Shqiperine po e merr lumi shqipetare...

Shqiperine po e merr lumi shqipetare...

Drejtuesi i lobit grek,nje njeri me ndikim ne politiken amerikane Nikolas Geijxh u ka dhene direktiva te qarta organizatave te minoritetit grek ne Shqiperi per greqizimin e Sarandes.
Pak kohe me pare mediat shkruan per nje mbledhje te fshehte te Gejxhit ne Sarande, por per here te pare behen publike porosite e tij ne te perditshmen shqiptare "Albania". Nje ishagjent i rendesishem i sherbimit sekret shqipetar ka mundur te regjistroje kete mbledhje.

REKOMANDIMET NGA GEJXHI

1Te hapen bankat greke qe te stimulojne ne kredi deri ne falje te kuadrove minoritare.

2 Te sigurohen vende pune ne ekonomi,gjykata,dogana,banka e tatime.

3 Te krijohet opinjoni se Saranda eshte krijuar nga greket.

4 Te krijohet pershtypja se minoritaret jane debuar nga shqiperia.

5 Intelektualet minoritare te organizohen e te zgjedhin drejtuesit qe t'u japin paga e shperblime per festa.

6 Te stimulohen minoritaret te blejne toka nga shqiptaret.

Nga ana e politikes sone vetem Sabri Godo kish reaguar duke thene se SHISHI duhet te informoje qeverine per aktivitetet antikombetare te Gejxhit qe jo vetem na cenojne interesat por edhe prishin fqinjesine tone me greket.
Dhe Gejxh ka gjetur terren ne vendin tone sepse ai gjen perkrahje te Partia per te drejtat e njeriut te cilet jane shnderruar ne mercenare te Gejxhit.
Jane edhe disa deputete te tjere qe paguhen nga lobi i grekeve dhe agjensi te ndryshme.

Une jam i mendimit se shteti yne ka kaluar ne nje degjenerim total dhe njerez te tille jo vetem do penguar por une do thoja se duhet te eliminohen fizikisht nga sherbimet tona sekrete.

altinzaka

Primus registratum
Re: Shqiperine po e merr lumi shqipetare...

o zot sa turp,mjere shqiperia per politikanet qe ka.....e keqa e shqiperise ka ardhur gjithmone nga shqiptaret..parlamenti shqiptare eshte mbushur plot me derra..politikane te ndyre,sa turpppppppppp :thumbsup:

Isdca

Primus registratum

Duhet te zgjidhet nje kryeminister qe me te vertete ve si qellim te pare Shqiperine dhe Shqiptaret dhe jo interesat vetjake. Tani per tani i vetemi qe i ka ardhur afer eshte Edi Rama. Te gjithe te tjeret duke filluar qe nga Nano e deri tek Berisha duhen nxjerre jashte loje se vetem dem po bejne dhe nuk kane te ngopur

SPORTELISTI

Primus registratum

E bukur kjo historia ketu dmth te behemi grek dhe ta mbyllim.sa turp. por mendoj se faji nuk eshte vetem i atyre te partise se te drejtave te njeriut qe nuk e di si jane akoma brenda ligjit ne shqiperi por edhe i PS qe ne nje menyre ne tjeteren ju mban anen atyre qe ka kaq vjet qe bllokojne cdo iniciativ te shqiperise per perparim.dhe jo vetem kaq por sherbimet greke sic shkruhej ne nje gazete londineze nja dy vjet me pare kane blere dhe marre me qera shtepi ne qytetin e SARANDES dhe kuptohet jo per turizem.ndersa tani na ka dale ky GEIXH qe po ben ceshte e mundur te ndaje saranden dhe toka te tjera shqipetare nga kufijte e shqiperise.dhe se ka keq sepse ka shqipetar ne ato ane qe kane harruar gjakun e gjysherve per dy para te felliqura ,qe nderrojne emerat per nje pale dokumenta greke.
E c'ti besh kur ne te gjithe kete gjullurdi qeveria hap syte. hap syte se eshte e menderosur deri ne gryke,
tenderat i fitojne greket,kompanite i blejne greket,e politikanet tane vene e ngrohin ****** ne diell andej nga korfuzi.
po nUk duhet vrare GEIXH sic thote XHINO 1 po duhet filluar nga me larte nga ata qe kane shitur shqiperine e tani sa here behet ndonje miting ne tirane i hypin helikoptereve te dashnores e na lene hijen.

RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR
VDEKJE TRADHETAREVE TE KOMBIT

selena

Primus registratum

PERRALLA ME MBRET
dhe ju mos i besoni te tera c'thone gazetat aq me teper albania qe eshte me e politizuara...nuk besoj te jete e vertete, do jete thjesht nje manover per te siguruar ca vota me shume

fjorent

Primus registratum

Po pse qaheni nga Gejxhi? Jemi apo nuk jemi ne ata qe zgjedhim Nanon? Ateher cfare duam nga te tjeret kur ministrat telekomi etj ia kemi dhuruar grekeve me voten tone?

InaRocks

Primus registratum

te blejn toka shqiptare oh jo nuk do ti le per at zot :mad: kush jane greket ca muta qe ketu ne amerike duken si fshatare,po me te poshter jane voriopiriotet (ose shiptare qe kane me vite dhe dhe bejn si voriopiriote) kur isha ne greqi une neper autobuza c'far nuk thonin me vinte aq turp nuk kam shkuar ne shkolle kur isha ne greqi vetem nga inati qe kisha por po mbaroj G.E.D ketu ne NY edhe ketu mut eshte per mendimin tim ra fjala tek G.E.D qe te thonim 5 shtete europiane dhe une shume krenare thashe shqiperin mesues muti (keshtu i them shqip une) shtremroj turinjt,ca nuk i thashe shqip shyryr qe nuk ka shqiptare te klasa qe jam une
UNE PER SHQIPTARET JAM KRENARE DHE SHQIPTARE DO VDES MOR JAU.NUK JAM SI CA ELIZA DUSHKU QE NUK PRANON QE ESHTE GJAK SHQIPTARI

altinzaka

Primus registratum

shqiptare bojkotoni te gjitha prodhimet greke qe shiten ne shqiperi :thumbsup:

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

kultura qe na dhane ne shekuj eshte kjo i vetmi kryeminister qe ka vdekur ne shqiperi eshte mehmet shehu pra kur ndodhin keto te gjithe duan te fitojne vetem per vete.geixh nuk ka faj po fatosi se ai kujton se rruga per ne europe eshte nga greciaai nuk e kupton se rruga eshte vete shqiperia se puna e tij dhe e qeverise qe drejton monitorohet nga europa dhe nuk monitorohet greku
pra populli shqiptar duhet ti thote jo fatosit te athanasit se sic duket vete ai ka gjak grek prandaj punon per greket.te keqen e kemi brenda.

ilirjan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga IC:
[qb] Duhet te zgjidhet nje kryeminister qe me te vertete ve si qellim te pare Shqiperine dhe Shqiptaret dhe jo interesat vetjake. Tani per tani i vetemi qe i ka ardhur afer eshte Edi Rama. Te gjithe te tjeret duke filluar qe nga Nano e deri tek Berisha duhen nxjerre jashte loje se vetem dem po bejne dhe nuk kane te ngopur [/qb]
Ceshte kjo llogjike idiote, NANO VE INTERESAT VETJAKE PERPARA INERESAVE TE PERGJITHSHME.
Akoma nuk ju eshte pastruar truri nga e kaluara
komuniste.
Zotni, NANO ka deklaruar te kunderten;
"punojme bashke per interesa te perbashketa" kjo eshte nje nga deklaratat e shumta te tij (tyre), pra ai nuk eshte vetem, ai ka prapavije, ka mbeshtetje nga jashte,(mbeshtetje joshqiptare), mbeshtetesit e tij ne Shqipni jane pak, (sepse nuk mund te udheheqesh nje komb duke mos qene etnikisht pjestare i ketij kombi)
Ai erdhi ne pushtet nga renia e piramidave financiare, (urrejtja e popullit nga grabitja e parave), pra ishte nje KURTH i pergatitur.

Sa per BERISHEN me gjithe ato qe ndodhen ne 97, prap populli (shqiptar), i vjen nga pas!!!!
Eshte cudi kjo, apo dicka normale; ku eshte pra misteri????

Shume thjesht, ai eshte SHQIPTAR nga gjaku, (ti leme te tjerat), kjo dhe vetem kjo ben qe Shqiptaret ti vine nga pas.
BERISHA organizoi fiset Shqiptare brenda dhe jashte Shqipnise (ky ishte shkaku i luftes qe ju be, deri ne permbysje)

Edi Rama /pf/images/graemlins/laugh.gif , nuk ja mohon kush intelektin, aftesite organizuse etj, por nuk mund te udheheqe kombin Shqiptar, (nuk i vjen kush pas, pervec disa te rinjve mendjelehte), nuk eshte nga familje e FISME.
Nuk doni BERISHEN ok, tjeter, por duhet te jete patjeter nga ndonje FIS i mire i madh Shqiptar, perndryshe nuk e degjojne Shqiptaret.
Ne te gjithe shtetet etnike te botes udheheqesit jane SHERBETORE ose (kuklla) te aristokracise, sundimtareve vendas, kurse ne Shqipni nuk kemi akoma nje KLASE SUNDUSE, (fale sistemit komunist), keshtu qe udheheqesit duhet te orientohen nga FISET SHQIPTARE, duhet te dalin nga ato dhe te kene mbeshtetje ne popull.

Ndryshe do udhehiqemi nga shtete te huaja ne dem te interesave te kombit tone.

E mos na cani Tra... per shtet shumkombesh, kosmopolit, apo ku ta di une, lloj lloj teorish si keto, nuk ka pasur kurre shtet te tille historikisht qe te jete i drejte per te gjithe .

Isdca

Primus registratum

Me ofendime lgjikash po deshe meremi tere diten more logjike mencur. Po nga ka kush familje fisnore ka ardhur Berisha se nuk e mora vesh. Nje cope fshatar ka qene dem baba demi. E per cfare kurthi e ke fjalen ne firmat piramidale? Ne qofte se je presidenti nje vendi sic ishte Berisha ai kishte per detyre t'u thoshte shqipetareve qe ishin firma piramidale e ti mbyllte ato. E nuk e di nqs e mban mend po ne 96 i vodhi votat fisniku. Edhe nje gje tjeter beri ky fisniku yt e mbushi shqiperine me xhamia me keq se Turqia dhe Arabia se ata sheiket ia mbushnin xhepat Saliut prandaj ka fonde edhe sot e kesaj dite. Nuk e di sa drite shkurter mund te jesh po Saliu ne 97 nuk pranoi te jap dorheqje po vuri mitralozat tek presidenca. Pse Fisnik e quan kete ti? Saliu duhej qeruar kohe me pare po cfare ti besh qe nuk doli nje burre per te qene. Edhe nje gje nuk duhet ta harrosh se ky FISNIKU YT rrahu gjithe ata politikane ne 96-97 perfshire ketu edhe Edi Ramen. Fatosi perfitoi nga rasti qe erdhi ne pushtet dhe eshte nje njeri qe nuk i cahet B.... fare per popullin. Nuk e di si mund ta lavderosh Berishen you F...... idiot!!!!!!!!!

Isdca

Primus registratum

Pse ne epoken e gurit jemi ne qe te na udheheqi ndonje Fis. Sic e thashe edhe me larte Duhet nje intelektual qe te mendoj per shqiperine dhe shqiptaret e pastaj per vete. Per shembull nje njeri i tille ka qen Fan Noli. Sa per mbeshtetje nga jashte ne te semes te vene greket serbet e italianet. E cfare Fisesh bashkoi Sala? Shqiptaret nuk kishin ndonje percarje fisesh apo Jug Veri po Saliu deshte ta nxiste ate.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore lumi e ka hallall po mos e mari Lana thuaj!

Po nuk veproj njeri gjerat me te qara nuk zgjidhen!

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

fan noli nuk ka qene kurre demokrat,ai e mori pushtetin me dhune prandaj dhe pushteti nuk i jetoj as 6 muaj.shqiptarve ju duhet nje qeveri qe te punoje per shqiptaret e jo per greket.sa per fiset nuk dua te flitet se nuk jemi ne epoken e feudalizmit.ne nuk punojme nuk ka faj qeveria te gjithe ne klub ne bilardo etj.duhet pune pune se edhe ato lek qe futen neper banka nga refugjatet rrine ne banke ose i marrin kredi disa qe falimentojne perpara se te hapin bisnes.pra duhet pare aftesia se kujt i jepen leket.qfare kushtesh paraqet ky person sa vete do punesje ky bisnes.po te jepen kredi me kushte te tilla athere populli do te punesohet dhe kombi do perparoje ne te kundert do na marri jo lumi po perroj i thate pa uje.

Isdca

Primus registratum

Shergji duhet ta mesosh pak me mire historine. Ja po te ndihmoje pak.
Kur u shpall Pavarësia, Noli përshëndeti qeverinë e Ismail Qemalit, ndërkohë që kishte bërë edhe një udhëtim nëpër Evropë për të mbrojtur çështjen shqiptare. Periudha më e rëndësishme e aktivitetit të tij në të gjitha fushat është dekada 1920-1930. Më 1920 ai, së bashku me patriotë të tjerë, u përpoq dhe arriti të sigurojë pranimin e Shqipërisë në Lidhjen e Kombeve. Më 1921 ai botoi edhe veprën e rëndësishme "Historia e Skënderbeut".
Gjatë viteve `20-24, në krye të opozitës demokratike, Noli zhvilloi një luftë të ashpër në Parlament dhe jashtë tij kundër gjithë forcave reaksionare dhe feudale, duke ngritur zerin për vendosjen e lirive demokratike dhe zbatimin e reformës agrare. Fjalimi i tij mbi varrin e Avni Rustemit në Vlorë shënoi fillimin e Revolucionit Demokratik në Shqipëri.
Me fitoren e revolucionit Noli u caktua kryetari i qeverisë së re, që doli prej tij, që ishte qeveria me përparimtare në Ballkan. Ajo shpalli një program revolucionar e demokratik, por nuk arriti ta realizojë. Revolucioni Demokratik në Shqipëri u gjend menjëherë i rrethuar nga qëndrimi armiqsor i Fuqive të Mëdha, monarkive dhe qeverive evropiane të shteve ballkanike. Nolit iu desh të bënte një përpjekje të jashtëzakonshme që qeveria shqiptare të njihej. Por ndërkohe gjithë forcat reaksionare të vendit, të kryesuara nga A.Zogu dhe të ndihmuara nga qeveria jugosllave si nga ana financiare, ashtu edhe me mercenarë biellogardistë arritën ta rrëzojnë qeverinë demokratike, e cila duke mos patur kohë të realizojë reformat e shpallura, sidomos reformen agrare, mbeti e shkëputur nga populli. A. Zogu erdhi ne pushtet me puc kur rethoi parlamentin dhe pasi erdhi ne fuqi i dha serbise Shen Naumin dhe Vermoshin.

Isdca

Primus registratum

Ja cfare ka thene Fan Noli ne 1924 ne parlamentin Shqiptare. Ky fjalim i aplikohet shume mire edhe politikaneve te sotem sidomos Berishes dhe Nanos. Mbaheni vath ne vesh.
Nga një fjalim i mbajtur nga Fan S. Noli në Parlamanetin Shqiptar në 1924

E para. Anarkia fetare: katër fe të ndryshme që nuk kanë zënë rrënjë në zemrën e
një populli pagan.

