ve menjane 20,000 viza per ata me master....

as mire as keq. who cares. i have to finish my thesis nonetheless.... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

teab

Primus registratum

Uaaaa..paska plas dashuria me interes kendej.. :lol:

Ego epo me mire icik se hic fare...Good luck w/ that horrible thing :tipsy:
feels soooooooooooooooo good to be out of school..for a while /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po pse po divorcohemi ne pa u martuar akoma? :idea:
moj, materialiste :smash: e kam bere baby O qe t'a shfrytezoj per vete nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/tongue.gif imi ka bere nje vjec
e kam kaluar ate faze rreziku /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj D*, po duke u bazuar ne miqesine e paster virtuale, pretendoja dhe me shume nga ty :devil:

Dolores

Primus registratum

LD :lol: ti hodhe nji propozim mi edhe une po ashtu..do bejme negotiate patjeter mi kur te takohemi /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

ladouce2005

Primus registratum

moj po deri atehere t'a kam marre kalane nga brenda une :devil: se Beben e mora already /pf/images/graemlins/laugh.gif
planning on more :devil:
xhan xhan :kiss:

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Liv*:
[qb]jo per letra se ato i kam :devil: :tipsy: [/qb]
mir, meqe nuk marton ti njeri per letra meqe i ke, te martojne te tjeret per ate pune /pf/images/graemlins/laugh.gif