Shqiperia ne mesin e 146 vendeve Islamike!!

H

harap

Guest
Re: Shqiperia ne mesin e 146 vendeve Islamike!!

Per enciklopedi flet ti ?? Se edhe te dhenat Zyrtare shqiptare ate qe tha sihana tregojne.Se ska lezet te flisni ne tym po tregohuni pak te pjekur.

melos

Primus registratum

cilen e quan enciklopedi INDULGENCE : Wikipedia enciklopedi e krijuar vullnetarisht qe eshte baraz me nje forum si ky i yni. Te lutem!

hudra

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hudra une nuk po them asgje po thote dokumenti dhe jo 80% po 70%

mjere me tosin mjere me salon mjer me ate qe do zgjidhet mjere me enverin mjer me zogun mjer me turkun mjer me sllavin mjer me grekun mjer me islamin
sa te mjere paskem qene mjerimet e tona skam te ndalur

[/ QUOTE ]
Sihana!
Ku bazohet ky dokument se 70% e shqiptareve jane myslyman??

melos

Primus registratum

hudra une nuk punoj per ndonje organ shteteror as sekret as publik qe ta di se ku bazohet dokumenti
por per nje gje jam e sigurte nje shtet qe i thote vetit shtet nuk guxon te jep informacione qe nuk perkojne me realitetin
nese kjo nuk eshte e vertete pse shteti shqiptar nuk reagon

H

harap

Guest

pytje filloreje.

Indulgence

Primus registratum

Asnjeri s'pati guxim ta marre persiper! Provojeni njehere, sidomos tani pas postulatit te SiHanes qe vlera e AF = Vleren e Wikepedias /pf/images/graemlins/lol.gif

<font color="red">Induuuuu /pf/images/graemlins/smash.gif </font>

ana karenina

Primus registratum

<font color="red">Do ua mbyll temen! /pf/images/graemlins/smash.gif </font>

H

harap

Guest

<font color="red">Zoti Admin, mbaj qendrimin admini te lutem! /pf/images/graemlins/smash.gif </font>

melos

Primus registratum

geshtenjeza lere moj te shprehet, mua me duket me shume po sprovon veten sesa te tjeret por ndoshta i nevoitet koha ta kuptoj

Kondrapedali

Kondrapedali

Nëse 70% e shqiptarëve janë myslimanë, 20% ortodoksë e 10 % katolikë (të dhënat e rregjistrimeve të fundit fetare të përdorura nga shteti shqiptar e organizma të ndryshme) ku dreqin futen ata që nuk i plas fare as për mysliman, as për ortodoks e as për katolik?

Fakti që gjyshërit tanë besonin në një fe nuk na bën automatikisht besimtarë të asaj feje. Besimtar do të thotë që të besosh në mësimet e një feje e në Shqipëri, n'daç t'ju vijë mirë e ndaç t'ju vijë keq, nuk ka kurrë më shumë se 20% besimtarë. Madje edhe këta nuk ja kanë shumë ahberin besimit por vetëm bëjnë gurgule si puna e disave këtu në forum.

Ku i keni 80% përqind myslimanë juve të thekurit e Islamit? Me sa femra e me sa meshkuj lejon Islami të bësh seks? Mbas sa gotash konjak, vodka, raki, etj. fillon të mos quhesh mysliman? Sa duhet të vjedhësh që të mos quhesh mysliman? Kur të gjitha këto veprime bëhen me ndërgjegje të plotë nga shumica dërrmuese e popullsisë shqiptare, si merrni guximin të prrallisni këtu për 80% besimtarë myslimanë?

Thirrni mendjes se feja i takon gjithsecilit n'shpi t'vet.

besim231071

Primus registratum

Futja e Shqiperise ne KI ka qene nje gabim i klases politike shqipetare,kjo nuk diskutohet.
Gabimi behet shpejt dhe ndreqet veshtire dhe shpesh nuk ndreqet fare.
Qe ne Shqiperi ka me shume myslyman se te besimeve te tjera,eshte mese e sigurte ,por mendoj se ka me shume ateiste,mendoj une.
Qe ne Shqiperi ka nje harmoni fetare,dhe kjo eshte e sigurte,por statistika te sakta per keto punet e feve nuk ka,keshtuqe asnje nuk ka pse flet me siguri.
Une,me siguri 100 per100 mund te theùm vetem keto ne lidhje me ç(lexova me larte;
Shume me pak se 70per100 e shqipetareve jane myslyman.
me hamendje mund te them rreth30per100.
per fete e tjera nuk mund te jap hamendje ,se nuk jam shume i informuar.
Parardhesit e mi kane qene katolik dhe kane nderruar fene para 150-200 vjetesh ,jane kthyer ne myslymane per te mos paguar haraçin osmaneve.Kane qendruar myslyman deri sa ju imponua ateizmi nga shteti.
DHe tani,nje pjese anojne nga islami,nje pjese jane ateiste,ku futem dhe une.
Pak a shume keshtu ashte historia e te gjithe myslymaneve shqipetare.
Po te varej nga une,do te thoja qe ata qe duan ti kthehen fese,le te kthehen ne fene e te pareve me mire sesa te marrin fene qe ne nje fare menyre ma u imponua,
duke shpresuar qe ajo e te pareve nuk eshte e imponuar,por e zgjedhur nga te paret.Ata duhet te kene ditur diçka,thuhet ne keto raste.Ku i dihet.

