Shqiptare ne Qipro.

Timi

Valoris scriptorum
Re: Shqiptare ne Qipro.

notorious_on /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif besoj se je ai qe njoh un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Nuk e dij po atje ku te kam njohur un me ke dhene pershtypje ndryshe (pozitive) nuk e dij pse gerricesh me antaret kot edhe pa kuptim. Nuk eshte vec rasti i pare ky qe po te shikoj keshtu e ta them sinqerisht me dukesh njeri tjeter. Nejse ky i imi nuk eshte gjykim (nuk me takon mua) thjesht konsiderat:)

cufi_bardhit

Primus registratum

timo, loqja nga bolet ndryshojne shume. ai qe hyn ne chat eshte loqe ky ketu bole.
nejse, por prap i njejti brum jane.

E rendesishme, sa per qipron qe nga 2004 ka ndryshuar vertet cdo gje. edhe pse prap me u gric Turqit si molle sherri ate do kene.
Mendimi im ky /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

notorious

Primus registratum

tea... qëllon që tjetri futet n'forum shikon që ska temë që e tërheq dhe kërkon të vrasi atë 1 orë koh me budalliqe

po ajo që skuptoj ësht që kur lexoj nga të tjerë ''gjynof pse s'flas më hijshëm''

tashi po ta kapësh holl-holl muhabetin ishe ti që fillove t'boje interesanten... e un thash t'boj rolin e budallait me t'bo qefin ty

për sa i përket Qipros... kam qen 1 here për pushime aty, i vogël me familjen... ti ndofta do kesh qen n'bark t'mamas ose, ose me noi kamp pionerësh 15 ditor

kulturën apo shkrimet e bukra tregoini n'jetën reale... po jo në atë virtuale, se ktu ka njerëz që futen për tu argëtuar...

ku ma mer menia s'kan nevoj të japin men po as dhe t'marin

ja shiko ket toren përshembull... djal i zgjut, trim, veshllapush
po ka nje t'keqe që i meret fryma me i shpull se peshon 23 kile me gjith çizme

esmer

Primus registratum

shife cuno,ti po ben interesantin me menyren qe flet.ok?ndaj merre me qete.le tua leme te tjereve te nxjerrin konkluzion.
une kam mesuar te argetohem ndryshe,ti e 'paske pijen me sherr'
te kujtoj qe esenca e temes ishte tjeter nga ajo qe konsumove ti,nejse zgjidh me pare ato komplekse qe ke e pastaj bej te zgjuarin..duke lavderu veten.

cufi_bardhit

Primus registratum

O Tea, na trego ndonje gje te pergjithshme si kalohet andej. a ka probleme mes muslimaneve dhe orthodoksve? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
C'fare flitet ndermjet popullit per fatin e qipros, do te jet i pavarur dhe sdo i kushtoj rendesi fese? apo do vihet ndonje kryq neper male apo ndonje xhami neper male. dmth na fol ca dallavere te pergjithshme per te. Na trego pak per historikun me fjale te tuat.
Se historianet e lindjes mendojne se ne Qipro kane shkuar shoke te profetit Muhamed aty. Mendohet se disa prej tyre kan vdekur aty, madje edhe nje grua me emer ne boten islame e kohes se profetit dhe kjo. Na trego ti a njihen keto gjera ne popull....

Nje keshille TEA.
kur te hyj ndonje ne mes me na prish temen ti bej sikur se lexon vazhdo punen tende. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

qipro te kujton nje fshat anglez para shqiperise eshte zero vetem disa turista e zbukurojne ne veere pastaj vetem pleq

esmer

Primus registratum

po te flas per cka ka gjendja aktuale sepse historia interpretohet ndryshe nga cdo popull(psh greket thonin kur isha ne greqi,eshte i joni vorioepiri der ne tepelene.e pranon historia jone kete?absolutisht jo.)
dhe une pak kohe kam ketu.qipro eshte e ndare ne 2 pjese(qe ne 1974 lufta midis tyre) dhe qe te shkosh ne pjesen turke hyn vetem me dokumenta.niveli i jeteses,kultura,mentaliteti jane krejt ndryshe midis tyre.ketu(ne pjesen greke dmth)jeta eshte me standartet evropiane,dhe ekonomikisht jane shume mire,flitet greqisht dhe anglisht.
sa per ato'interesantet' e site-it smerakosem hic,sepse thame te bisedojme njerezisht e te kaloje koha kendshem e jo te ngreme armet,nejse ca 'fruta shqiptare' e ne amerike te shkojne skane per tu emancipu....do e therrasin fort sa mbrapa kan mbete qoft me nje prezantim te vetin.
kalofsh mire!

esmer

Primus registratum

spo bejme promotion qipros ketu.pastaj varet dhe nga gustot.ti celjani ke shku ne qipro?qipro eshte me model anglez te qyteteruar vec.
nenkuptohet qe shqiperia jone eshte fantastike e me e bukura per ne.

tola77

Primus registratum

tea mos u merzit. Qiproja ka qene nen angline dhe ka nje shtet te pasur, te forte, ne krahasim me greqine niveli i jeteses eshte me i larte, vlera e lires qipriote eshte e barabarte me sterlinen angleze.

esmer

Primus registratum

jo mo lal smerzitem une,skam dal me perfaqesu qipron.thjesht banoj aktualisht ketu dhe mendova te thonim 2 fjale shqip te kaloje ora.jo vetem aq por vlera e lires eshte qipriote eshte afersisht dyfishi i eurose.anyawy....

juxhoxhjaj

Primus registratum

vertete nuk eshte se kam qene po qe te shkoj kushton shume apo eshte si mali zi ose kroaci qe jane lire???

esmer

Primus registratum

per qipro pyet apo greqi?nese interesohesh per qipro,pyet ne agjencite turistike,por serish nga greqia duhet te besh kontaktet,une i kam studentore dokumentat,se kam idene.

tola77

Primus registratum

qiproja eshte ne evropen e bashkuar (pjesa greke) dhe nqs ke dok. italiane nuk ke nevoje per vize, shkohet njesoj si ne spanje gjermani, france etj.

ps: me dok shqiptare kudo duhet vize /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif