Shqiptarët në....Tiranë

Desdemona

Primus registratum
Re: Birselmoni nones ke te qaj me pare.

na more djal se te kam sjell nje salva-xhende, ta kesh se nuk i dihet... mos varet nanjera tek ty /pf/images/graemlins/smile.gif

Desdemona

Primus registratum

Iole, ktu jam una, e kam konsumu per nja tre jave, periudhen e distances nga ty... pa he njehere..ku u zhduk ky Poster djali, mos eshte mbyt mori /pf/images/graemlins/smile.gif, po bej nje fundo /pf/images/graemlins/smile.gif

Desdemona

Primus registratum

Ej... paska fillu biznesin ky me Ariel & Sebastian-in. Kush do te mbytet duhet te kete vize , orari 13:15-14:45.
Po ti .. mos me thuaj qe ke shku te marresh certifikaten /pf/images/graemlins/smile.gif

Desdemona

Primus registratum

pse jo... por duhet te percaktojme disa detaje... te rendesishme, psh ne cfare ore do nisemi /pf/images/graemlins/tonguee.gif, cfare rroba do veshim... /pf/images/graemlins/tongue.gif

pppppaa

Primus registratum

E une jam i mendimit qe detajet t'i leme ne shtepi... Shkojme pa detaje fare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

plako... ti le detajet tek shpia jote..se e imja po lyhet /pf/images/graemlins/smile.gif

pppppaa

Primus registratum

Oooo tani... Po hajde, meqe kembengul kaq shume hajde leri ke shpija ime.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Leme Iolen aty te na i ruaje (detajet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )....

O Ioooolllllaaaaa hajt se u zie qumshti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...Posterin ne valixhe ju, mes rrobave intime /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ecni burra se rruga ju pret /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ua, Poster, si bejne keto, sikur je uomo delle carverne ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ose si Konan il barbaro /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

pppppaa

Primus registratum

Pinko e vertete eshte... Jam kundra ketyre derivativeve te dekadences pasionale qe ka shkaktuar evolucioni civil i species ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iole jam dhe une... tike gjet vend ku te lesh detajet..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Shqiptarët në....Tiranë

50788,1181323891,1.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

^po e di mi shoqe e di po ky eshte format familjar per vazo...eshte e vetmja bime qe nuk do asnje perkujdesje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Oh... une kam te njejten lule...vetem se e kam ne nje vazo me te bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

sa qejf i paskeni kallamat. dhe un kam dicka me te njejtin emer por jo me te njejten pamje. kush e do ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif