Shqiperine ta marrin ne dore studentet shqiptare qe kane studiuar ne perendim

komino

Valoris scriptorum
Re: Shqiperine ta marrin ne dore studentet shqiptare qe kane studiuar ne perendim

per te sqaruar pozicionin tim

une jam kunder cdo inisiatve EMOCIONALE E IMPULSIVE te tipit PARA PARA PARTIZANE apo te tipit VINCERE - E VINCEREMO

jam ne mbeshtetje te cdo inisiative racionale, me objektiva e programe te qarta e me ide te moderuara.

besoj se jemi dakort edhe me kete
thumbsup.gif

Turing

Primus registratum
Re: Shqiperine ta marrin ne dore studentet shqiptare qe kane studiuar ne perendim

Mua me vjen sinqerisht shume keq per fatin e atij cunit 18 vjecar. Eshte me te verte per te ardhur keq per fatin e keq per me teper kur jeten e humb per te mbijetuar si ne rastin e tij.

Megjithate une nuk shof gje tjeter pervecse nje aksidenti banal kufitar.Qe mediat shqipetare dhe pseudopatriotet nuk nguruan ta kthenin ne problematiken e dites per te mbushur faqet e gazetave qe nuk flasin me per gje tjeter por per vrasje, shqipetare qe kapen me droge atje ketu.

Dhe nqs ne kufirin tone ka shume aksidente te tille me kufirin grek juve nuk duhet te beni peticione kunder "DHUNES BARBARE GREKE" por per qeverine shqipetare qe ne vend te reagoje duke rritur ndergjegjen e popullsise per rrezikun e emegrimit klandestin perkundrazi nxit kete emigrim.

Nuk e kuptoje pse faji i perpet grekeve dhe jo pales shqipetare qe nuk jane te zotet per asgje dhe vete shqipetare mbi te gjitha.

Juve e keni mire qe beni plane kthimi te trurit shqipetar ne memedhe me mision special "Marrjen ne dore atdheut" por duhet ta filloni qe ketu nqs nuk doni te ngelini si peshku pa uje, edukimin e popullit.

komino

Valoris scriptorum

ok migjeni
e bjeme peticionin

pastaj ia dergojme nga nje kopje cdo deputeti ne shtepi
adresat i gjejme te site www.parlament.al

komino

Valoris scriptorum

turing

wave.gif

hapim nje teme tjeter po deshe (po nuk ishte hapur akoma)

EDUKIMI I POPULLIT

ide shume e mire po per kete duhet te rivleresohet inteligjenca e vendit (brenda e jashte) qe ti degjohet zeri

pastaj. MOs na u drejto me JU
c'eshte gjithe ky distancim
thuaj NE po deshe
ky eshte forum i hapur

komino

Valoris scriptorum

do ishte mire te hapej nje teme tjeter per te diskutuar me tej pasi titulli i kesaj con ne keqkuptime dhe askush nuk lexon 4 faqe perpara se te shkruaje (si pak me lart)

Turing

Primus registratum

Une po flisja per peticionin qe kishit ndermend te conit juve nuk e di se ku. Per faktin qe nqs peticioni ishte mbi dhunen greke ne kufi dhe si motif do sherbente vrasja e atij cunit ne kufi kjo mu duket e pallogjikshme.

Pastaj kur po drejtohesha me ju nuk eshte se doja te mbaja distance por doja thjesht tu drejtohesha te gjithe atyre qe po bejne gati valixhet per te shkuar ne Shqiperi dhe qe donin te nisnin peticionin dhe nuk mund te them NE sepse une nuk e fus veten ne ate kategori.

komino

Valoris scriptorum

o turing

peticioni, edhe nese behet nuk ka te beje me dhunen ndaj emigranteve
permendja e atij rastit te te vrarit u ishte nje arsye me teper te tu perpjekur ne permiresimin e vendit tone, ne vend qe te vazhdojme te kerojme "ameriken" si "cifuti ne shkretetire"

nje keshille
perpiqu te lexosh diskutimet perpara se te pergjigjesh ne nje teme dhe keshtu nuk i detyron ata qe diskutojne te te sqarojne cdo here nga e para
wave.gif

Erolina

Primus registratum

Duhet te levizim pra. Secili te beje pjesen qe i takon pasi te biem dakord ne nje faqe tjeter ku nuk perzihen edhe ata qe kerkoje thjesht te kalojne kohen ne Albforum.
Olta, me duket se po behemi te gjithe naive. Dhe do ti qe na pelqen ky lloj "naiviteti"? Sepse na pelqen te shpresojme dhe te mendojme se dicka vertete mund te behet.
Une mund te siguroj botimin e peticionit ne njeren nga te perditshmet shqiptare.(sigurisht me pelqimin tuaj).
Fillojme?!

komino

Valoris scriptorum

une kam nje mendim (modest sigurisht)

peticionin e kthejme ne nje PROPOZIM konkret

dhe ky propozim te jete baze per shume te tjere

si mendoni?

komino

Valoris scriptorum

te sqarohem se cfare kuptoj une me propozim

- identifikojme problemin real

- analizojme zgjidhjet eventuale qe jane dhene (ose jo)

- propozojme nje zhgjidhje (me te mire) si e mendojme ne (mudesisht dicka te hollesishme)

psh (vertet psh) problemi mund te jete

----integrimi i studenteve (breda e jashte vendit) ne jeten institucionale----

zgjidhjet qe jane dhene deri tani i gjejme e i analizojme (mos harrojme efektin e cdo veprimi te bere)

propozojme ndryshimet, permiresimet e ide te reja

ky ishte nje shembull

komino

Valoris scriptorum

kjo teme u zgjat shume

po hap nje teme tjeter ku mund te diskutojme projektin