melos

Primus registratum

dhe ndryshimet fillojne qe nga shtepia jo kur dilet ne rruge

H

harap

Guest

kontrapedal ke njohuri per Islamin ti?

tristan

Primus registratum

puna eshte se me cfare peshorje e peshoni nje fenomen ose cilesi te caktuar, nuk eshte ceshtja se si na konceptojne te tjeret, por se si jemi ne te vertete.
Nga ana tjeter nuk eshte faji juaj qe llogjikoni ne kete menyre, se i dobti gjithmone ben politiken e te fortit,dhe perderisa jemi te varfer duhet te bejme cdo gje qe te hyjme ne europe, biles edhe nese na duhet te zhvishemi edhe nga normat me elementare te moralit,(biles edhe rrobat), fundja nuk eshte faji yne qe kemi lindur ne kete kohe se sikur te kishim lindur nje shekull me perpara do te benim tjeter politike ,politiken e atij te fortit qe sot nuk eshte i tille , dhe qe ishte i forte per 1300 vjet , dhe jo sa ky i forti qe adhurohet sot qe eshte vetem per 94 vjec,
Normal nese dikur njerezit mesonin: merhaba, hoshgeldik,hoshbulduk, selam aleqim e te tjera si keto , sot mesojne: cao, hi, hello, etj, ose nese dikur kishte tendenca qe njerezit te quheshin Shaban, Bajram , muharrem etj, sot quhen Kristi, franceska, horgito,etj,dhe deri ketu jemi ne rregull, por problemi eshte se nese i forti i dikurshem do behet i tille perseri( qe per hir te se vertetes ka pak gjasa per momentin)jam shume kurioz te di ce cdo benit ju qe po ia qani hallin aq shume shqiperise.

Ne fund te fundit perendimi me te gjithe vlerat dhe nonvlerat e tij eshte i vdekshem ashtu si dhe ju,une e te tjere, po ashtu edhe lindja , Ai qe kurre nuk vdes eshte zoti i vetem, Allahu, e Ai eshte miku me i mire percdo kend,e muslimaneve u mjafton te kene mik vetem ate e nuk u behet aspak vone nese persekutohen apo vuajne per kete.................

H

harap

Guest

o Hartini o historian me flete, po mire se ato tuajt e pranuan me force islamin po keto shtetet e tjera qe ishin nen Perandorine Osmane pse nuk e pranuan me force???
Ju keni faktet para syve e kerkoni kot neper shkurre.

hudra

Primus registratum

hudra une nuk punoj per ndonje organ shteteror as sekret as publik qe ta di se ku bazohet dokumenti
por per nje gje jam e sigurte nje shtet qe i thote vetit shtet nuk guxon te jep informacione qe nuk perkojne me realitetin
nese kjo nuk eshte e vertete pse shteti shqiptar nuk reagon

[/ QUOTE ]
sihane pra ato qe shkruan ti jane pa baza, dhe fajson shtetin shqipetar pse nuk reagon?(mjer ne per qeveri qe kemi)dhe tani mos kundershto se po qahem vetem une per shtetin tone me qeveritar kuklla.

besim231071

Primus registratum

Nuk thash me force O PASHA,thash per te mos paguar haraçin
pashait,ty normal se te djeg. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Ajo eshte historia e te pareve t'mi plako dhe se luan as topi,ti po deshe trego tenden,po e dite kuptohet.

melos

Primus registratum

o hudra mos me kthe nga fillimi te lutem
anjhere nuk shkruaj pa u bazuar dikund kete qe e kam vene ketu eshte vetem nje nga ato qe i kam has deri me sot,
edhe une dua pergjigjie te njejte sikurse edhe ti nese eshte i vertete apo jo ky dokument, por derisa shteti shqiptar nuk reagon apo nuk sjell ndonje statistike tjeter para nje dokumeni te tille te gjitha diskutimet tona bijne ne uje.

Kondrapedali

Kondrapedali

kontrapedal ke njohuri per Islamin ti?

[/ QUOTE ]

Me ç'm'kan thon herën e funit, PO.

A quhet myslimon ai që sha me Zot (Allah), me besimtarë e me ç'ti vijë për mar, simas qefit t'vet e sa her t'i teket?

Harap, shko i her n'Tiron e pyt masjts-djathtas a besojn n'Zot ne ke me m'besu se shumica dërrmuse e shqiptarve nuk besojn pra nuk jon myslimon.

Që të jesh mysliman duhet të jesh besimtar (a nuk është e vërtetë kjo?). E në Shqipëri, pas 32 vjet mohim feje, shumë pak janë ata që janë kthyer tek feja e akoma më pak ata që besojnë njimend tek feja.

Si përfundim, futja e Shqipërisë në Konferencën Islamike, faktikisht nuk i prish punë imazhit të saj në Botë. Por kjo kërkon vigjilencë nga ana e Shtetit Shqiptar që të mos lejojë futjen e cilitdo. Përfitimet financiare që i vijnë shteti nga KI janë të konsiderueshme.

Ankesat për shumicë xhamish nuk kanë kuptim pasi edhe sikur të ketë xhami po aq sa edhe shtëpi nuk do të thotë që ka më shumë besimtarë në Shqipëri. Xhamijat edhe aq sa janë e janë bosh.

H

harap

Guest

Hartini Te lutem po flasim seriozisht e bej Nick edhe Jezus e flasim.

Ore po ne europe ku jetoni sa % jane praktikante??