Shqiptare ne Qipro.

Guest
Re: Shqiptare ne Qipro.

Dilni nga tema /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif kjo teme eshte per ne qe jetojme ne Qipro /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

po dal edhe une nga tema por jane 47 vende ne bote ku mund te shkoj nje shqiptare pa vizepor vetem me pasaport

olololol

Primus registratum

Si qeveriset Qipro ?
Ose secila pjese ?
Nga Greket-Turqit apo kane nje qeveri Vendore ?

Nga sa me ka treguar nje shoku im turk , turqit qe jetojne ne pjesen turke marrin nje shperblim nga Qeveris vetem te qendrojne atje.

Kujt i takon tamam Qipro ?

Le_Routard

Forumium maestatis

Qipro sikur i takon qiprioteve me duket mua. Por me te degjuar e kam.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

Qipro si dhe te gjithe ishujte e greqise kreta,rodos etj i takojne turqise dhe veriu thraka i perket maqedonise ndersa epiri dhe thsprotia eshte e jona

tola77

Primus registratum

ti ne nje vrime i bie fyellit, se nga e gjete kete shpikje nje zot e di.

cufi_bardhit

Primus registratum

Ja dhe nje shembull i gjalle i punes se prifterinjeve qe kan bere me korcaret duke u dhene dokumenta. Me duket se dhe kuklla e ka bo shkollen ke ato shkollat e korces ku mesohet se ne i kemi zen tokat greqise. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

tola77

Primus registratum

clf lexo ne historine boterore mbi qipron, aty kam lexuar une dhe kam mesuar qe qiproja eshte ishull me dy shtete dhe qe ka qene deri ne shekullin e XX nen sundimin Angles.

juxhoxhjaj

Primus registratum

anglia ja morri turqise te gjithe ishullin edhe kreten greket e kane pushtuar nga turqia kur ajo kishte probleme te brendshme

esmer

Primus registratum

bo bo cbehet ketu?
zgjidhja e ceshtjes se qipros...
tjeter ishte nocioni i temes,nejse kalofshi mire kudo qe jeni!