E dyta. Anarkia sociale: Këtu s’ka as klasë bejlerësh, as klasë bujqësh, as klasë
burzhuazie. Këtu bujku është më bejse beu dhe beu më bujk se bujku. Kemi një
shembull të bukur për partinë popullore e cila mbahet sot në fuqi prej bejlerëve nga
oxhakët më të vjetër, kurse anatarët e saj lëvdohen se kanë shpëtuar prej bejlerëve.

E treta. Anarkia morale: Këtu qeni nuk e njeh të zonë, këtu karakteret dobësohen,
qullosen dhe ndërrojnë formë e ngjyrë dita me ditë si në kaleidoskop. Këtu ambicjet
janë pa fre e pa kufi, këtu i padituri i di të gjitha dhe i pazoti është i zoti për të gjitha.

E katërta. Anarkia patriotike: Këtu brenda një dite si me magji tradhëtori bëhet patriot
dhe patrioti tradhëtor. Këtu shohim përpara syve tanë të kapërdisen si patriotë të mëdhej
ata që kanë luftuar për harfet dhe për flamurin e babës, që kanë djegur Shqipërinë e
Mesme ose ata që janë puthur me andartet e i kanë ndihmuar shenjtërojnë anë
e mbanë Toskërinë. Këtu si më thoshte një mik është më mirë që njeriu të jetë tradhëtor
e të shikojë interesat e tij sepse kështu do të jetë i sigurtë që të nesërmen do të
prokllamohet patriot i madh.

E pesta. Anarkia e idealeve : Këtu idealet e shtrembëra, të errëta e të mumifikuara
të Fanarit e të Buhares përfyten e përleshen në një luftë për jetë a vdekje me idealet
më të gjalla më elegante e më të nderitshme të Perëndimit. Na mungojnë vetëm idealet
e antropofagëve. Po për të zënë vendin e tyre kemi kolltukofagët, krimba të verdhë me
kokë të zezë, që rriten me plagët e infektuara të Shqipërisë në lëngim, këpuseh që
mund ti copëtosh, por jo ti shqitësh nga trupi që kafshojnë dhe thëthijnë. Herodi tregon
se në betejën navale të Salaminës, një athinas kapi një anije persiane me dorën e djathtë
e s’e lëshonte, gjersa ja prenë; atëhere e kapi me dorën e mëngjër, ja prenë dhe këtë,
atehere e kapi me dhëmbë e s’e lëshoj gjersa i’a prenë kokën. Sikur të ngjallej Herodi
përsëri do të shikonte që kolltukofagët tanë janë më të fortë se ky trim legjendar i
vjetërsisë antike. Që t’i çqitësh këta tanët nga kolltuku duhet të preç jo vetëm duart e
kokën po dhe këmbët e trupin.

Isdca

Primus registratum

Faleminderit. Pershendentje dhe ti chaon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Triumfi

Primus registratum

Shqiptari i shqipnis, me nje luge mjalti e qese mielli e shet troullin, sic ka ndodh, po ndodh e do ndodh!!!! Opss ka faje qeveria, jo jo ka faje Nano, as Nano po ka faj shqiptari, ke faje ti.

SPORTELISTI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shergjiu:
[qb] kultura qe na dhane ne shekuj eshte kjo i vetmi kryeminister qe ka vdekur ne shqiperi eshte mehmet shehu pra kur ndodhin keto te gjithe duan te fitojne vetem per vete.geixh nuk ka faj po fatosi se ai kujton se rruga per ne europe eshte nga greciaai nuk e kupton se rruga eshte vete shqiperia se puna e tij dhe e qeverise qe drejton monitorohet nga europa dhe nuk monitorohet greku
pra populli shqiptar duhet ti thote jo fatosit te athanasit se sic duket vete ai ka gjak grek prandaj punon per greket.te keqen e kemi brenda. [/qb]
:thumbsup: :thumbsup:
KESAJ RRADHE ME SHUME SE ME TE THENE HALLALL SDI C'A TE THEM.
tamam si ajo kenga
o balo te hengert tenja
e ke te keqen perbrenda